ja hram za vsetky 3 profesie..a vsetky mam cca rovnaky lvl 6..aspon naposledy
Battlefield: Heroes - zadarmo!
-
webmasterr
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
webmasterr
Medium Professional
no prave som sa prihlasil prvykrat po update/wipe a prestava sa mi to pacit.... v store zaviedli mikroplatby na BF body, itemy iba na urcity cas... prave kvoli tomuto som prestal hrat Warrock a combat arms, clovek musi vkuse hrat aby naskrabal par bodov za ktore si potom kupi zbran/armor na par dni
a ked do toho nechce vrazat peniaze tak si velmi nezahra... no ale este tomu dam sancu
pre tych co to hraju stale to je mozno fajn, ale ked si to ako ja zahram iba sem tam prilezitostne to je dost nevyhodne..
ale zase sa to aj dalo cakat..ziadna free hra nieje vyhodna pre "neplatiaceho" hraca a chapem ze musia z niecoho tu hru aj zivit
pre tych co to hraju stale to je mozno fajn, ale ked si to ako ja zahram iba sem tam prilezitostne to je dost nevyhodne..
ale zase sa to aj dalo cakat..ziadna free hra nieje vyhodna pre "neplatiaceho" hraca a chapem ze musia z niecoho tu hru aj zivit
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
BBCworldsTruth
Amateur
-
webmasterr
Medium Professional
noo quakelive hrajem tiez
a nvm z coho to oni financuju, ale by som sa necudoval keby tiez casom zaviedli nejake mikroplatby co je teraz dost hitom pri free hrach iked pevne dufam ze sa tak nestane.... no som zvedavy ako to s BFH skonci ale ked uz teraz v bete to zaviedli tak final asi lepsie na tom nebude... keby dali za peniaze iba nejake doplnky ktore by priamo neovplyvnili hru(resp. velmi nezvyhodnili platiaceho napr iba nejake healy, doplnky, oblecenie atd..) tak to by mi nevadilo... i ked aj ten koncept co teraz zaviedli body/itemy len na cas... sa mi velmi nepaci 
Ved za normalne peniaze si mozes kupovat iba oblecenie a emotes.webmasterr napísal:keby dali za peniaze iba nejake doplnky ktore by priamo neovplyvnili hru(resp. velmi nezvyhodnili platiaceho napr iba nejake healy, doplnky, oblecenie atd..) tak to by mi nevadilo...
Zbrane, healy a ability si kupujes za body nahrane v hre.
-
webmasterr
Medium Professional
-
webmasterr
Medium Professional
http://www.sector.sk/novinka/45717/mamo ... fieldu.htm no je to dost naprd momentalne, snad sa to zlepsi s tym kupovanim itemov
tak ako pisu na sectore v komentaroch, ziadne penazne zvyhodnenie pri kupovani viac BF bodov, itemy za peniaze iba na mesiac, mierne znevyhodnenie neplatiaceho, ....
tak ako pisu na sectore v komentaroch, ziadne penazne zvyhodnenie pri kupovani viac BF bodov, itemy za peniaze iba na mesiac, mierne znevyhodnenie neplatiaceho, ....
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa: