Bežecké lyžovanie
Bežecké lyžovanie
robi tu aj dakto bezecke lyzovanie ci iba same zjazdove (trapne) 

Nic v zlom, ale podla mna je trapne "bezkovanie"..
No uznam, ze kazdy ma ine zaujmy.. a nieco ine ho bavi.. kopec mojich znamych sa v tom vyziva.. "bezkat" po zasnezenom lese moze byt pekne. Ja osobne vsak davam prednost bicyklu.. v lete!
Na bezkach som este v zivote nestal.. a pravdupovediac ani velmi po tom netuzim.. 

No uznam, ze kazdy ma ine zaujmy.. a nieco ine ho bavi.. kopec mojich znamych sa v tom vyziva.. "bezkat" po zasnezenom lese moze byt pekne. Ja osobne vsak davam prednost bicyklu.. v lete!

OT:Njn pri bezkach treba pouzit mechaniku a strojarinu a niekedy aj elektotechniku,takze preto ich mas tak rad...jerryM4jk1:-) napísal:chapem vas .. jasne ze zjazdove je popularnejsie ale stve ma to ze kadzy pod pojmom lyzovanie mysli zjazdove lyzovanie ... bezecke je dost a kondicke poznam to 5 rokov

K veci:Bezkovanie je viacmenej taka pasia v prirode,pohodovo si "kracas" a zjazdove je o niecom uplne inom:rychlost,zabava atd.

Re: Bežecké lyžovanie
nazdar ja aktivne beham na lyziach uz tiez pomerne dost dlho ale rad si vychutnam aj ziazdovanie.takze podla mna je trapne sa rozpravat o tom co je z toho trapne.....M4jk1:-) napísal:robi tu aj dakto bezecke lyzovanie ci iba same zjazdove (trapne)
-
dair
Guru wannabe - Príspevky: 2438
- Kontaktovať používateľa:
suhlasim, z pohladu inych je trapne uz len vase existovanie (narazam na tu komentatorov "trapneho" bezkovania)1LOKI1 napísal:nazdar ja aktivne beham na lyziach uz tiez pomerne dost dlho ale rad si vychutnam aj ziazdovanie.takze podla mna je trapne sa rozpravat o tom co je z toho trapne.....
Ak chce niekto zhodit par kil v zime tak toto je uplne super sport. Nezatazuje klby, vymakas si stehna a zadok....

dair napísal:suhlasim, z pohladu inych je trapne uz len vase existovanie (narazam na tu komentatorov "trapneho" bezkovania)
Ak chce niekto zhodit par kil v zime tak toto je uplne super sport. Nezatazuje klby, vymakas si stehna a zadok....
stehna hej ale aj zadok ?
-
hojko
Site Admin - Príspevky: 37541
- Kontaktovať používateľa:
Po rokoch obnovim tuto temu. Kamarat si pred asi tromi rokmi kupil bezky, bol bezkovat len par krat, lebo napokon ani nema s kym. Tak uvazujem, ze by som si bezky kupil, pretoze sa mi to zdalo celkom zaujimave ist si niekde vybehnut. Mam moznosti par metrov od domu a hned mam pekne miesta, kde sa da bezkovat, ale moznostou je aj sadnut do auta a ist do nedalekych lyziarskych stredisk a pobehat tam vsetky mozne cesty, kopce. Len neviem, ci ma to bude bavit. Najskor by som si chcel bezky pozicat a skusit, ci to ma nieco do seba a ci sa oplati do toho investovat.
Ako dlho vam trvalo, kym ste sa naucili bezkovat a kolko ste najviac najazdili za den???
Ako dlho vam trvalo, kym ste sa naucili bezkovat a kolko ste najviac najazdili za den???