Ahoj! potreboval by som radu. Ideme na taky trip po europe a zhanam taku vec co si mozete omotat okolo koncatiny a tam mate ulozene doklady a €. Neviete kde v BA by som to kupil? Dakujem!
Brašňa á la "kabelka" - dôrazne neodporúčam či na nej máš ruku, či nie. Vytrhnú veľmi ľahko, prípadne prerežú popruh. Takisto ruksak - vyberú ti z neho čo chcú a ani to nezbadáš.
Mne sa osvedčilo mať dôležité veci (peňaženku - tam mám cca všetko) v prednom vrecku rifiel. Nevyzerá to vábne ale účel plní.
begbeee napísal:Brašňa á la "kabelka" - dôrazne neodporúčam či na nej máš ruku, či nie. Vytrhnú veľmi ľahko, prípadne prerežú popruh. Takisto ruksak - vyberú ti z neho čo chcú a ani to nezbadáš.
Mne sa osvedčilo mať dôležité veci (peňaženku - tam mám cca všetko) v prednom vrecku rifiel. Nevyzerá to vábne ale účel plní.
Každý si musí nájasť svoj systém, ale mať doklady tam, kde:
a) nevidím
b) necítim
určite neodporúčam, takisto mať to mimo priestoru tela (ruksaky, brašne) z dôvodu b).
begbeee napísal:Do vačku určite, do peňaženky nie.
Každý si musí nájasť svoj systém, ale mať doklady tam, kde:
a) nevidím
b) necítim
určite neodporúčam, takisto mať to mimo priestoru tela (ruksaky, brašne) z dôvodu b).
preto hladam nieco ako hore opisane som to videl nikde na obrazku a neviem kde...ono sa to pripne na ruku(ako je biceps) alebo stehno...je to taky pasik...a tam sa daju ulozit niake tie dklady...neviem ci si to viete predstavit? Existuje to vobec u nas?
Heh, moj dedo ked cestoval tak si usil taku kapsicku obycajnu, so snurokou okolo krku, tam si dal peniaze a doklasy. Prehodil cez krk a hodil pod tricko