belkin nefunguje heslo do routera
belkin nefunguje heslo do routera
zdravim viem ze mi mozno teraz vela ludi vynada ale uz na zaciatok upozornujem ze sa v tom az tak nevyznam sledoval som vela veci po nete a dosiel som k tomu ze prihlasovacie udaje aby som sa dostal do routera administracie a nastavil si heslo - zabezpecenie je rozne skusal som rozne varianty vacsinou bez hesla len loginy som menil vo web prehliadaci na mojej defaultnej ip routera http://192.168.2.1/ ono mi aj vyskoci okienko pre prihlasenie no nech tam pisem celkolvek nic ... proste nejde mi tam prihlasit uz som to aj niekolko krat resetol a cital som vela veci ze chyba je v prehliadaci a nvm kde vsade ... tak proste wifi mi ide super nepada nic ale mam ho verejny chcem si ho teda zaheslovat no musim sa dostat do routera IP som si cez cmd zistil vyhodilo mi login a heslo no nech davam hocijake varijacie nejde stale tak poradte mi pls k nemu manual som len na cd dostal a tam nic neje take len ze heslo je leave daco cize prazdne policko a login som daval admin, administrator, login ... prehliadace som skusal mozilla, IE a google chrome tak prosim poradte ak niekto vie o co sa jedna ... uz nvm co robit dalej ...
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: belkin nefunguje heslo do routera
Podla modelu toho routra si nájdi manual na nete a s neho vycitaj ako sa da resetnut a ake bude mat potom default prihlasovacie udaje.
Manuál najdes na stranke výrobcu , ak by si nenašiel tak napis sem model a nájdeme.
Manuál najdes na stranke výrobcu , ak by si nenašiel tak napis sem model a nájdeme.
nenasiel som model je belkin g wireless router F5D7234-4-H V5 pls porad mi s tym ako nato uz som zufali
skus pri prihlasovani vypnut cookies (pri prihlasovani to niekedy moze robit problem ze ak raz zadas nespravne meno/heslo a potom na druhy pokus spravne tak ta neprihlasi). no a ak takto sa ti podari to heslo odskusat a uhadnut tak nezabudni opat cookiesy zapnut
tak uz sa mi to podarilo nastavit cez cd som to spravil chyba bola v tom ze som notebook mal prepojit s wifi cez kabel a do wifi nedavat kabel s netom len tak cisto nastavil som si heslo vsetko ide ok aj heslo je net nepada ale mam este jeden maly problem nemozem sa s wifi napojit na tu siet aj ked zadam heslo ... idem uz na nejaku stranku a mi napise ze vstupna adresa neodpoveda neviete v com je problem? preco wifi na notebooku mi ide a na mobile nie pritom predtym mi slo?
-
Jancuk
Professional
notebook mal prepojit s wifi cez kabel a do wifi nedavat kabel
tomuto nechapem , k tomu telefonu zas si nenapisal aky mas telefon , napr nokia ma spravene pre wifi profily , ak sa zmeni ta zadaná siet tak zmazem profil a vytvorím ho odznova , skus popozerat na tom svojom ci tam nema take nieco
mam nokiu n95 a ked som mal verejnu siet na tom istom wifi tak islo vsetko no potom uz robi taketo veci napoji ma na to wifi no nemozem uz prezerat web ... ono som sa docital dakde ze vraj kodovanie sifrovanie mam dat bud ine alebo ziadne len cisto heslo dat nic viac ... mozno to aj pre to robi tak vyskusam to pozmenit ...
-
Jancuk
Professional
v nokia chod do nastavenia tam je zalozka miesta prístupu a tam si najdi tu tvoju siet a zmaz ju a skus sa nanovo pripojit , k tomu zabezpeceniu ako skusal som nokiu aj na WPA aj na WEP a isla normalne , tak ma napadlo este nezapol si aj mac filter a tym padom nepripojis telefon lebo nema AP jeho mac v zozname .
a kde zistim ci som zapol tem mac filter? toto neviem teraz fakt ...
-
Jancuk
Professional
Pokial sa nevies orientovat v tom routry tak najrychlejsie bude ked donesies nejaky notebook/mobil a pripojis ho , ak sa pripoji tak nemas zapnuty ak sa nepripoji tak mas zapnuty , najlepsie by bolo aby to zariadenie nechodilo k tebe na net , pripadne pozri v navode niekde filtrovanie mac
vies co uz som sa dostal zadanim ip konecne do menu routera .... raz ide raz ne ja nvm co mu je ... to je jedno uz a som pozeral aj ten mac ci ze zapnuty a bol aj dajake cislo k tomu bolo ... cize pokial je to zapnute mobil sa mi nepripoji na router?
-
Jancuk
Professional
no skus do toho zoznamu napisat mac adresu tvojho telefonu ak je to ta nokia tak zistis ked napises do telefonu toto : #62209526#
dik dik ale je to aj s "*" cize *#62209526# .... pozriem sa nato alebo dam zrusit mac adresu ze ci to pomoze
//autoeditácia príspevku (21 Júl 2010, 14:26)
takze vsetko mam uz ponastavovane uz viem jak co ... ale nejde mi wifi ani na notebook ani na mobil ... net ide len proste ma nenapoji cez wifi ... nemate nejaky navod alebo postup ako treba co ponastavovat?
//autoeditácia príspevku (21 Júl 2010, 14:26)
takze vsetko mam uz ponastavovane uz viem jak co ... ale nejde mi wifi ani na notebook ani na mobil ... net ide len proste ma nenapoji cez wifi ... nemate nejaky navod alebo postup ako treba co ponastavovat?
-
Jancuk
Professional
Sprav screen s toho nastavenia v routri ako si to nastavil .
takze tu je uvodna stranka belkin routera nastavania ... je tam myslim ze vsetko podstatne zhrnute, heslo mam vlastne nastavene uz na router, akurat mi chyba jedno policko internet settings, ked si vsimnes... a tam nemam nic urobene ... mam nastavene ze dynamicku adresu, sice mi treba statycku IP (kedze mam staticku a nie dynamicku) no nvm aku IP tam mam zadat, som skusal tu belkin a neslo to pisalo nejake chyby ... tak nvm mam tam dat tu svoju IP normalne co som mal pred tym ako som nemal router ale len cisto kabel alebo ako? mac adresu mam clone pc ci jak ... a sa mi zda ze ju nemam ani povolenu aj keby tak malo by to aj napriek tomu ist kedze som skopiroval tu od pc .. takze co take by mi tam trebalo zmenit zeby to uz slapalo? pls
-
Jancuk
Professional
Nakonfiguruj si este raz WAN rozhranie , a vypni UPnP na wifi , to ti netreba
tak uz to mam, vsetko mi ide pc cez wifi ako ma, nic nepada, proste paradicka dakujem za pomoct ... fakt poradil si jancuk a pomohli si ... uz to budem nabuduce vediet neje to az take zlozite ... len pre zaciatocnika je to predsa len daco nove ... ide to uz konecne aj cez mobil, prave teraz som cez neho napojenyl aj cez notebook tak mam radost ako male dieta
takze mozte uz lock, mozno to niekomu pomoze tiez co robi s belkinom atd. a na zaver
specialne podakovanie Jancuk, ktory mi fakt pomohol ... diky
pripadne keby si niekto tiez kupil belkin router, ochotne poradim ako som spojazdnil ten svoj vdaka Jancuk ...
takze mozte uz lock, mozno to niekomu pomoze tiez co robi s belkinom atd. a na zaver
specialne podakovanie Jancuk, ktory mi fakt pomohol ... diky
pripadne keby si niekto tiez kupil belkin router, ochotne poradim ako som spojazdnil ten svoj vdaka Jancuk ...