Ahoj,
mate niekto skusenosti s takymto teplomerom. Nieco spolahlive, presne. Nie aby to meralo +/- 1°C.
Nasiel som neico taketo: https://www.mall.sk/detske-teplomery/in ... omer-17598
Vela ludi si chvali, ale su tam aj taki ktori pisu ze je to nepouzitelne.
Dik
Bezkontaktný teplomer
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bezkontaktný teplomer
my mame tiez bezdotykovy a meria spolahlivo. stal vsak cez 30e. presnu znacku ti mozem napisat ked pridem domov
Poprosim ta potom tu znacku, ta cena kludne do 50e, pokial to bude spolahlive.
Ahojte, ozivujem tuto temu. Prave som uspesne vyreklamoval bezkontaktny teplomer CEMIO Metric 308 Smart, ktory sice na zaciatku meral relativne presne, avsak po necelych dvoch rokoch uz namerana teplota u viacerych ludi bola v rozdmedzi 32,5-34C co je uz dost mimo. Uz nemam doveru v tento kokretny model bezkontaktneho teplomera. Chcem sa preto opytat, ci je tu niekto, kto ma dobre skusenosti s inym modelom a znackou bezkontaktneho teplomera o ktore by sa podelil. Ide mi v prvom rade o presnost merania. Cena do tych 50 Eur. Dakujem.
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Ja som kupoval tento: https://teplomery-osobne.heureka.sk/famidoc-fdir-v22/
Mame ho rok, zatial velmi presny. Je certifikovany ako zdravotnicke zariadenie, mam za to, ze aj nieco vydrzi.
Paci sa mi, ze nad 37.5 displej zmeni farbu na cervenu, co okamzite bije do oci.
Mame ho rok, zatial velmi presny. Je certifikovany ako zdravotnicke zariadenie, mam za to, ze aj nieco vydrzi.
Paci sa mi, ze nad 37.5 displej zmeni farbu na cervenu, co okamzite bije do oci.
Diky za tip masterdead, recenzie tohto teplomera vyzeraju fajn, objednal som si ho. 
Skúsim oživiť tému, pepo, ako si s ním spokojný?
Za tie peniaze celkom dobry, povedal by som, ze relativne presny vo vecsine merani, ale obcas pri merani ustreli o 0,5 ci 1 C. Ale z tych cca 4 bezkontaktnych teplomerov roznych znaciek, co som mal doteraz v normalnej cene (cca 20-40 Eur), mi tento pride najpresnejsi.