A dalsia cast zacne presne 22 Septembra 2009
Big Bang Theory [spoilers]
nehovor ze si ho nevies sam nahrat..Ares011 napísal:Uolne super serial sice som to zacal pozerat len pred par dnami velmi si to oblubilnemate niekto ten song ktory hra vzdy na zaciatku?
inak porovnavat BBT s IT crowd to sa fakt asi moc neda. IT crowd ma ten suchy anglicky humor a BBT ma klasicky americky humor, ktory je ovela lepsi. BBT je proste pecka. najlepsi diel pre mna bol Saturnalia miracle" - ten som kukal uz mozno aj 5-6x
a inak ten vycuc Sheldonovych najvtipnejsich hlasok nic moc. to bazinga neviem skade ma ale nepride mi to nejak extra zabavne.
a este k tomu ceskemu dabingu BBT.. neviem preco ale cesi maju velmi zly dabing sitcomov. CZ dabing priatelov - hroza, SK dabing priatelov parada. SK dabing how i met your mother pohoda aj ked barney chvilu trvalo kym som si zvykol. a este urcite nejake zle CZ dabingy som videl v sitcomoch, skoda reci
- Prílohy
-
- bbt.mp3
- big bang theory theme
- (380.13 KiB) 605 stiahnutí
tak som prave dopozeral zatial poslednu, druhu seriu. musim povedat, ze sa mi spociatku tento serial velmi nepacil. pozeral som ho viac menej "na silu". avsak niekedy v polke prvej serie ma to uplne chytilo a druha bola este lepsia
kazdopadne odporucam, na csfd to ma zasluzene hodnotenie, urcite
10/10 - nemam co vytknut 
//Loomy - sk dabing priatelov parada? co si hluchy? jeden diel v telke som nedokazal pozerat pri tom dabingu. skor by som to napisal naopak, sk dabing humus a cz dabing parada...
//Loomy - sk dabing priatelov parada? co si hluchy? jeden diel v telke som nedokazal pozerat pri tom dabingu. skor by som to napisal naopak, sk dabing humus a cz dabing parada...
-
lekoklatik
VIP
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
twardykamen
Medium Professional
http://www.cbs.com/late_night/late_show ... zfpsIb6Tya
Jim Parsons (Sheldon) v talkshow Davida Lettermana
Pozeram, ze on v seriali ani velmi nemusi hrat, vsetky Sheldonove gesta a pohyby robi zrejme aj v beznom zivote
Pozeram, ze on v seriali ani velmi nemusi hrat, vsetky Sheldonove gesta a pohyby robi zrejme aj v beznom zivote
-
twardykamen
Medium Professional
no prva cast 3. serie by mala vyjst 22.9.
Odporucam stranku http://www.pogdesign.co.uk/cat/index.php
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tomu ver ... Ja som sa na nom neuveritelne smialGothaR napísal:http://www.cbs.com/late_night/late_show ... zfpsIb6Tya
Uz sa neviem dockat na 3. Seriu