Biolampa
Biolampa
Nazdar, používa niekto takýto vynález? Stretol som sa na nete s názormi, že je to prvostupňová kravina. Spokojných ľudí je však viac. Známa má Biostimul, a nevie si ju vynachváliť, aj keď bola pomerne drahá. Ja som zatiaľ veľmi neskúšal, ale ako tak browsujem, asi zvážim ponuku na požičanie.
Ako to vlastne funguje? Vraj sú tam 625nm ledky a toť vsio. Máte s tým skúsenosti?
Ako to vlastne funguje? Vraj sú tam 625nm ledky a toť vsio. Máte s tým skúsenosti?
- Prílohy
-
- biostimul_BS103.jpg (8 KiB) 4157 zobrazení
- uplink
- VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Biolampa
Neviem ako je na tom ten BioStimul, ale tá pôvodná [originálna? a drahá] biolampa funguje, regeneruje tkanivá oveľa rýchlejšie, ako keď si bez nej. Používajú ju vrcholoví športovci. Konkrétne som mal na strednej dvoch hokejistov a jeden z nich ju používal na narazeniny, modriny a zranenia po hokejových zápasoch.
A jo, osobne mám skúsenosti len so značkou bioptron.
http://www.biostimul.hu/
chau ak je toto ich ofi. web, tak na to dlab. Firma čo si nemôže dovoliť ani normálny web asi nepredáva niečo funkčné
A jo, osobne mám skúsenosti len so značkou bioptron.
http://www.biostimul.hu/
chau ak je toto ich ofi. web, tak na to dlab. Firma čo si nemôže dovoliť ani normálny web asi nepredáva niečo funkčné

kamos mal zepter biolampu dal zanu 20 000 Sk
pochvaloval si ju pri tazkostiach aj zevraj s akne pomohla
pochvaloval si ju pri tazkostiach aj zevraj s akne pomohla
- Hotwire
- Addict
my mame doma toto http://www.bioptron.zs.sk/bioptron1/ ja som to moc nepouzival ale raz ma bolel sval na nohe tak som si to s tym posvietil a prestalo ma to boliet takze za seba mozem povedat ze to pomaha 

- javatar
- Hardcore addict
mame tusim doma ten zepter biolampu - a cuduj sa svete, napriek mojim pochybnostiam to ma svoje vysledky (pozitivne), pre regeneraciu, odstranovanie bolesti a celkovo by som povedal rehabilitaciu je to velmi vhodny doplnok
Ja na to neverím, ale podáva sa to aj ako procedúra v kúpeľoch, tak snáď niečo na tom bude.
Mne to totiž to pripomína v princípe rovnaký hype ako má filtrovanie vody alebo toto:
Mne to totiž to pripomína v princípe rovnaký hype ako má filtrovanie vody alebo toto:
Mne to pomohlo s akné takže na to to môžem len odporučiť.
- D_I_C_K
- Light Professional
My máme doma už dobrých 10 rokov biolampu viem že to bolo na tú dobu drahé stála okolo 20 000 SKK to bolo hodne veľa mali sme to cez nejakú známu z firmy so zlavou je to asi od Zelmer alebo ako sa volá ta firma, a musím povedať že naozaj funguje to pomáha to skoro pri všetkom, keď som mal problém s očnými kanálikmi a mal som zapalené kanáliky, a hnisalo mi oko tak som to mal od doktorky povinné svitiť si 3x denne a za 10 dní som bol zdraví, a ušetrilo ma to od prebíjania kanálikov, používa to celá rodina buď si to od nás požičajú ale funguje to aj na spomínané zrazeniny krvi, modriny....poprípade ak ste mali narazenú alebo zlomenú končatinu, niečo to doseba má...ale netreba si kupiť najlacnejšiu!..chcete ušetriť 100€ tak radšej si to ani nekupujte radšej viac a mám istotu že to aj funguje a vydrží...
Myslel si Zepter, ale ako citam recenzie tak ten Biostimul je dokonca drahsi. Akurat som v stadiu testovania. Uvidime
- D_I_C_K
- Light Professional
Určite sa to zíjde....myslím že lepšie investovať do tejto veci ako kedysi boli blbosti s názvom Kosmodisk...pajonček a podobné veci..:DDD
- pryja
- Darca
Nasi maju Bioptron uz roky a svietia s tym vsetko. Ked som pracovala na SK na chirurgii, tak sme to bezne pouzivali pri hojeni ran.
Asi na tom nieco bude, Svajciari by nehodili na trh nejaky blud.
Asi na tom nieco bude, Svajciari by nehodili na trh nejaky blud.
- adr0z
- Zablokovaný
Babka to má , kúpila to asi pred 7 rokmi , stálo to okolo 15000sk , používa to pri migréne ,na modriny atd.
- jin
- VIP
Kedysi sme mali doma Biostimul. Pripadal som si síce ako totálny kretén, keď som sedel na gauči so zaklonenou hlavou a svietil si blikajúcou lampou do krku, no zápal hrdla fakt prešiel akosi rýchlejšie. A aj na moje kĺby to malo pozitívny účinok. Asi to až taká kravina nebude.
Ja som tiez majitelom tejto biolampy.
Jej ucinok mozem len potvrdit. Mame ju uz skoro 9 rokov a testoval som ju sam na sebe. Mam k nej zlty ("viac-ucelovy") filter, ktory sa dodava s tym standardne. Jeho vyuzitie je vsak primarne na povrchove zranenia - rezne rany, hnisajuce zalezitosti, opuchy, popaleniny, akne, prelezaniny, zapareniny. Da sa vsak pouzit aj na uderene miesta, pomliazdeniny, pri unave svalov...
Overoval som jej ucinok hlavne na podobnych reznych ranach. Jednu som osvecoval s tou lampou, druhu nie.
Rozdiel bol hlavne v dobe hojenia a hlavne, v druhom pripade mi ostala jazva. Fantasticky to ucinkovalo v spojeni s tym Oxy-sprayom, skoda len, ze sa minul tak rychlo.
Nerobim tomu reklamu, sam som bol skepticky. Mne to pomaha.
Jej ucinok mozem len potvrdit. Mame ju uz skoro 9 rokov a testoval som ju sam na sebe. Mam k nej zlty ("viac-ucelovy") filter, ktory sa dodava s tym standardne. Jeho vyuzitie je vsak primarne na povrchove zranenia - rezne rany, hnisajuce zalezitosti, opuchy, popaleniny, akne, prelezaniny, zapareniny. Da sa vsak pouzit aj na uderene miesta, pomliazdeniny, pri unave svalov...
Overoval som jej ucinok hlavne na podobnych reznych ranach. Jednu som osvecoval s tou lampou, druhu nie.
Rozdiel bol hlavne v dobe hojenia a hlavne, v druhom pripade mi ostala jazva. Fantasticky to ucinkovalo v spojeni s tym Oxy-sprayom, skoda len, ze sa minul tak rychlo.
Nerobim tomu reklamu, sam som bol skepticky. Mne to pomaha.

- pryja
- Darca
A len tak pre srandu, kamaratka bola na veterinarnej klinike so psom, lebo ma nejaky ekzem na kozi a lekar jej odporucil svietit do biolampou, ak nejaku nahodou ma. 

Mne sa dnes prvykrat dostala do ruk biolampa...
Ako dlho ma trvat jedno kolo? A ako daleko to mam mat od tvare? (chcem si liecit nosne dutiny)
Ako dlho ma trvat jedno kolo? A ako daleko to mam mat od tvare? (chcem si liecit nosne dutiny)
- Hotwire
- Addict
sak tam by mal byt nejaky casovac, tak to pusti 1-2x
- pryja
- Darca
2-3 krat denne, 2 minuty na kazdej strane. Po jednej minute by mala lampa pipnut.
My mame Bioptron asi 12 rokov a pravdupovediac neviem co si mam o tom mysliet.
Verim ze moze mat urcity pozitivny ucinok na napr. niektore mensie kozne poruchy a ochorenia, ale kazde dalsie pouzitie je iba placebo efekt, je to podstate iba jeden velky biznis, neverim ze sa tym daju liecit aj vaznejsie poruchy.
Verim ze moze mat urcity pozitivny ucinok na napr. niektore mensie kozne poruchy a ochorenia, ale kazde dalsie pouzitie je iba placebo efekt, je to podstate iba jeden velky biznis, neverim ze sa tym daju liecit aj vaznejsie poruchy.
Nemám s tým skúsenosť tak nechcem moc hodnotiť, ale podľa toho čo tu píšete tam vidím znaky panaceizmu, to je veľmi podozrivé a produkty/prístroje, ktoré "takto" fungujú sú spravidla odrbom.