Big Bang Theory [spoilers]
-
Thrash/Death
Star
Re: Big Bang Theory [spoilers]
Sheldon UŽ je otravný a to ako odbil Alex s tými darčekmi alebo v kancelárii kde sa chcela podieľať na jeho práci, bolo hnusné. Ani to Leonardovo ninja trápošenie som nemusel. Celkovo nič moc.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
práveže "leonardovo trapošenie" bolo super. Celý čas sa predstavoval ako flegmatik, a keď sa teraz takto odviazal, bolo to dobré. Sheldon že bol hnusný? On je rovnaký vkuse. Ty si asi skôr otrávený už zo samotného BBT keď si takéto niečo napísal. Tá posledná časť bola v pohode, a zapadala do celkovej koncepcie toho serialu
Presne, píšete bludy. Sheldon sa absolútne, ale absolútne nezmenil. Je to vo vaších hlavách. Sheldon bol hnusný stále, a práve to je na ňom vtipné, a práve preto vyhráva jedno ocenenie za druhým.
-
redliner
King
Spoiler
A: "Happy Valentine´s Day."
S: "Okay."
S: "Okay."
redliner: Mne pripomenul tym "okay" istu postavu zo South parku,okay? 
Podľa mňa to bol klasický Sheldon a klasického Sheldona mám rád 
Presne , dodrbať Sheldona za to že sa choval ako sa má , to je ako keby niekomu vadilo že Barney bangs chicks
Teda banged 
-
Thrash/Death
Star
Ale musíte uznať, že Sheldon bol kedysi kvapku iný... v prvých dieloch seriálu vôbec nebol taký protivný, bol síce riadne geeky, ale zároveň taký nejaký normálnejší, uveriteľnejší, to len neskôr akoby scenáristi začali viac tlačit na pílu, vymýšľať si nezmyselné poruchy ako to že neznáša keď sa niekto háda, to bola fakt chobotina
no mne pride uz proste otravny, a urcite neni rovnaky ako nazaciatku. Toto je problem velmi vela sitcomov, zacnu to s postavami prehanat a stanu sa znich parodie samych seba.
Nakoľko TBBT je seriál, ktorý si denne zapnem aspoň jeden diel pri jedle, a každú časť som videl snáď aj 10x, tak nie, Sheldon sa absolútne nezmenil. VŽDY bol protivný, vždy to bol (svojský) ch*j, s prepáčením, vždy bol neférový, a podobne. Skrátka, vždy bol rovnaký. Ak sa bavíme o zmene postáv, tak je na miestne Howard, tam to ale pripadá v úvahu, skrotila ho Bernadette, a zmenila sa tiež Amy, tá bola v prvých častiach naozaj iná. JEDINÁ vec, v ktorej sa Sheldon zmenil, a ktorú nikto nečakal je celkovo fyzický kontakt so ženami, bola o tom celá jedna epizóda, na druhej strane, v nedávnej epizóde Sheldon toto popísal, a povedal, že pomaly ale iste sa jeho "postoj" k ženám mení. Inak je ale úplne rovnaký. Proste, akniekomu vadí, že Sheldon odbil Alex keď chcela PRACOVAŤ na JEHO výskume, a nazval to otravným a hrubým, tak neviem či posledných 6 rokov pozeral rovnaký seriál ako ja, s rovnakým Sheldonom. Z prvej série by som vedel vypísať X scén, v ktorých bol Sheldon hnusnejší, protivnejší a "otravnejší". To je na ňom to vtipné. Sheldonov humor práve že nie je založený na "geek-ovstve", o tom je skôr celá skupina. Sheldonov humor je o vyššie spomenutých veciach.
Spoiler do ďalšej časti:
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2013, 8:17)
Ďalšia super časť, zasmial som sa hlavne na Rajovi a na Sheldonovi pred kamerou.
Len ten koniec mi prišiel možno taký odstrihnutý, čakal by som iné zakončenie, každopádne, super.
Spoiler do ďalšej časti:
Spoiler
http://www.cbs.com/shows/big_bang_theor ... -17/35462/
Nepozeral som tie fotky, ale dve mi udreli do očí. Tá divná žena z konca poslednej časti sa vráti. NO!!!!! Dúfam, že nie na dlho. A Penny si zahrá?
Nepozeral som tie fotky, ale dve mi udreli do očí. Tá divná žena z konca poslednej časti sa vráti. NO!!!!! Dúfam, že nie na dlho. A Penny si zahrá?
Ďalšia super časť, zasmial som sa hlavne na Rajovi a na Sheldonovi pred kamerou.
Len ten koniec mi prišiel možno taký odstrihnutý, čakal by som iné zakončenie, každopádne, super.
Spoiler
Tá Rajova frajerka mi je od začiatku nesympatická (nie je to iba o vzhľade), a dúfam, že sa neusadí. Neprospelo by to seriálu.
Spoiler
ja by som jej dal sancu. ked si serial drzi uroven aj po tom co Sheldon chodi s Amy, mohol by mat aj pocas vztahu Raja a Lucy.
urcite to nebude rovnake ako pred 6 rokmi, ale nie su tom Simpsons, kde postavy neprechadzaju ziadnym vyvojom...
urcite to nebude rovnake ako pred 6 rokmi, ale nie su tom Simpsons, kde postavy neprechadzaju ziadnym vyvojom...
jackb:
Spoiler
Ale väčšina Rajovho humoru je založená na neschopnosti u žien, o čo to bude teraz? Inak, to bude non-stop naliaty? 
Aj Howard ma bavil viac, keď to bol perverzný šialenec.
Aj Howard ma bavil viac, keď to bol perverzný šialenec.
Dnešný diel super, shelly bodoval.
Spoiler
Tá Rajova scéna s podbradníkom, no neviem, chudák herec. Mohli mu vymyslieť niečo menej nechutné
neqeb: nič nové, takýchto psychopatín si on už odžil.
Ja som pri tom plakal. 
Spoiler
Super diel dnes. Fun with flags, top.
Rajova frajerka nič moc, nechcem v seriáli ďalšiu ženu.
Stačia tie, ktoré sú tam.
koniec bol cudny, akokeby nedorobeny. Ta nova Rajova baba mi je vrcholne nesympaticka, snad sa dlho neohreje.
-
Soviet
Darca
Ona hrala vo viacerych serialoch a nikde sa mi nepacila. Vypada divne, asi preto ju chcu vtesnat medzi divnych ludi v TBBT ..Tym to pokazia dost.
Tak uz aj Raj ma zenu, nesympaticku dost. Ako keby tam nestacila otravna Amy. Diel priemer.
Bojím sa že keď tam už každý má frajerku tak to bude strašná prkotina. Práve tie časti v ktorých sa riešili len vzťahy a hádky medzi partnermi ma bavili najmenej. Zachranovali to práve tie v ktorých sa ženy takmer vôbec neukázali. Okrem penny, tá tam pasuje kedykoľvek
Ale to je len môj názor samozrejme je fajn že sa tie postavy vyvýjajú no telenovelu z toho najozaj nikto nechce.
-
Thrash/Death
Star
Posledný diel taký lepší priemer, tá Rajova známosť je ale desne nesympatická a dúfam že sa dlho v seriáli neohreje, je už fakt posledný čo nemá frajerku, ale na druhej strane s jeho postavou si scenáristi nevedia dať rady tak možno potrebujú niečo čo by jeho postavu oživilo, ale toto sa mi nejaví ako dobré riešenie