.BIN instalacka - nejde spustit
.BIN instalacka - nejde spustit
Zdravicko pani linuxaci.
Mam taky maly problem. Potrebujem na serveri spustit .BIN instalacku, ale nejde ani za ten svet. Doma na booku s ubuntu 10.04 mi to uz funguje v pohode, ale na serveri ne. Nemam fyzicky pristup k nemu, mam iba vzdialenu spravu cez konzolu. Uz som aj spravil chmod +x, aj libstdc mam, aj ostatne kniznice lib a gcc ale aj tak nejde, stale hlasi "no such file ... ". Najde sa niekto kto by mi pomohol tento problem vyriesit? Dikes vsetkym za rady a odpovede.
Mam taky maly problem. Potrebujem na serveri spustit .BIN instalacku, ale nejde ani za ten svet. Doma na booku s ubuntu 10.04 mi to uz funguje v pohode, ale na serveri ne. Nemam fyzicky pristup k nemu, mam iba vzdialenu spravu cez konzolu. Uz som aj spravil chmod +x, aj libstdc mam, aj ostatne kniznice lib a gcc ale aj tak nejde, stale hlasi "no such file ... ". Najde sa niekto kto by mi pomohol tento problem vyriesit? Dikes vsetkym za rady a odpovede.
Re: .BIN instalacka - nejde spustit
Ahoj ja mám poddobný problém len ja zasa som úplny nováčik dnes som stiahol Zbuntu 10.4 spustil som to z live cd (upozornujem ze to vydim prvy krat v zivote ) a vokoncom neviem ako mam otvorit .bin subor vo windowse mi to neslo tka mi kamos poradil ubuntu len neviem pretoze su tam subory zevraj ext3 scim windows nevie robit tak nemozte mi pls niekto konkretne nejake kroky ako otvorim ten .bin subor dakujem.
-
Space5800
Medium Professional
A nie je to image niejakého CD/DVD? Poprípade niejaký súbor z hry? Ak áno tak .bin neznamená že ti to ubuntu otvori
a čo tak .bin convertovať trebars na iso a potom mountnúť? acetoneiso by mohol pomôcť
Nebude to zaciatocnicka chyba, ze ste nenastavili chmod "x" pre dany subor? Vtedy pri ./tralala.bin vypisuje, ze nebol najdeny subor.
no neni to ani .BIN ziadneho CD/DVD, a chmod x som skusil a neslo aj tak. takze chyba bude este stale niekde inde
Zdravim, skusil by som ako prve pouzit: Vystup sem, ak tomu nerozumies, aj ked je to vo velmi zrozumitelnej forme.
Kód: Vybrať všetko
file-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Podobné problémy som videl niekoľko krát, nikdy sa to nepodarilo vyriešiť.
Daj sem výstup z
a
Daj sem výstup z
file meno.binKód: Vybrať všetko
uname -aRe: .BIN instalacka - nejde spustit
chmod u+x subor.bin
./subor.bin