Bez sexu 5rokov

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sam20
Novice
Novice

Bez sexu 5rokov

Príspevok od používateľa Sam20 »

Zdravim vas vsetkych. Nezvyknem pouzivat fora, vlastne toto je moj prvy prispevok na forum.. Idem hned k veci. Sme s priatelkou uz 5rokov a zatial sme nemali sex. Urcite nie som sam, co si mysli, ze to je v pohode :D Po 5rokoch, aspon znami a kamarati z okolia uz planuju vlastne rodiny, vlastne byvanie, spolocnu buducnost. U nas je vsetko z toho vo hviezdach. Neviem vlastne ani co cakam od toho, ze tu napisem, len to potrebujem zo seba dostat :P Pride mi totiz blbe sa o tom bavit realne s realnymi ludmi. Ani nie tak blbe ako skor trapne po takejto dobe.. Obaja sa mame velmi radi, nepochybujem o nej, ze by mi bola neverna alebo cokolvek v tomto zmysle. Ked sme spolu, tak mi dava dost jasne najavo, ze jej na mne zalezi. No lenze mne uz bez tej intimity zacina pravdupovediac hrabat :D Ja mam 27, ona 24. Obaja sme dospeli, pracujuci. Ked som sa jej pytal v com je problem, ze preco ma stale odmieta, tak jej odpoved bola, ze je vycerpana, unavena, bez energie.. ma totiz 2prace. Z jednej strany to chapem a plne respektujem, ale 5roky su 5roky a fakt mi z toho zacina sibat, hlavne teraz na jar :D Naposledy sme sa kvoli tomu dokonca pohadali a vlastne este stale sme aj pohadani :P .. Tak neviem, co mam robit, pravdupovediac normalne rozmyslam o tom, ake je to zit bez sexu. Dost som si o tom zacal aj citat clanky, ale vacsina ludi ktori so sexom prestali mali +/- 40.. vynimocne 35.. DOST mi na nej zalezi, preto je to premna este viac psycho a pomaly ma to zacina frustrovat.. striedaju sa vo mne nalady, raz som nasr..., potom zmiereny s tym, ze sex mozno nikdy nebudeme mat, dokonca ma uz napadlo aj zacat si nieco s niekym inym, ale to nie je moj styl, aby som podvadzal svoju priatelku. No ako som pisal, neviem vlastne co od tohto fora cakam, ale tak mozte mi k tomu napisat svoj nazor. To by ma potesilo :) Pripadne sa skuste vzit do mojej situacie, co by ste na mojom mieste robili. Dakujem. Majte sa a pekny vecer vam prajem vsetkym :) PS: aj ked spolu nezijeme este, priestor kde by sme mohli spolu byt mame. Jediny problem, co nam brani v sexe je jej vycerpanost.
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Bez sexu 5rokov

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ja by som to na tvojom mieste pred 4 rokmi a 11 mesiacmi ukoncil
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

t0m4s3 napísal:Ja by som to na tvojom mieste pred 4 rokmi a 11 mesiacmi ukoncil
ja mozno o mesiac neskor ale inak plny suhlas
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Vsak to nie je unava, ma ro byt aj pre nu rozkos, potesenie, uspokojenie. Myslim si, ze vacsina zdravych a rozumnych ludi by ju behom, ak nie par tyzdnov, tak behom par mesiacov poslala kade lahsie, ved to ako s mniskou zit. Kamarat mal raz tiez babu, niekolkorocny vztah, vystudovana ucitelka a pozitok mal 2x do roka. Potom to ukoncil, nasiel si normalnu zenu a je stastny a spokojny.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ak je este ktomu aj panna tak utekaaaaaaaaaj. V tom bude potom silne nabozenstvo.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

kamo toto neni normalne. Teda bolo by keby si aj ty bol stým ok napr náboženstvo ale toto je trápenie.
Zakladna otázka nieje prehnane veriaca? Ak nie seriozne by som zvážil rozchod alebo nijaku spolocnu terapiu.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

podla mna nie je normalny ani on, ked toto vobec vydrzi....je to mozno odomna sproste, ale je to tak.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

no su chalani co to vydrzia nabozenstvo je svinstvo vtomto riadne
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

bohakrista. a ja sa stazujem ze si neviem najst frajerku, no ked su v ponuke taketo individua tak to hadam ani nechcem. Jedna vec je nemat sex par mesiacov na zaciatku vztahu, alebo nejaku prestavku pocas, zo zdravotnych dovodov alebo cojaviem, ale kua 5 rokov?

teraz aku mas predstavu o buducnosti, vezmete sa a bude 2x denne? Alebo 2x, kym sa podari otehotniet? Alebo ti po svatbe povie ze ona sex vlastne vobec nechce? sak toto je chore.
skjerp-deg
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skjerp-deg »

Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

nech by som bol aj unaveny na smrt ,sex ma vzdy prebral,toto je slaba vyhovorka,jednoznacne ukoncit,teda uz ako chalani pisali,hned po prvom mesiaci to malo skoncit
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

5 rokov byt unavena z prace, aj cez sviatky vratane Vianoc, asi by mala porozmyslat nad invalidnym dochodkom.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Je asexualna, skratka ho nechce, potrebuje len niekoho, o koho sa môže oprieť ale fyzicky to nepotrebuje
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

skus jej navrhnut, ze teda ak ti neda tak zacnes chodit za inymi, ale vo vztahu ostanes s nou. je to CHORE nemat 5 rokov vo vztahu sex. pol roka este dajme tomu..nejak by sa dalo prezit ak by za to stala, ale 5 rokov nie..fakt nie
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

:smt056

ak vies s tym zit ty - podla mna to zbytocne riesis - a tak mi pride ze vies - inak by si 5 rokov nevydrzal.

ak ti to vadi, najhorsie je tlacit nanu, takze utekaj.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak ja by som minimalne pozadoval normalne vysvetlenie preco nechce mat sex. nemoze byt unavena non-stop. myslim, ze si to za tych 5 rokov co vydrzal zasluzi
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

A nerozmyslal si nad tym, ze moze sadat na cudzie cikule? Predsalen, ak predtym uz mala s niekym sex, tak toho sa len tak lahko nevzda.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

melonSVK napísal:A nerozmyslal si nad tym, ze moze sadat na cudzie cikule?
Pokiaľ by to tak bolo, minimálne raz by vyskúšala aj tú jeho, či bude lepšia alebo nie... môj názor.

Prikláňam sa k názoru, že je asexuálna.. buď to s ňou skonči, nech si hľadá asexuála.. alebo sa s ňou dohodni, že si budeš môcť ventilovať svoje potreby pri iných.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

brm napísal:Pokiaľ by to tak bolo, minimálne raz by vyskúšala aj tú jeho, či bude lepšia alebo nie... môj názor.
...
jedine že by na nej bola nedobrovolne. Môže mať aj traumu ak bola znásilnená alebo nejako inak sexuálne týrana či šikanovana.. Tiež v tom môžu byť zdravotné problémy alebo niečo iné. Toto všetko sú ale veci, ktoré by jej partner mal vedieť. Jedine že by medzi nimi nebol dostatok úprimnosti. Toto ak vyriešia, budú bližšie aj k riešeniu toho sexuálneho problému
Rádio
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Rádio »

Je to normálne ak má zásady a so sexom ako takým chce začať až po svadbe a preto má blbú výhovorku... ale trošku to niečím smrdí lebo nemôže byť 5 rokov unavená kvôli práce ak áno tak nech si dá pauzu lebo workoholici sa prepracujú k trvalej invalidite. Je katolíčka?

(nechcem robiť pohoršenie, ale ja to vidím tak, že ona ťa prosté má len na niečo... nehovorím sex až po svadbe je fajn ale či to myslí aj tak ona som na pochybách...)

Vy ostatný čo pretiahnete svoju mesačnú priateľku ste ako zvieratá a neviete kontrolovať svoje pudy... šukať s hockým šukať a šukať to je také moderné. Smutné.
Napísať odpoveď