Zdravim,
ak casto pridavate nove inzeraty alebo ich chcete lahko editovat cez mobil, tak skuste moj novy pocin Bazos Pridavac
//foto patrí do prílohy
https://play.google.com/store/apps/deta ... myarticles
Ratujte, komentujte..
Diky moc
[APP] Bazos Pridavac
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: [APP] Bazos Pridavac
rád by som, ale bazoš mi z nejakého dôvodu zablokoval číslo. Žiadne oznámenie, upozornenie ani nič. Pridal som dva inzeráty, ktoré tam sú dodnes, takže asi to nebolo porušenie pravidiel... toľko k bazošu. Keby bola tá apka na nejaký normálny portál, tak by to bolo fajn. Na bazoši vládne diktatúra, a tak sa bojím že tvoju apku to rýchlo pochová (lebo tam niečo zmenia len preto, aby ti ju znefunkčnili).
A mimochodom, mohol si použiť svoju predošlú tému čo si tu kvoli tej apke založil.
A mimochodom, mohol si použiť svoju predošlú tému čo si tu kvoli tej apke založil.
Keď mu toľko rokov nezablokovali predchádzajúce aplikácie, asi mu nezablokujú ani túto. Inak, aspoň jeden dobrý počin okolo bazošu. Predchádzajúce aplikácie som aj využil, keď som potreboval niečo hľadať, možno ak budem mať niečo na predaj, skúsim aj túto..

FB link https://www.facebook.com/BazosMyArticles ti nefunguje (mas ho na play.google.com uvedeny).
skus mozno nejake virtualne cislo, resp sms sluzbu, a do inzeratov pis ze je vymyslene nech pisu email .. aj ked rozmyslam ze bazos bere len sk/cz cisla hmmaudiotrack napísal:rád by som, ale bazoš mi z nejakého dôvodu zablokoval číslo. Žiadne oznámenie, upozornenie ani nič. Pridal som dva inzeráty, ktoré tam sú dodnes, takže asi to nebolo porušenie pravidiel... toľko k bazošu. Keby bola tá apka na nejaký normálny portál, tak by to bolo fajn. Na bazoši vládne diktatúra, a tak sa bojím že tvoju apku to rýchlo pochová (lebo tam niečo zmenia len preto, aby ti ju znefunkčnili).
Ak sa smiem spytat,
cez co si robil tu aplikaciu?
cez co si robil tu aplikaciu?