bezecky pas/rotoped/elipticky trenazer
bezecky pas/rotoped/elipticky trenazer
Zdravim, rodicia chcu kupit jedno z tychto zariadeni, potreboval by som poradit, ktore je najucinejsie, ktore sa najviac oplati, pasy co som pozeral, su asi najdrahsie - teda aj najucinejsie ? O rady typu zmen jedalnicek, behaj okolo domu moc nestojim, tak Diky Cau.
edit. poradte aj nejaky konkretny model v takej hmm .. strednej cenovej kategorii dajme tomu ..
edit. poradte aj nejaky konkretny model v takej hmm .. strednej cenovej kategorii dajme tomu ..
Re: bezecky pas/rotoped/elipticky trenazer
najucinejsi je pravdepodobne ten bezecky pas(vzhladom na aktivny pohyb), no kupovat ho do domacnosti je blaznovstvo vzhladom na tie ceny......ak je to pre rodicov tak na nejake to obcasne cvicenie postaci aj ten rotoped,
a bohuzial musim to poradit ale behaj okolo domu, nic lepsie neexistuje ak chces zhodit alebo nabrat kondicku
a bohuzial musim to poradit ale behaj okolo domu, nic lepsie neexistuje ak chces zhodit alebo nabrat kondicku
Prepáč, ale mňa hneď napadlo postaviť niečo takéto 
Cez leto ak bude čas, normálne to asi aj spravím ... môže s tým byť celkom sranda
... alebo ešte toto mi príde ako bezpečnejší variant
...
Cez leto ak bude čas, normálne to asi aj spravím ... môže s tým byť celkom sranda
... VäČŠIE KOLESO ! 
diky chlapci za krasny OT, niekto nieco k veci ? ...
Aký cenový strop ? ...
http://www.insportline.sk/1926/magnetic ... -excel-run 239€ , šírka plochy 35cm, 5 rokov záruka
http://www.insportline.sk/1926/magnetic ... -excel-run 239€ , šírka plochy 35cm, 5 rokov záruka
praveze strop nejak neni jasny, dajme tomu nieco okolo 300e, lepsie povedane do tych 300e..
Tak potom ten čo som ti dal vyššie ... pri ňom je zľava 40% ..takže povodne stál okolo 400€.
Záruka 5 rokov,..dovoz priamo domov ... podľa mňa nie je čo riešiť. v takej cene zas nekúpiš extra profi triedu .. a na to čo potrebuješ si myslím, že to bude bohato stačiť
Záruka 5 rokov,..dovoz priamo domov ... podľa mňa nie je čo riešiť. v takej cene zas nekúpiš extra profi triedu .. a na to čo potrebuješ si myslím, že to bude bohato stačiť
Na stranke http://gym.sk/elipticke-trenazery-c-40.html som nasiel rozdelenie trenazerov na domace manualne elipticaly a domace elipticke ergometre, vedel by mi niekto vysvetlit rozdiel ? 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Preco si neotvoris Google a nenapises si tam tie pojmy??? Urcite najdes k tomu popis, podla coho sa to deli a vsetko s tym suvisiace. Alebo cakas, ze to niekto bude hladat za teba???
praveze som hladal, ale ako tak pozeram, nejak nie som kamarat s googlom, proste bud ma odkaze na nejake ang weby, alebo mi len hodi eshopy kde sa to predava, bez vysvetlenia, viem som lama, niet mi pomoci ..