Biela Noc Košice 2011

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
z3t
Medium Star
Medium Star

Biela Noc Košice 2011

Príspevok od používateľa z3t »

Dnes je v Košiciach Biela Noc. Bol na tom niekto minuly rok / v inom meste, aby poradil, ktore vystupenia su najzaujimavejsie? Pretoze sa vsetky pozriet asi neda, kedze niektore prebiehaju naraz.
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Biela Noc Košice 2011

Príspevok od používateľa CheZteR »

no bol som, musim povedat ze som mierne sklamany, potesila ma ta felda, ktora premietala rockyho, mohla ist sice trosku pomalsie :D
najdlhsie som asi ostal stat v parku pri stanici pri tom ohnivom vystupeni
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Biela Noc Košice 2011

Príspevok od používateľa Gothar »

My sme boli iba na Hlavnej a bolo to teda dost ubohe. Hned to prve predstavenie pri morovom stlpe...wtf? Depresivna hudba, akoze umelecke pohyby, chabe dekoracie...tak to nie. Ten pokus s 3D tienmi bol zaujimavy, ale nefungovalo to :)
Dalej ten totem digitalizacie, tiez dost chabe, ja osobne by som sa hanbil prezentovat nieco take pod svojim menom. Felda bola zaujimava, ale kedze len chodila okolo, tak som jej vyznam velmi nepochopil, mozno to bolo promo maratonu, ktovie...
Zaujala ma akurat vysvietena Moyzeska, to vyzeralo fakt pekne. Na ostatne veci som ani nemal chut, radsej sme isli na pizzu do Beerhouse :) Cele mi to pripadalo ako semestralne cvicenie umeleckeho kruzku, aspon na Hlavnu mohli vybrat nejake putavejsie expozicie.

//akurat pozeram na fotky a vidim, ze v parku to mohlo byt fajn (stare lampy), tak aspon nieco :)
Napísať odpoveď