//audiotrack: vzhľadom k faktu, že bitecoin je už moc drahý a posledné strany sa diskutuje viac o LTC a všeobecne o obchodovaní s kryptomenami, som tému premenoval na všeobecnejšiu (10. dec. 2013)
Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Čo je to vlastne ten Bitcoin. Načo to je dobré? Ako sa dajú zarobiť také Bitcoin? Prosím aby mi to niekto vysvetlil vlastnými slovami Ďakujem 
//audiotrack: vzhľadom k faktu, že bitecoin je už moc drahý a posledné strany sa diskutuje viac o LTC a všeobecne o obchodovaní s kryptomenami, som tému premenoval na všeobecnejšiu (10. dec. 2013)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bitcoin
http://bitcoins.sk/
načo vlastnými slovami, keď tam to máš všetko dopodrobna vysvetlené
načo vlastnými slovami, keď tam to máš všetko dopodrobna vysvetlené
to nechapem aj tak ja som asi blbý alebo som včera vela pil...
To stačí keď budem mať pustenú bitcoin aplikáciu a budem zarábať bitcoiny alebo čo?
To stačí keď budem mať pustenú bitcoin aplikáciu a budem zarábať bitcoiny alebo čo?
V podstate hej, ale prajem vela trpezlivosti 
zamysli sa, keby to bolo rychle, tak by to asi robili vsetci, ze?
Ak si chceš za mesiac zarobiť na mobil, je to pre teba nevhodné, vykašli sa na to.
Ak si chceš za mesiac zarobiť na Margotku a lístok na autobus MHD, je to pre teba vhodné, choď do toho.
Ak si chceš za mesiac zarobiť na Margotku a lístok na autobus MHD, je to pre teba vhodné, choď do toho.
viac spáliš elektriky ako zarobíš btc
ja ju neplatímCuruj napísal:viac spáliš elektriky ako zarobíš btc
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
a co tahate na cierno ?
Asi svieta svieckami 
-
audiotrack
VIP
toto dokonale vystihuje výrok jedneho známeho na g+ čo prednedávnom dal:Radioactive_Mouse napísal:a co tahate na cierno ?
I keď si myslím, že v jeho prípade skôr myslel že ju platia rodičia, sú aj prípady, kedy ju mám fakt "zadarmo" napríklad v práci kde ju ja neplatímTazenie bitcoinov na cudzej elektrine (internat, prenajom, zamestnavatel) je simulacia socialneho kapitalizmu europskeho typu v malom. Tiez sa tam privatizuje zisk a znarodnuje strata.
synchronizoval sa mi bitcoin po dlhom case cca 4 hodky
a teraz ho mam nechat pusteny nic to nerobi... ? Pocet transakcii 0 proste vobec nic to nerobi 
-
guess.whoo
Redeemer
a nenaberaju sa tie BC rychlejsie ked mas lepsi HW? alebo v com spociva ta finta so silnejsimi pc?
-
Andi_Cibula
Addict
Čím je krytý Bitcoin ? Prepálenou elektrinou pri výpočtoch ? Alebo len rýdza viera ich držiteľov ? 
a čím su kryté dnešne peniaze ? ved už Rothschild si začal tlačiť peniažky nekryté zlatom.....
bitcoiny sa cez komp tazia velmi pomali a hlavne na to potrebujes mimoriadne silny stroj,
aspon dves spickove graficke karty a pod. Na slabsom pocitaci to vobec nema vyznam, aby ti hucal pocitac den noc a ty si zarobil par €. Profici ta strcia do vrecka, pretoze maju cele farmy strojov /nie pocitacov/ ktore su specialne vytvorene iba k tejto cinnosti a su ovela efektivnejsie ako pc.
Proste na to zabudni
aspon dves spickove graficke karty a pod. Na slabsom pocitaci to vobec nema vyznam, aby ti hucal pocitac den noc a ty si zarobil par €. Profici ta strcia do vrecka, pretoze maju cele farmy strojov /nie pocitacov/ ktore su specialne vytvorene iba k tejto cinnosti a su ovela efektivnejsie ako pc.
Proste na to zabudni
-
Fabo
Hardcore addict
A cim je kryte zlato? Svojou hodnotou ako technicky kov?ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ napísal:a čím su kryté dnešne peniaze ? ved už Rothschild si začal tlačiť peniažky nekryté zlatom.....
BitCoiny su "kryte" tym, ze vypocty ktore robis maju nejaku realnu hodnotu, ak som to spravne pochopil.
aby si to lepšie pochopil tak to vysvetlim tak jednoducho. Platí sa zlatom. Príde dohoda, namiesto zlata sa bude platit peniazmi, ktoré budu kryte zlatom. Zrazu príde človek, založí banku a začne si tlačiť peniaze ako sa mu chce. Ale keby si ty zalozis banku a zacnes si ty tlacit svoje peniaze ako sa ti chce "nestastnou nahodou" zomries. Tak ako pomreli dvaja americky prezidenti.
-
Fabo
Hardcore addict
Dobre, ale cim je kryte zlato? Akou hodnotou? Aky ma zlato rozdiel od papierikov?
Ked ja budem farmar, a budem predavat pol svini a sto kil zemiakov, aky ma pre mna prinos ked mi zaplatis zlatom? Ze sa viacej nadriem prenasanim tazkych minci?
A konspiracie o nahodnosti alebo nenahodnosti smrti prezidentov a kadekoho si nechaj do prislusnych tem.
Ked ja budem farmar, a budem predavat pol svini a sto kil zemiakov, aky ma pre mna prinos ked mi zaplatis zlatom? Ze sa viacej nadriem prenasanim tazkych minci?
A konspiracie o nahodnosti alebo nenahodnosti smrti prezidentov a kadekoho si nechaj do prislusnych tem.