k6 napísal:Trosku si zmen nazov temy... Tiesto a Buuren moc spolocneho s technom nemaju
1, Nick Warren
2, Hernan Cattaneo
3, High Contrast
Ved on nevravi o techne....pytal sa na trance...
Ja osobne mam najradsej: David Guetta, Tiesto, Ferry Corsten, paul Oakenfold, Kai Tracid, Sarah McLachlan....
Kralom v tom, ako vytvorit co najlepsiu atmosferu je u mna Markus Schulz, to ako vie naskladat tracky je uzasne.
V samotnom mixovani je to Paul Van Dyk, on hra velmi dobre a nie je to iba pustanie trackov za seba.
Potom je to uz len zvysok prvej ligy - Armin van Buuren, Above & Beyond (ich strasne lubim, ale hlavne kvoli TATW), Sander van Doorn, Tiesto, Ferry Corsten...
Co sa tyka posobenia nazivo, tak to este posudit nemozem...Ale da sa povedat, ze Schulz sa mi pacil, ciastocne aj Ottaviani a Corsten.
Co sa tyka setov na nete, tak u mna jednoznacne NO.1 Ferry Corsten, jeho Corsten's Countdown sledujem pravidelne od maja a furt sa tam najdu skvele veci.
Z albumov najlepsie vysiel asi Van Buuren, Potom Schulz (Progression a song On A Wave FTW), Corsten nasleduje, potom ostatni...
Tiesta od isteho casu nemusim vobec, stare sety ako In Search Of Sunrise si vzdy vypocujem rad, ale v poslednych rokoch sa akosi dostal do loopu a hraje furt to iste...tot moj nazor.
Trance nie je moj "primarny" styl, ale ak uz trance tak jednoznacne v podani Dyka - jeho sety su v podstate vzdy LIVE. Schulz si u mna takisto napravil reputaciu po SW v Prahe, ale tohtorocny naj vykon (nepocitam Live band Dyka v Prahe) predviedol v Polsku dovtedy pre mna neznamy Bryan Kearney.
Momentalne nevelebim konkretneho DJa, vyzdvihol by som totiz pracicku cloveka, ktory pravidelne dava na Isohunt kompilaciu Top 100 Trance Tracks 200X. Aktualizuje to relativne casto a v tych kompilaciach sa najde doslova kazda skladba, ktora bola hrana ci uz Corstenom, Arminom, Guettom, proste fakt hocico. Pridavam aj screen (nechcelo sa mi to robit inac) jednej z kompilacii...