Big Bang Theory [spoilers]
-
Thrash/Death
Star
Re: Big Bang Theory [spoilers]
Séria skončila, ale prečo mi nie je ľúto že sa ďalšia začína o štyri mesiace? Pre mňa druhé najhoršie finále po S03E23, kde dojem vylepšila len kúsok svadba a tradične to úplne potápala Amy ktorú som mal chuť zaškrtiť... Celkovo hodnotím piatu sezónu ako veľmi priemernú, určite najhoršiu doteraz. Keď si začnem raz pretáčať staršie časti, neviem sa od obrazovky odlepiť, pri S05 rozhodne tento pocit nemám. Boli tri-štyri, možno päť nadpriemerných dielov a zvyšok na hranici priemeru. Za hlavné negatíva považujem postavu Amy Farrah Fowler, tak trochu už aj Bernadete, odtiahnutie Penny do úzadia a svojím spôsobom aj vyčerpanie autorskej dvojice Bill Prady a Chuck Lorre. Na štart šiestej sezóny som zvedavý, ale vôbec nemám pocity nedočkavosti ako to bolo pred rokom. Howgh.
Tak tak, uplny suhlas.
mohla by uz amy farrah fowler tiahnut do pi*e a hned by bolo lepsie 
Tiez som toho nazoru, ze by mohla ist Amy prec. Myslim si vsak, ze sa to nestane a dalej nam bude otrvavovat zivot...
Amy bola zo začiatku v pohode, neskôr už trošku otravnejšia, ale prežijem jej prítomnosť aj v ďalšej sérii. Čo ma však viac mrzí, je to, že v poslednej sérii sa mi zdalo, akoby bolo čoraz menej scén s Penny, tú som si tam obľúbil (nie len preto, že je to kus) a tak je škoda, že tam mala menej priestoru na konci. 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Neviete niekto ktoré série boli na markíze? Chcel by som si pozrieť zvyšné časti a nechce sa mi hľadať či som už tú a tú časť videl.
do 4. série (vrátane) boli všetky časti..takže ostáva ti len 5-ta séria
-
Corn Flake
Guru wannabe
Dík, ale moc si ma nepotešil 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vacsinu nepotesil zase slovensky dabing, ktory bol otrasny a pokazil cely serial, ale o tom sa tu uz pisalo. Takze bud to zhanaj v originalnom zneni alebo v ceskom, nakolko cesky dabing je vyborny.
Suhlasim sice s hojkom ze slovensky dabing je onicom ale cesky dabing je tiez nic moc podla mna. Hlavne Raj ked stratil ten svoj prizvuk a Sheldonov specificky hlas (iny mi proste k nemu nesadne) su tie najhorsie veci na hadam akomkolvek dabingu. Urcite zhanaj original a podla mna si pozri aj predosle serie v originalnom zneni, pretoze si mozno vela krat prisiel o poentu.
Presne tak, tie preklady niekedy vôbec nedávajú zmysel, napr. v slovách, ktoré majú v angličtine dvojzmyselný charakter. Ja som si pozrel všetko v originálnom znení a neľutujem, aj filmy v 90% prípadoch pozerám vždy len s titulkami a zas nemyslím si, že by ma to oberalo nejako o zážitok z filmu.
-
Sarger
Guru wannabe
Promo na 6 sériu
Ja zase milujem sceny s Howard Wolowitz a jeho mamou
, plus vsetky jeho hlasky. Akurat ma mrzi , ze v tej 5tej serii mal skoro kazdy "frajerku" a stracalo to taky nadych toho, ze su to loseri, ktory si nemozu najst frajerku a na tom ten cely vtip zakladali.
To promo je geniálne.
Teším sa. Ešte (už iba) 17 dní.
-
hojko
Site Admin
Amy v promo videu na novu seriu, dakujem pekne 
Tak aj keby ju dali preč (čo asi nedajú, keďže údajne ju ľudia žerú (WTF?!)) tak ju určite nedajú preč zo dňa na deň, resp. z časti na časť. Nejak by ju postupne obmedzili. A to promo mi príde ako "trailer" na prvú časť.
Takže dúfajme, že postupne pomaly zmizne. 
Nj mohlo by sa to vratit k staremu zlozeniu, Amy je tam strasne otravna, ale nejak moje nadsenie z TBBT opadlo ostatnu seriu.
-
Sarger
Guru wannabe
Pravidelne sa začne objavovať aj Stuart.
-
audiotrack
VIP
ten mi tam tiež nesedí. Ako niekto písal, už tam nie je tá základná myšlienka 4 nerdov a jednej ženy. Teraz sú to partia s kamarátmi (stuart) a frajerkami. Celá myšlienka sa zmenila. Hlášky sú stále vtipné, ale už to nie je to čo to malo byť.Sarger napísal:Pravidelne sa začne objavovať aj Stuart.
-
Thrash/Death
Star
súhlasím ale až na to, že hlášky už podľa mňa tiež veľmi vtipné nie súaudiotrack napísal: ten mi tam tiež nesedí. Ako niekto písal, už tam nie je tá základná myšlienka 4 nerdov a jednej ženy. Teraz sú to partia s kamarátmi (stuart) a frajerkami. Celá myšlienka sa zmenila. Hlášky sú stále vtipné, ale už to nie je to čo to malo byť.