Better Call Saul [spoilers]
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Better Call Saul [spoilers]
Stále čakám, kedy sa to rozbehne...ale už by sa každú chvíľu malo, keďže si myslím, že...
Saul začne obhajovať toho IT debilka, ktorého Tuco vykradol. A konečne by sa do toho mohol už zamotať aj Mike.
Ja už si vôbec nepamatam co sa tam dialo..Asi si budem musiet pozriet celu seriu odznova
ja mam tento serial tak rad, ze ani pomaly rozbeh mi nevadil
som bol normalne rad, ked som sa vratil do toho sveta. inac sranda, ze to mam opacne ako vacsina ludi, kym pozeranie na bb ma doslova frustrovalo a nedokazal som to dopozerat, tak tento serial si uzivam. mozno koli tomu, ze mi na rozdiel od bb mi neskutocne sadli postavy.
-
Thrash/Death
Star
Mňa prvá séria tak trochu nudila a tento prvý diel novej to rozhodne nezmenil.
-
Yos
Professional
Co zatial hovorite na priebeh druhej serie? Potesilo ma, ze Mike dostava vacsi priestor.
Pribeh je trosku zivsi ako v prvej serii. Vzdy si rad pockam na novu epizodu.
Pribeh je trosku zivsi ako v prvej serii. Vzdy si rad pockam na novu epizodu.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Súhlasím 
No ide to dost pomaly, ale Mike-ova story je momentalne zaujimavejsia.
-
mirak2
Hardcore addict
asi prvy raz v historii pozerania tohto serialu sa mi zdalo, ze sa epizoda skoncila nejak skoro. velmi rychlo to odsypalo a konecne to zacalo byt aspon trochu zaujimave
Do konca tejto série sa to azda aj rozbehne, potom už len rok a pôjde to ďalej.
Malo častí, naťahuje sa dej, celú sériu sa ledva stane niečo, ale ináč fajn seriál.
Viac ekšn by nezaškodil.
Malo častí, naťahuje sa dej, celú sériu sa ledva stane niečo, ale ináč fajn seriál.
-
Soviet
Darca
Veru veru natahuje sa to strasne. Uz len cakam kedy sa to aspon zacne podobat nazvu "better call saul". lebo takymto tempom mozno v 10serii sa dockam 
Poslednych par casti bolo super, hlavne ta posledna.
Ono sa to podľa mňa riadne rozbehne. Len škoda, že na ďaľšiu sériu bude treba rok čakať. To aj človek zabudne za ten čas o čom to bolo... 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak ten koniec poslednej časti, som zvedavý ako to dopadne.
koniec bol znamenity. teraz cakat rok co z toho bude...
-
mirak2
Hardcore addict
Spoiler
Chuck je ale kolosalny dickhead...
Škoda, že pokračovanie bude až o rok. Mohli spraviť aspoň viac častí v sérii.
Spoiler
Som zvedavý hlavne na to, že kto mohol byť pri Mike-ovom aute. Asi ten chlapík z bandy, ktorý chcel dať odstrániť Tuco.
Ten ťah od Chuck som aj čakal, že to bude len finta len som typol, že to bude kamera v tom chaose, keď je Jimmy taký chytrý ako sa to zdá, tak by takúto chybu nespravil. Amatérska chyba.
Ten ťah od Chuck som aj čakal, že to bude len finta len som typol, že to bude kamera v tom chaose, keď je Jimmy taký chytrý ako sa to zdá, tak by takúto chybu nespravil. Amatérska chyba.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja čakám na titulky, som veľmi zvedavý 
Spoiler
Chuck je teda pekny zm*d
Ale ak to da na sud, podla mna prehra. Jimmy sa obhaji, ze to nemyslel vazne alebo ho zbavi svojpravnosti a potom si uz neskrtne.
A ten odkaz, ktory nasiel Mike tam zrejme nechal Nacho, lebo asi tusil, ze Mike bude chciet odstrelit toho Hectora (preto aj stal tesne pri nom, aby ho nemohol trafit).
A ten odkaz, ktory nasiel Mike tam zrejme nechal Nacho, lebo asi tusil, ze Mike bude chciet odstrelit toho Hectora (preto aj stal tesne pri nom, aby ho nemohol trafit).
Human. napísal:Spoiler
Chuck je teda pekny zm*dAle ak to da na sud, podla mna prehra. Jimmy sa obhaji, ze to nemyslel vazne alebo ho zbavi svojpravnosti a potom si uz neskrtne.
Spoiler
Nacho bol predsa v tej búde ktorú sledoval, jediny čo o nom vedel bol predajca zbraní a možno ho sledovali tie dvojičky ale tie by ho asi hned odstrelili. Chucka neznášam už od začiatku, neváži si čo pre neho robí, a byť Jimmy vyseriem sa na neho už po tom ako zistil že ho do HMM neprijali nikdy kvoli nemu. Brat nebrat, sral by som na neho.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Perfektné ukončená séria
Spoiler
V kútiku duše som dúfal že na konci povie Chuck pravdu ohľadom ich matky.