Bezhranicna ludska blbost

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Bezhranicna ludska blbost

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Tak nehcel by som aby sa v tejto teme moc filozofovalo o tom aka je ludska blbost nekonecna .. skor keby ste davali nejake priklady, nech je to trosku aj vtipne pojate ...

... v prvom rade ma v tomto ohlade napada znama Darwinova cena, ktora je kazdorocne udelovana za precistenie genetickeho fondu ludsta ... dostava ju vacsinou clovek ktory sa z dvodu vlastnej blbosti zabije ...

... a napadaju ma v rychlosti asi take ako, ked jeden indian vynasiel " mast proti gulkam z pusky " a nechal ju na sebe otestovat ...

... alebo ked typek hral rusku ruletu s automatickou Berettou ...

... niektore taketo veci samizda rozoberali aj Mythbusteri .. ale tie boli z kategorie Urban Legends ... a to napriklad Cinsky astronom, ktory sa nechal vypali na kresle do vesmiru, pomocou rakiet vyrobenych z pusneho prachu ...
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa turtlak »

staci pozret vesmirni lide a tam mas debilitu ako na taniery :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Iba dve veci sú bezhraničné...Vesmír a ľudská hlúposť :idea:

Stačí sa poobzerať a verím, že každý nájde vo svojom okolí prípad...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:Iba dve veci sú bezhraničné...Vesmír a ľudská hlúposť :idea:
... Ale tým prvým som si nie tak docela istý ! ... (( Einstein sa mi mari ze to povedeal ? .. ))

zena za volantom ... ako reakcia na ETIENNEov prispevok ... :arrow:

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=vLmo4nKaePY
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Mne napadne napr. táto žena, ktorá chce zaparkovať. Je to link z témy o pár riadkov nižšie... :wink:
http://www.ceknito.sk/video.php?id=10130
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Pocul som take nieco, ze maly chlapec zjedol mravce, tak jeho matka volala zachranku ... Na tiesnovej linke sa jej opytali aky je problem a ked povedala, ze jej syn zjedol mravce tak ju operator uistil, ze sa mu nic nestane . Ona na to dodala , "to je dobre ... pre istotu som mu dala vypit prostriedok proti mravcom" ... tak toto je imho demencia :D

Alebo polovnik co zastrelil jelena, ktory stal na skale nad nim a ten jelen nanho spadol a zabil ho ...
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

nordkapp_pb napísal:... Ale tým prvým som si nie tak docela istý ! ... (( Einstein sa mi mari ze to povedeal ? .. ))

zena za volantom ... ako reakcia na ETIENNEov prispevok ... :arrow:

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=vLmo4nKaePY
ano bol to einstein per korektnost
"Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som istý.

A. Einstien"

a o tejto vete sa presvedcujem kazdy den ci uz v skole na ulici alebo roznych diskusnych forach, konkretne ma momentalne nic nenapada, darwinova cena to je len spicky ladovca, bohuzial
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

miki690 napísal:Alebo polovnik co zastrelil jelena, ktory stal na skale nad nim a ten jelen nanho spadol a zabil ho ...
Alebo pravdivy pribeh (od daniel steelovej -joke :D ) ked jednemu znamemu sa zabila civava takym sposobom, ze na nu vypadlo mrazene kurca z mraznicky. A to sa naozaj stalo.
-Ked si kupili do rodiny teda druhu, tak o par mesiacov im ju pri smolenickom zamku udniesol nejaky dravec :hehe:
-Už majú tretiu, som zvedavý, čo sa tej stane :mrgreen:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

mne sa najviac pacil ten spity poliak co si motorovou pilou odrezal hlavu, sam seba popravil.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Darwinova cena nema chybu, kto pozna casopis epocha, asi pred 2 tyzdnami tam bol clanok o tychto cenach, ich historii a podobne. ak by bo lzaujem, naskenujem a dam vam to sem :) mne sa pacili najviac 2 pripady, tie boli este volakedy v narodnej obrode: nejaky Ind sa cistou nahodou zabetonoval, ale podrobnosti uz neviem, ale najlepsie co som kedy pocul bolo: typek v kalifornii si na auto namontoval prudovy motor z vyradeneho lietadla. isiel na dialnicu, ktorej najrovnejsi usek mal 3km. zapol motor, vystartoval doslovne ako raketa, lenze problem: chcel zabrzdit, avsak pneumatiky okamzite praskli a zhoreli. ale to uz sa blizil k zakrute. tuto cast opisovali svedkovia stylom "preletela okolo mna raketa a napalila to do skaly, obrovsky vybuch". ked skumali okolnosti nehody, zistili, ze na volante boli otlacky nechtov a hlboke zarezy po zuboch. akoze tragicke ale ja som sa na tom kosil :lol:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ad Darwinove ceny: pracovala som na príprave slovenskej verzie knihy a tak som prečítala všetky príbehy. Odvtedy sa k nim často vraciam a stále sa smejem ako prvýkrát :lol: Odporúčam do pozornosti najmä tento príbeh a tiež tento

A pridávam jednu lahôdku k téme: japonský gól
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

prípad celosvetovej debility ľudstva: - návod na špáratká:
Chyťte špáradlo približne v strede jeho dĺžky. Ostrý koniec navlhčite v ústach. Zasuňte ho do priestoru medzi zubami tupým koncom k podnebiu. Jemne pohybujte smerom dnu a von.

Douglas Adams
Clap si kúpi príves a ide po dialnici. Išiel si dozadu spraviť kávu a samozrejme havaroval. Vyhováral sa na to, že keď mu predávali tak mu nepovedali, že to sa nesmie...Zažaloval firmu a je z neho milionár.

Nejaká žena si v McDonalde kúpila kávu a popálila sa. Zažalovala ich a na káve už musí byť napísané: "Pozor! Káva môže byť horúca".....alebo niečo v tom zmysle.
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

inak najlepšie sú tie ceny (neviem ako sa volajú) za súdne procesy... napr. ktosi zažaloval v amerike supermarket za to, že ziedol balené mäso aj z obalom... odvtedy je na nich písané: "pred konzumáciou rozbaliť"

alebo ako chlapík žaloval výrobcu mikrovlniek, za to, že si v nej spiekol kocúra, keď ho chcel usušiť...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

sudne procesy v amerike, to su zaujimave historky...
-chlapik sa vlupal do domu a dajak sa zabuchol v garazi, rodinka prisla z dovolenky o 3 dni neskor, chlapik zil na krmive pre psov ale nepamatam si co vtedy dostal :D
darwinova cena:
- v polsku v krcme hrali chlapi chlapsku hru, teda kto je vacsi chlap, prvy zobral pilu a odrezal si ruku v zapastie, druhy nohu v kolene a treti sa nasral lebo xcel vyhrat tak si odpilil hlavu :D
- alebo dvaja opilci na moste nad dialnicou hrali dalsiu chlapsku hru, zavesili sa na zabradlie a kto dlhsie vydrzi, prvy sa vytiahol, no druhy uz nevladal a tak spadol z neviem akej vysky na dialnicu, presiel ho prvy kamion pricom ho odhodilo na protismernu cast dialnice kde isiel dalsi kamion, uz si nepamatam kolko aut dokopy ho preslo

//prispevok numero 900
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

mirak2 napísal:sudne procesy v amerike, to su zaujimave historky...
-chlapik sa vlupal do domu a dajak sa zabuchol v garazi, rodinka prisla z dovolenky o 3 dni neskor, chlapik zil na krmive pre psov ale nepamatam si co vtedy dostal :D
Ak si dobre pamatam, tak on nakoniec od nich vysudil aj nejake peniaze za psychicku ujmu :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

zuzkazuzka napísal:Ad Darwinove ceny: pracovala som na príprave slovenskej verzie knihy a tak som prečítala všetky príbehy. Odvtedy sa k nim často vraciam a stále sa smejem ako prvýkrát :lol: Odporúčam do pozornosti najmä tento príbeh a tiež tento

A pridávam jednu lahôdku k téme: japonský gól
z toho typka co si zasil gule nemooozem :smt023 :smt044 :smt082
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Zaujímavá samovražda môže byť vojsť počas zápasu SVK vs. CZ v hokeji do krčmy v českom drese. :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

zial musim tuto temu rozsirit :-( ... ak niekto neviete, ako to vyzera v Pb na hlavnej krizovatke ( najinteligentnejsej v SR .. ROFL ! ) v dopravnej spicke, tak asi nepochopite ..ale aj taq ...

... stojim na prechode asi uz 6 minut a stale pusteny hlavny tah ZA <-> BA, vsade kolony stojacich aut ... Na hranici krizovatky stoja mazoretky ( cajti ) a cumia jak pritankovani ... Zrazu ide od Za nejaky blavak a sibe si to v pruhu v ktorom sa odbocuje do mesta ( smer priemyselna zona, puchov ) a tesne pred krizovatkou si to sibne do pruhu rovno na BA .. ked opominieme to, ze sa to nesmie, tak este k tomu ohrozil sofera pred ktoreho sa rubol ... nato reagovali mazoretky velice pruzne ... nakopli kcháar a vystartovali po nom :-) ... samozrejmä ho odstavili priamo za krizopvatkou na konci aut. zastavky na ktorej boli este aj tri busy, takze miesto veskere - ziadne, drali sa tam este aj kamiony a tak ..a mazoretak si tam cicikoval v strede cesty ... takze kamiony stali presne v strede krizovatky a nic sa nehybalo :-) ... inaaa logika .. je jasne ze ho stopnut jednoznace mali a zasluzil si to sam, ale mohli ho odstavit o necelych 30 metrov dalej, kde je nevyuzite parkovisko :-) ...
Napísať odpoveď