Belkin Router F5D7230-4 poskodene install cd

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ttyson
Medium Expert
Medium Expert

Belkin Router F5D7230-4 poskodene install cd

Príspevok od používateľa ttyson »

ahojte bol som teraz u kamosa ze mu rozbehnem 'novy' router dojdem k nemu a istall cd mal len napalene a v takej kvalite ako keby ho zjedla nejaka prisera samozrejme sa nedalo nacitat pozeral som na webe kde ho zohnat a takmer vsetky odkazy ma nasmerovali sem

Kód: Vybrať všetko

http://en-us-support.belkin.com/app/answers/detail/a_id/301/p/385
je tam akurat firmware na stiahnutie a to mi je pravdepodobne na nic ak sa nemylim ale mal som stiahnuty aj ten ale je vo formate .bin co je sice pekne ale s tym binkom ma problem aj nero aj alcohol aj po prepisani na cue a iso podla niektorych for
skusite mi s tym pomoct ? dakujem
Jancuk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Belkin Router F5D7230-4 poskodene install cd

Príspevok od používateľa Jancuk »

Netreba žiadne CD ani DVD :) pozri manuál ako sa don dostat a potom keď sa do nho dostaneš cez browser tak ho tam nastavis :)
DjBass
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Belkin Router F5D7230-4 poskodene install cd

Príspevok od používateľa DjBass »

Install CD je len pre pohodlnejšie nastavenie a nepotrebuješ ho. Ak sa nemýlim, tak IP routeru by mala byť 192.168.2.1. Najprv však router resetni, možno sú tam nejaké staré nastavenia, ak je "nový". Vyskúšaj sa dostať do administrácie pre nastavenie IP/DNS, ak ich nemá prideľované automaticky prostredníctvom DHCP. Default heslo by nemalo byť žiadne, tak len odklikni prihlásenie.
Napísať odpoveď