Biela kosela

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
tomy72
Light Expert
Light Expert

Biela kosela

Príspevok od používateľa tomy72 »

Dobry den chcel som sa vas opytat ci by ste mi nevedeli poradit bielu koselu bez vzoru (klasicku) s dlhym rukavom ale taku co je nepriesvitna, lebo nikde taku nemozem zohnat. Dakujem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Biela kosela

Príspevok od používateľa hojko »

V kazdej predajni s oblekmi by taku koselu mali mat, taktiez predajne s normalnym textilom, dokonca aj siet Tesco.
tomy72
Light Expert
Light Expert

no ale naozaj myslis NEPRIESVITNU? lebo vsade kde som sa pytal tak taku nemali.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

a kde vsade si hladal? :smt118
neviem v akom meste byvas, ale som si isty ze ked vojdes do nejakeho nakupneho centra tak si nejaku bielu koselu urcite vyberies
(hypernova, maxx, oc galeria, polus,...) a ked nie tak vybehni do mesta a poobzeraj sa v obchodoch, kde predavaju obleky, kosele, kravaty,... a ked si uz ani tam nevyberies/nenajdes, tak si zapni net a najdes par odkazov :D
http://www.panskekravaty.sk/1340/kosela ... rukav.html
// neviem aka to je nepriesvitna ale ked silou mocou potrebuješ mať pocit že ti nepresvitajú bradavky tak si vezmi tielko, nie? :D
tomy72
Light Expert
Light Expert

nepriesvitna je taka cez ktoru neni vidiet.....a taketo kosele som samozrejme nasiel aj ja len vsetky su priesvitne a to prave nechcem a s tielkom sa mi to moc nepaci tak preto sa pytam ci by ste mi nevedeli poradit
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Ti jasne hojko napísal že v každom obchode kde predávajú obleky. Makyta, ozetta.. čo ja viem, aj neznačkové. Isto v meste niečo máte. Aj vo väčšine nákupných centier bývajú obchody s oblekmi. Nepozeraj u šikmookých a priprav sa na vyššiu cenu, ale takých košiel je kopec. Je to úplne bežná vec, nepoviem keby chceš kupovať topánky na golf že sa pýtaš kde to zoženieš, ale predsa každého musí napadnúť že košela k obleku bude v obchode s oblekmi
tomy72
Light Expert
Light Expert

hmm no okej ako myslite.....ale je vidiet za taku koselu ste este nezhanali, taku co je nepriesvitna....lebo by ste tu nepisali take veci ze neni problem v kazdom obchode
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

v BA najdes take kosele napr. v Peek&cloppenburg.. znackove aj neznackove.
.
mam odtial jednu bielu (snad by aj splnala tvoju poziadavku nepresvitnosti:) mno a ako povedal audiotrack, priprav sa na vyssiu cenu:)
.

//a na aku prilezitost to potrebujes?? lebo ked si das sako a kravatu, tak ti muze byt presvitanie ukradnute
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

my si dávame tielka :D
ale ja osobne som ešte neriešil priesvitná/nepriesvitná ... musia mať takú aj takú
// podla mna to bude dane materialom... nejaka nilonová lacná bude tá tvoja "priesvitná" a taká fajná bavlnená kvalitná bude "nepriesvitná", ktorú hľadáš...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tak ja som takú košelu kúpil hneď s oblekom. Časom som si dokúpil ešte jednu s krátkym rukávom, ale pamätám si že keď som kupoval oblek tak ich tam mali celkom dosť. Tiež som chcel nepriesvitnu a mal som aj na výber rôzne strihy a značky. Fakt je to len o obchode. Netuším kde bývaš, ale v každom väčšom meste majú isto aj obchody kde budú mať veľké výbery. Je to naozaj bežná vec. Priesvitné sú len tie umelé, ale ak si kúpiš čisto bavlnenú tak bude na 90% nepriesvitná. Len také sú drahšie preto treba kupovať v obchodoch s oblekmi a nie v kadejakých odevoch
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked uz pises o nepriesvitnej, tak pod bielu koselu sa zasadne nosi biele tielko, co sa ti to paci alebo nie. Mam kamaratov casnikov a pokial robis v restauracii na urovni a potrebujes bielu koselu k praci, tak jednoznacne tam patri biele tielko alebo na vyssej urovni sa pouzivaju vesty, k tomu samozrejme patri prirucnik, biele rukavicky..., no ale to sa tyka mozno tak stvorhviezdickoveho hotela alebo inych luxusnych restauracii.
Paragon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paragon »

Odporučili by ste mi nejaký obchod s bielymi košeľami - nie obyčajná, ale s nejakým jemným vzorom, alebo čím. Taká, aby sa dala nosiť k rifliam a bola na manžetové gombíky? Pre mladého, nie pre starca.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Peek
Paragon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paragon »

Ou, a niečo z okolia Žiliny?

//Ešte k veci: čo hovoríte na "obyčajnú" bielu košeľu k rifliam? Asi bez kravaty, či?
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Mozes dat aj s uzkou kravatou, alebo s nejakou menej formalnou. Pod koselu moze ist aj nejake biele tricko ?
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ja kupujem na svadbu tu: http://kosele-unicotex.sk/
Maju prevadzku aj v ZA. Siju kosele aj na mieru, mozes si vybrat z velkeho poctu latok, vzorov, rukavov atd.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

V next maju pekne kosele, ale ci je aj v Ziline to ti neviem povedat.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Paragon napísal:Ešte k veci: čo hovoríte na "obyčajnú" bielu košeľu k rifliam? Asi bez kravaty, či?
kedze si planujes dat rifle, evidentne nejdes na ziadnu spolocensku udalost, takze je uplne jedno, ci si koselu das alebo nie... subjektivne kravata k rifliam vyzera dost smiesne, este k tomu ked cez to nemas nejake sportove sako... hlavne si cez to nedavaj len tak nejake zo spolocenskeho obleku, aj to vyzera dost zle...

energy00 napísal:Mozes dat aj s uzkou kravatou, alebo s nejakou menej formalnou. Pod koselu moze ist aj nejake biele tricko ?
k uzkej kravate patri uzky uzol... na to treba davat bacha uz pri vybere kosele a davat pozor na velkost a tvar limca...

nazory na biele tricko/tieko pod koselu sa rozchadzaju, niekto to berie ako nutnost, pre inych je to prezitok... osobne by som pod koselu v spolocnosti v zivote nic nedal, a to ani omylom... spodne pradlo v tomto pripade plni funkciu termoizolacnu plus pohlcuje pot, zapach a podobne... to nema v obleku co robit...

ak vsak to tielko alebo tricko chces, resp. potrebujes, drz sa zasady, ze musi byt absolutne neviditelne, najma pozor na svy a na presvitanie...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No a da sa na uzkej kravate urobit siroky uzol ? :) K tomu tricku: v Takko Fashion som nasiel tricka (2 ks - 7€) cisto biele bavlnene, V vystrih. Ja pod koselu tiez nic nenosim, tielko mi je neprijemne a tricko som este neskusal. U vela znamych som vsak videl tricko aj tielko, no pod priesvitnou koselou vyzera tielko hrozne. Preto teda zistujem, ze co pod to.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

energy00 napísal:No a da sa na uzkej kravate urobit siroky uzol ? :)
ano, su rozne druhy uzlov a tie druhy sa prisposobuju aj kravate, aj velkosti a tvaru limca...
Napísať odpoveď