Nemal by niekto zaujem o toto?
https://beepy.sqfmi.com
V skratke je to Raspberry Pi Zero 2 W s displejom, baterkou a qwerty klavesnicou.
Klavesnica je original blackberry a displej je Sharp LCD s velmi slusnym kontrastom ale nizkym rozlisenim, ciernobiely a bez podsvietenia.
Filmy si na tom nepozriete ale ako mobilny ssh terminal je to viac nez postacujuce.
Predava sa to bez obalu, pridavam vytlaceny ako na foto.
V pripade zaujmu tam pridam aj SD kartu s nainatalovanym systemom a vsetkymi drivermi k displeju a klavesnici.
Predavam lebo to bola impulzivna kupa a kym mi to stihlo prist tak som impulzivne nakupil kadeco ine a na toto zrazu nemam vyuzitie a je mi luto aby na to sadal prach.
Povodna cena bola 100 dolarov bez cla, dane a postovneho. aktualne sa da jedine predobjednat, nestihaju vyrabat (ja som tiez cakal 4 mesiace na to).
Moja cena je 100 eur.
Teoreticky by som to vedel predat bez RPi ak ma niekto svoje a chce iba Beepy.
Osobny odber Bratislava, popripade by som bol ochotny poslat to cez zasielkovnu alebo nieco take, potom by sme sa dohodli na cene.
P: Beepy - vreckova linuxova masinka
-
janostasik
Novice
Re: P: Beepy - vreckova linuxova masinka
Dobry den,
mate Beepy este k predaju? Ak ano, prosim dajte mi vediet na [email protected] Zobral by som ho bez Pi.
Dakujem.
Jan
mate Beepy este k predaju? Ak ano, prosim dajte mi vediet na [email protected] Zobral by som ho bez Pi.
Dakujem.
Jan
Re: P: Beepy - vreckova linuxova masinka
ospravedlnujem sa, uz je to predane.
uplne som zabudol ze som pisal inzerat aj sem, predal som to cez bazos.
uplne som zabudol ze som pisal inzerat aj sem, predal som to cez bazos.