poradte nejaky dobry bezdrotovy set (s ktorym ste spokojny)
cena tak do 2000SK
a kolko vam v nom vydrzia baterky (primerne pouzitie den a pocet dni)
bezdrotovy set (klav+mys)
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Kym to nie je LGT/M$ znacka, tak si myslim, ze to nema cenu, do 2000Sk. Do 2000Sk mozes kupit nejaky shit ala Labtec co ma brat, stal okolo litra v Tescu, ta parodia na mys nie je ani na to aby si si pozrel maily pohodlne s tym... Baterky v tej myske sice vydrzia dost dlho 1.5 mesiaca, klavesnica, je strasne rozhrkana, cele je to z velmi lacneho, labilneho plastu... Taky solidny Logitech sa da myslim okolo 2000Sk zohnat ale nie v obchode, hlavne v CZ som to videl nejake LGT sety... Inak osobne by som si to asi nekupil... Sam co mam mysku wirelless chcem vymenit za kablovu, bo tie baterky sa s tym ye*at furt, uz ma to za rok omrzelo, i ked mys sama o sebe je kvalitna... Klavesnica bezkablova je zbytocnost aspon pre mna, mam ju na jednom mieste, jeden kabel ma nezabije a pri prehravani videa staci myska po ruke... Odporucam LGT/M$, pripadne neviem ci A4Tech nieco nema, ale ostatne znacky ani nekupuj, je to nepouzitelne...
-
bond35
Star
- Kontaktovať používateľa:
tak ako ked myska bezdrotovu tak Logitech V 450 laser mouse Ako uplne super vec ale je to urcenim a velkostou Notebook myska a teraz hladam nieco k PC lebo pouzivam ho velmi malo a tie kable mi strasne zavadzajumisokgb napísal:Kym to nie je LGT/M$ znacka, tak si myslim, ze to nema cenu, do 2000Sk. Do 2000Sk mozes kupit nejaky shit ala Labtec co ma brat, stal okolo litra v Tescu, ta parodia na mys nie je ani na to aby si si pozrel maily pohodlne s tym... Baterky v tej myske sice vydrzia dost dlho 1.5 mesiaca, klavesnica, je strasne rozhrkana, cele je to z velmi lacneho, labilneho plastu... Taky solidny Logitech sa da myslim okolo 2000Sk zohnat ale nie v obchode, hlavne v CZ som to videl nejake LGT sety... Inak osobne by som si to asi nekupil... Sam co mam mysku wirelless chcem vymenit za kablovu, bo tie baterky sa s tym ye*at furt, uz ma to za rok omrzelo, i ked mys sama o sebe je kvalitna... Klavesnica bezkablova je zbytocnost aspon pre mna, mam ju na jednom mieste, jeden kabel ma nezabije a pri prehravani videa staci myska po ruke... Odporucam LGT/M$, pripadne neviem ci A4Tech nieco nema, ale ostatne znacky ani nekupuj, je to nepouzitelne...
tak ako hovori misokgb...
ja mam keyb aj mouse od MS, vyhovuje mi dizajnovo ale aj po funkcnej stranke...
ale iba myska stala 1600sk lebo je to intellimouse explorer 2...
neviem co stoji teraz ale vtedy bola cca za tuto cenu...
keyboard mam ms multimedia keyb... sice ho mam s kablom ale viem ze existuje aj wireless verzia... a mozem ju len odporucit...
ja mam keyb aj mouse od MS, vyhovuje mi dizajnovo ale aj po funkcnej stranke...
ale iba myska stala 1600sk lebo je to intellimouse explorer 2...
neviem co stoji teraz ale vtedy bola cca za tuto cenu...
keyboard mam ms multimedia keyb... sice ho mam s kablom ale viem ze existuje aj wireless verzia... a mozem ju len odporucit...