bezdotykové ovládanie
bezdotykové ovládanie
Dobrý deň. Hľadám nejakú aplikáciu na android, ako má napr. samsung galaxy s3, s4.
Mám na mysli to bezdotykové ovládanie (posúvanie obrázkov, hudby, ... prejdením ruky nad mobilom)
Ďakujem.
Mám na mysli to bezdotykové ovládanie (posúvanie obrázkov, hudby, ... prejdením ruky nad mobilom)
Ďakujem.
Re: bezdotykové ovládanie
Pokiaľ viem tak sa to vola floating touch a na to žiadna appka nie je keďže je to jedna z vlastností displaya a neviem o tom že by to S3 mala
floating touch je nieco ine, ale to co ty myslis ma az s4, s3 to este nema...magic touch ale tak nejak, proste ovladanie gestami
a ci to stiahnes, netusim, ale pochybujem
a ci to stiahnes, netusim, ale pochybujem
Z floating touchom môžeš používať mobil v rukaviciach. Takže to neni to čo hľadá. No mohla by byť tato funkcia vo viacerých mobilov, lebo už teraz nosím rukavice a je to nepohodlné stále si dávať dole jednu rukavicu. A potom mám jednú ruku chladnejšiu ako druhú a to nemám rád 
pockaj, ovladanie v rukaviciach to je zase rezim glove, maju ho lumie a xperie
riesenim tvojho problemu zase nemusi byt vymena mobilu, ale kupa rukavic urcenych pre MT
riesenim tvojho problemu zase nemusi byt vymena mobilu, ale kupa rukavic urcenych pre MT
Čo ja viem tak u xperie to je floating touch, ovládanie bez dotyku. Čiže môžeš ovladať aj rukavicami. U Lumii sa to môže volať inak.
Teraz ako nosím rukavice o nich zase uvažujem. Ale ako fungujú? Musí byť na nich niečo vodivé, nie? Nemá s nimi niekto skúsenosti?
Teraz ako nosím rukavice o nich zase uvažujem. Ale ako fungujú? Musí byť na nich niečo vodivé, nie? Nemá s nimi niekto skúsenosti?
v podstate maju spicku prsta prisposobene pre displeje, celkom pohoda, funguju spolahlivo
na xperiach sa to vola na 100% rezim glove, ale to je uz asi aj tak jedno
na xperiach sa to vola na 100% rezim glove, ale to je uz asi aj tak jedno
Asi si nejake zaobstaram
Hmm, tak sa asi mylim
ale vychadzal som z recenzie na solu kde pisali o flouting touch. Nic no, jak pridem na pc skusim si o tom este pocitat 
Hmm, tak sa asi mylim
Ja som myslel niečo, čo by fungovalo na tých senzoroch.
napr.
(a hlavne od 1:06)
napr.
(a hlavne od 1:06)
nic nenajdes