Big Bang Theory [spoilers]
Re: Big Bang Theory [spoilers]
ked sa tak zamyšlam už naozaj netušim čo by muselo byť v tej časti TBBT aby ste to neofrflali že to bol priemer ... skutočne neviem
ja som pri tom padal zo stoličkyOld Dirty Bastard napísal:časť to bola dobrá, ale tá scénka s "Kwipkem" a hlasovým rozoznávaním, to bolo priam trápne, vôbec nie smiešne. dosť lacný joke vzhľadom na seriál. a keď už, tak stačila by aj jedna veta a nie tri a po každej pauza ako keby som sa mal z toho za brucho chytať.
Som jediny komu sa zda, ze tie serialove pauzy su castejsie ako regulerne tyzdne s epizodami?
Ja mám tiež ten pocit. Pustia do éteru tak 3-4 epizódy do dvoch mesiacov a to nie len u TBBT.
hej hej vsetky moje serialy a to ich nieje malo maju furt nejake prestavky...keby aspon nie vsetky naraz 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Kedysi bol o tom clanok, neviem ci na TV.com alebo daky cesky web o tom pisal. Bolo to tam vysvetlene, ze cez leto su klasicka pauzy a tie trvaju aj tri mesiace, to iste cez Vianoce pri ktorych pauza trva aj mesiac. Ak je nieco natocene, tak sa to odvysiela, hodi sa tyzden volno, dalsia cast...
No tie seriali maju standardne niekolk ocasti a musia to roztiahnut na celu sezonu.
Videli ste uz novu cast? idem akurat kuknut.
Videli ste uz novu cast? idem akurat kuknut.
Nie nevideli, az zajtra...ale k tym poslednym dvoj castiam, boli super...hoci neviem co je to Siwwi
od apple, aj tak som si to vedel predstavit a prislo mi to vtipne...
Nova je celkom fajn, vtipy mi az tak nesadli, no aspon ma to neiritovalo kedze Amy povedala dokopy mozno 2-3 vety.
Tie jej totalne absurdne a nehumanne pokusy na zvieratach su asi jedina vtipna vec na nej.
posledna cast podla mojho nazory nic moc, asi im uz dochadzaju napady ale to je pri takychto serialoch normalne....
btw: zda sa to len mne ze Sheldon pribral?
btw: zda sa to len mne ze Sheldon pribral?
Mozno najslabsia cast piatej serie, velmi slabe to bolo od zaciatku az do konca.
Ja som sa bavil, pre mňa asi najlepšia časť, možno druhá najlepšia po predposlednej.
S: I hear Afghanistan is nice this time of year.
Sh: Sarcasm?
H: No. You should go.

Sh: Sarcasm?
H: No. You should go.
jak sa sheldon uje****
dneska to bolo uplne super
Tak tento diel boj fajný
Ten Sheldonov smiech, to som u neho ešte nevidel 
-
audiotrack
VIP
začiatok bol fakt super, potom od polovice už priemer
-
Thrash/Death
Star
začiatok dobrý, potom už trochu slabšie
-
Sarger
Guru wannabe
Bolo to v pohode, určite lepšie HIMYM, kt. sledujem len zo zotrvačnosti...
-
hojko
Site Admin
Mne sa 16. cast nepacila vobec. Uz som alergicky na Amy a zacinam byt aj na Sheldona, neviem cim to je, navyse tato cast bola viacmenej stale len o nich, ani vtipne mi to neprislo.