videl niekto tento film ? ak ano viete co mala na mysli carodejnica ked povedala Edwardovi pred jeho odchodom "The biggest fish in the river gets that way by never being caught"
http://www.csfd.cz/film/42923-velka-ryba/
//nedavaj linky do code
Big fish/ Velka Ryba
-
Blackangel
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Big fish/ Velka Ryba
metaforicky alebo doslovne? 
-
seth82
Darca
Videli. Výborný film, jeden z Burtonových vrcholov, medzi Planétou Opíc a Charlieho čokoládovňou to bolo príjemné prekvapenie. Musím priznať, že od Burtona som videl doteraz všetko a mám doma všetky jeho filmy okrem spomínanej čokoládovne a Alice v krajine zázrakov, ktorú doteraz považujem za jeho najhorší počin. Big Fish je možno vrcholom fantázie a rozprávania, opisu toho, ako človek sníva počas dňa a ako sa dá život krásne opísať.
No a čo sa týka tej citácie, na Internetoch je o nej diskusií a článkov neúrekom, stačí zamiešať gúglom...Ja osobne sa k nej neviem vyjadriť, pretože jej vysvetlenie je príliš široké.
No a čo sa týka tej citácie, na Internetoch je o nej diskusií a článkov neúrekom, stačí zamiešať gúglom...Ja osobne sa k nej neviem vyjadriť, pretože jej vysvetlenie je príliš široké.
seth: +1
film je to naozaj velmi prijemny... pre kazdu vekovu kategoriu... co sa tyka toho citatu - vela moznych vysvetleni, zalezi na aku oblast to chces aplikovat
film je to naozaj velmi prijemny... pre kazdu vekovu kategoriu... co sa tyka toho citatu - vela moznych vysvetleni, zalezi na aku oblast to chces aplikovat
-
twardykamen
Medium Professional
tento film je jednoducho krasny...
a co sa tyka toho vyroku tak to si musi vysvetlit asi kazdy sam
a co sa tyka toho vyroku tak to si musi vysvetlit asi kazdy sam
-
Blackangel
Light Star