Bezpecny a anonymny email

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
petka89
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Bezpecny a anonymny email

Príspevok od používateľa petka89 »

Ahojte.Kde si zalozit emailovy ucet, aby bol bezpecny a anonymny? Potrebujem nieco poslat a nerada by som,aby zistili kto to poslal. Da sa to?Comu sa vyhnut a na co si dat pozor?
brm
Darca
Darca

Re: Bezpecny a anonymny email

Príspevok od používateľa brm »

Do akej miery chceš byť anonymná? Ak chceš byť anonymná pre bežného užívateľa, založ si hocijaký email (gmail, centrum, atlas, azet, inmail atď) a pošli.

Ak ten email budú preverovať aj policajti, skús zabehnúť do nejakej kaviarne a tam si ho založ.. prípadne potom z druhej kaviarne odošli email... alebo možno by stačilo, že ho budeš vytvárať/posielať cez nejakú verejnú wifi v obchodnom centre... či?

:)

Samozrejme ten email nevyužívaj na nič iné a ak od Teba budú pýtať nejaké informácie ako meno a dátum narodenia, nie je nad bujnú fantáziu.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

HushMail
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Dakujem.Posielat to budem cez wifi z niektoreho z podnikov.

Anonymna chcem byt co najviac,policia to presetrovat nebude.V tv som kedysi pocula ze do mailu sa priklada akasi adresa a podla toho sa to da vystopovat ale ze nie vzdy je to tam prilozene. Preto som sa pytala kde si ten mail zalozit. Gmail,Azet,Inmail a tieto zname by som radsej vylucila.
Napísať odpoveď