Zlý vzhľad s tabuľkami, špatná grafika, neaktualizované modifikácie...
Polovicu veci odkopírovaných, pravidlá som videl na piatich rozličných diskusných fórach, neviem ktorý dement
pod pravidlami napísal autorské právo. Heh, neviem odkedy sa píše do fóra bežiaceho pod licenciou GNU
autorké právo na vlastné prvky, texty a pod.... jáj, všetci, ktorí vlastnia fóra tohoto typu fungujúce pod phpBB,
si kopírujú navzájom texty, a podobne,... tak nechápem, prečo volaký somár si také daćo dovolil napísať,
aj kebyže ho dáte na súd neuspejete, je to len ochranný text pod pravidlami, ale na súde isto neprejde, pretože systém máte GNU pod licenciou phpBB,
to znamená, že to nemá žiaden zmysel, dávať také silné slová na fóra. Vytvorte si vlastný systém a potom majte silné reči..
Všetci tí, ktorí využívajú phpBB, majú právo inšpirovať sa... Inšpirácia sa tiež týka kopírovania, čiže, kebyže ste aj napísali prví tie pravidlá, vlastne ste ich napísali pre každého, ktorí bežia na phpBB... zle sa tomu chápe, keď ste somári a nerozumiete sa do samotného systému a nie z diania autorských práv.
čo sa týka zabezpečenia bieda... predpokladám, že Tím hojko.com, nemá zďaleka také skúsenosti, aby mohol prevádzkovať takéto fórum, aj keď je dobre rozbehnuté, ale
so skúsenosťami to nemá nič spoločné.. Mne stačí len lúsknuť a do štyroch minút máte hacknuté fórum.
Mimochodom, videl som fotografiu tímu hojko.com, preboha... to čo za zhúlencov prevádzkuje tak dobre rozbehnutú komunitu ako je táto?
ste ešte horší Tím jak keby som mal sťahovať z warezu nelegálny softvér, hudbu, hry do počítaču a mal to napaľovať za peniaze...