Digital napísal:bet-at-home neni podvod už mi pripisali na učet 4 kilá
a za aky cas ti prisli tie peniaze? pretoze ja som si nechal poslat peniaze asi pred tyzdnom a doteraz mi nic neprislo. Uz som tam pisal mail (dokonca 2) ze co je s tym ale akosi na mna zabudli.
prosex napísal:a za aky cas ti prisli tie peniaze? pretoze ja som si nechal poslat peniaze asi pred tyzdnom a doteraz mi nic neprislo. Uz som tam pisal mail (dokonca 2) ze co je s tym ale akosi na mna zabudli.
Prisli mi do dvoch týždnov ! A nemusel som ani mail písať
prosex napísal:tak ja pockam ak vravis ze do dvoch tyzdnov ale ak to nepride tak im tam pridem osobne vyp.covat pretoze tie peniaze by sa mi uz zisli...
Malo by neviem , mne prisli normalne ti to odprisaham
Digital napísal:Malo by neviem , mne prisli normalne ti to odprisaham
v pohode ja ti verim len ma to uz j.be cakam na tie peniaze ako na spasenie a stale nic a keby aspon na mail odpisali. Poslal som prvy a behom 5 minut mi od nich prisiel mail nech im poslem cislo stavkoveho konta. Tak som im odpisal ale akosi ziadna odpoved a potom som poslal znovu a nic. A este jedna otazocka ked si si poslal tie peniaze hned ti ich strhlo z tvojho stavkoveho konta? Pretoze mne tam stale ukazuje kompletnu sumu tak neviem ci to skusit este raz poslat alebo co.
prosex napísal:v pohode ja ti verim len ma to uz j.be cakam na tie peniaze ako na spasenie a stale nic a keby aspon na mail odpisali. Poslal som prvy a behom 5 minut mi od nich prisiel mail nech im poslem cislo stavkoveho konta. Tak som im odpisal ale akosi ziadna odpoved a potom som poslal znovu a nic. A este jedna otazocka ked si si poslal tie peniaze hned ti ich strhlo z tvojho stavkoveho konta? Pretoze mne tam stale ukazuje kompletnu sumu tak neviem ci to skusit este raz poslat alebo co.
no cca. 10-20 min. potom ako sa mi objavili peniaze na ucte tak mi zmizla aj suma s učtu ! No ja by som na tvojom mieste pockal este par dní a potom si to poslat este raz !
Digital napísal:no cca. 10-20 min. potom ako sa mi objavili peniaze na ucte tak mi zmizla aj suma s učtu ! No ja by som na tvojom mieste pockal este par dní a potom si to poslat este raz !
dobre spravim tak ako si napisal. Pockam este do konca tyzdna a ak nepride nic tak tam zavolam a zje*em vsetkych od riaditela az po upratovacky...
prosex napísal:dobre spravim tak ako si napisal. Pockam este do konca tyzdna a ak nepride nic tak tam zavolam a zje*em vsetkych od riaditela az po upratovacky...
dopadlo to asi tak ze nic neprislo. Uz som sa aj s tym zmieril ze peniaze neuvidim. Vcera som to skusil este raz poslat ale nedavam tomu velku sancu. Dost ma to sklamalo.