[APP] Bazos Pridavac

Informácie o software, ankety...
UrSuS
Medium Expert
Medium Expert

[APP] Bazos Pridavac

Príspevok od používateľa UrSuS »

Zdravim,
ak casto pridavate nove inzeraty alebo ich chcete lahko editovat cez mobil, tak skuste moj novy pocin Bazos Pridavac

//foto patrí do prílohy

https://play.google.com/store/apps/deta ... myarticles

Ratujte, komentujte..
Diky moc
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: [APP] Bazos Pridavac

Príspevok od používateľa audiotrack »

rád by som, ale bazoš mi z nejakého dôvodu zablokoval číslo. Žiadne oznámenie, upozornenie ani nič. Pridal som dva inzeráty, ktoré tam sú dodnes, takže asi to nebolo porušenie pravidiel... toľko k bazošu. Keby bola tá apka na nejaký normálny portál, tak by to bolo fajn. Na bazoši vládne diktatúra, a tak sa bojím že tvoju apku to rýchlo pochová (lebo tam niečo zmenia len preto, aby ti ju znefunkčnili).
A mimochodom, mohol si použiť svoju predošlú tému čo si tu kvoli tej apke založil.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Keď mu toľko rokov nezablokovali predchádzajúce aplikácie, asi mu nezablokujú ani túto. Inak, aspoň jeden dobrý počin okolo bazošu. Predchádzajúce aplikácie som aj využil, keď som potreboval niečo hľadať, možno ak budem mať niečo na predaj, skúsim aj túto..

:D
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

FB link https://www.facebook.com/BazosMyArticles ti nefunguje (mas ho na play.google.com uvedeny).
UrSuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa UrSuS »

audiotrack napísal:rád by som, ale bazoš mi z nejakého dôvodu zablokoval číslo. Žiadne oznámenie, upozornenie ani nič. Pridal som dva inzeráty, ktoré tam sú dodnes, takže asi to nebolo porušenie pravidiel... toľko k bazošu. Keby bola tá apka na nejaký normálny portál, tak by to bolo fajn. Na bazoši vládne diktatúra, a tak sa bojím že tvoju apku to rýchlo pochová (lebo tam niečo zmenia len preto, aby ti ju znefunkčnili).
A mimochodom, mohol si použiť svoju predošlú tému čo si tu kvoli tej apke založil.
skus mozno nejake virtualne cislo, resp sms sluzbu, a do inzeratov pis ze je vymyslene nech pisu email .. aj ked rozmyslam ze bazos bere len sk/cz cisla hmm
renault
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa renault »

Ak sa smiem spytat,
cez co si robil tu aplikaciu?
Napísať odpoveď