Blastbitov životný príbeh

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Blastbitov životný príbeh

Príspevok od používateľa beardie »

ok, spat do roku 2022, nejake skusenosti z tohto desatrocia?
lebo to, co sa stalo v roku 2005 je irelevantne
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

priatelia, tak to sa to neda predsa zovseobecnovat. Su mladi co na to idu rýchlo a su 40tnici ktori na to idu pomaly a zase opacne. Kazdy vztah je individualny my ako nezainteresovaní predsa o cudzich vztahov nevieme vela infromacii, netusime co vsetko sa tam dialo, vidime iba miniaturny výsek z celku z ktore v skutocnosti realitu daneho vztahu nepochopime.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

gogo - hej preto som mu to popísal to na čo sa pytal, vždy z reálneho života čo aj tí ludia sami povedali a že sa to nedá zovšeobecniť.
beardie - 2020/2021 covid,opatrenia,vonku som nebol so žiadnou ak nerátam stretko na ulici tie ktoré poznám a ked sme kecali. U nových báb písanie prebiehalo opäť ako roky predtým. Každá reagovala inak. Ak berieš skusenosti výhradne tým kto kolko žien pomiluje tak to je len počet zárezov a ze to tie baby samé chceli a dovolili to.Každý moze ist do nevestinca všetky miestne dámy posexovat možno sa nejaká aj sama rozrozpráva o svojom živote aké to mala, aké to má, kam sa chce pohnuť toto su zase premna fajn skusenosti.
2022-pracujem na sebe stále, chcem aby sa žena/ženy ku mne samé mali bez toho, aby som ich nejako nahánal. Chcem dosahovat to, co sa iným chlapom podarí.
beardie
Redeemer
Redeemer

neviem ako ini, ale ja vidim dost velku traumu
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Definuj konkretne a skus obšírne. Lebo píšem o tom detailne niekto si mozno potrebuje viackrát prečitať text. Kto texty preskakuje,ani to nečíta a vyvodzuje závery tak potom príde zaujatosť.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Blastbit: Tému si určite dočítam, zatiaľ evidujem len pár príspevkov. K týmto posledným príspevkom ale: Hej, tento pohľad na ženu je dobrý, možno až príliš idealistický a nereálny, ako píše beardie.

Ja som tiež v tomto trochu konzervatívny, už som pár krát odmietol dievča, ktoré vyslovene chceli sex niekde na chate (a kamaráti sa ma pýtali, či nie som náhodou je*nutý :) ), pretože mi príde na žene úplne neatraktívne, ak dá chlapovi po pár hodinách, a rolu tam samozrejme zohralo aj to, že neboli triezve (ale aby som nebol pokrytec, aj mne sa to už stalo, ale názory sa vyvíjajú). Určite som za to, aby sa dvaja spoznali a žena, čo nepôjde s každým, je u mňa hodnotnejšia. Respektíve, kľudne nech má rada sex, ak hľadá životnú lásku X rokov, nemusí za tie roky žiť v celibáte, ale nech to má nejakú mieru - naozaj sa mi nepáčia baby, ktoré ti dajú na prvom rande (alebo niekde na chate). Možno paušalizujem a mám predsudky (asi hej), ale takejto žene by som dokázal asi aj menej dôverovať, čo sa týka nejakej lojality a vernosti v prípadnom dlhšom vzťahu.

Ale, 6 mesiacov - to pri dospelých a vyzretých ľuďoch nemôžeš myslieť vážne. Ak by som spoznal ženu, s ktorou by sa to dobre vyvíjalo a do 6 mesiacov by sme nemali sex, tak by niečo muselo byť v riadnom neporiadku a "ruky preč" by bola najlepšia rada.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Blastbit napísal: 20 júl 2022, 8:36 Definicia normálnej ženy vo vztahu z mojho pohladu v skratke = pozná svojho partnera osobne aspon pol roka kým snim zalezie do postele kým spolu začali chodiť,
WTF, také niečo som nezažil, a ani nepoznám nikoho z môjho okolia kto by vydržal čakať pol roka.. :shock:
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Hensym - ako u koho nereálny, podobné a odlišné skupiny.... " mi príde na žene úplne neatraktívne, ak dá chlapovi po pár hodinách,"....bingo.
"naozaj sa mi nepáčia baby, ktoré ti dajú na prvom rande (alebo niekde na chate)."...opäť bingo.
"ale takejto žene by som dokázal asi aj menej dôverovať"...nie je o čom.
"Ale, 6 mesiacov - to pri dospelých a vyzretých ľuďoch nemôžeš myslieť vážne"...14 ročná spolužiačka zo Zš a jej 17 ročný frajer čakali dva roky kým spolu šli do postele, tak mi sama vravela. Takže dospelý človek vekom 30+ opäť podla jeho životných skúseností sa zariadi.
Ak niekto spolu spí po 3 mesiacoch ale predtým intenzívneho spoznávania sa nevidím ani v tomto prípade nič zlé.
Možno zistíš sám ze na 99% (prehnané číslo mimochodom pri počte príspevkov v LVP ktoré si ani nečital odomna), že tá zhoda nazorov bude ovela vyššia.
JCM01 - vidíš a ja hej nepoznám len 5 ludí a nerobil som si prehlad len na základe 5 tich ludí.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Úprimne, som rád, že žijem vo svojom svete a nie v tvojom... Zaujímave však je, že väčšina užívateľov, ktorí s tebou nesúhlasia, nemajú problem so vzťahmi...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Zijeme v SR kde aj v kazdej doline sú ludia odlišní od druhej doliny. Tu nejde o to kto má aký svet. Väčšina to je asi 10 ludí z 55 tisic registovaných a dalsí mi píšu do Ss o sebe a docela suhlasia so mnou. No nemaju potrebovat to písať verejne, nie každý chce o sebe verejne niečo hovoriť beriem to. A to ešte v 2014 aj tu na fore mi napísali 2.dievčatá o tom aké maju problemové vztahy so svojimi chlapmi aký sú.
Ako som vravel kto nezazije niečo tak dovtedy nepochopí, padol som viackrát na hubu u ženách a aj som rád ze to nakoniec nevyšlo ked sa človek počase dozvie pravdu. Takže určite nerobím z chlapov anjelov a zo žien diablov resp tie určité typy, sa aj samé prejavia ako aj nejakí muži.
Hensym
VIP
VIP

Samozrejme, že moja "99%" štatistika bola skôr metafora a dávam ti za pravdu, že sa nepoznáme, ĽVP čítam všeobecne málo a robím si skreslený názor na menšej vzorke tvojich príspevkov.

Na margo tvojich "bingo" konštatovaní - nemáš pravdu. Ideš z extrému do extrému. To, že mi prídu radodajné ženy neatraktívne neznamená, že sa mi 6 mesačný celibát zdá v poriadku. Ak to ideme paušalizovať a dáme to do nejakých ideálnych čísel (podľa mňa), tak by pred prvým sexom malo byť niekoľko stretnutí (teda napr. niekoľko týždňov), ak sa dvaja poznajú aj predtým, môže to byť oveľa skôr, ak sú zdržanlivejší, tak aj neskôr, ale 6 mesiacov mi príde veľmi veľa.

Príklad 17 ročnej baby je z cesty, to je mladá, neskúsená baba, skôr výnimka a tam mi pol roka príde úplne v poriadku. Polovica mojich rovesníkov v tom veku s frajerkami nespala vôbec, pretože tie ženy vtedy jednoducho ešte nechceli. Nič zvláštne. Neskúsený 30 ročný párik (panic/panna) je tiež OK príklad, ale je to skôr vzácna výnimka. Bavím sa o dvoch dospelých ľuďoch, tam mi 6 mesačný celibát už evokuje buď nejakú sexuálnu traumu u jedného z nich, alebo napr. prehnané kresťanské názory na sexuálny život (to nevravím, že je zlé, len s tým treba rátať pred vstupom do vzťahu a ja by som takú priateľku mať nemohol, sex je dôležitý pilier vzťahu).

Ak dnes večer stretneš ženu (v dospelom veku), ktorá hypoteticky je "tá pravá" životná láska, ale nabrecháš jej do búdy až v januári 2023, tak ti garantujem, že ťa dovtedy 4x vymení... :D
beardie
Redeemer
Redeemer

seriozne, preco mas potrebu vytahovat problemy teenagerov spred 15+ rokov, ked mame vsetci uz cez 30?
je irelevantne kolko na seba cakaju 14-rocne deti, kedy my tu navokol mame vsetci 3 kriziky
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Hensym - aspon že si to priznáš ze si to prehanal a necital.Bingo znamená ze extrem radodajky nie je ziaduci, pre niekoho je extrem cakat pol roka, niekomu to problem nerobí.Tú s ktorou som bol 4,5 roka som dostal do postele po 3,5 mesiaci.
Aj 17 ročná moze byt už mentálne na vyššej mentálnej urovni nez 17 tky ktoré od 15 tich mali niekolkích frajerov.
Lenže tí vtedy 14-15 roční uz teraz majú niečo po 30 tke, nie ze teraz majú pubertálny vek. Vyspelé od puberty s niekym byť aj po 30tke.
Ak ma vymení 4 x, tak dakujem takú ani nechcem intímne spoznať, pravdepodobnosť že jej od januára 2022 doteraz nabrechalo do búdy 4 další predomnou, no nie ja na toto nie som :) Niekomu nevadí byť len další na zozname egocentrickej dievčiny/ženy :).Hlavne ze ju vrzne.
beardie - platí odpoved vyššie vtedy mali pubertálne roky a iný postoj a teraz už sú po 30 tke.
Hensym
VIP
VIP

Vidíš, ja som preháňal s 99% a teraz preháňaš ty, "4 krát opustí" bola metafora na to, že väčšina žien potrebuje a chce sex a nech si sebe lepší chlap, ak ju budeš naťahovať pol roka, tak drvivá väčšina nevydrží (a tu by som kľudne opäť použil tých 99%, bez hanby).

Ale hej, sú aj takí/také, ako píšeš, len veľmi málo a neni dobré na nich stavať štatistiku.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Hensym - 4 x opustí, alebo 4 x nechala od januára 2022 doteraz 4 rôznych chlapov nie je bežná vec síce u vela žien, ale nie absolútne nemožná u takej radodajky. Ja som si robil štatistiku svoju vlastnú z tých stoviek ludí co poznám osobne. Nerobím štatistiku z ludí ktorích absolutne nepoznám z iných častí SR tobôž nie z celeho sveta. Ved aj také princezné sú aj také ktoré maju civilné zamestnanie a robia manuálne.
Ide aj o ženino vyžarovanie na porovnanie zuzana čimová - myslím že velmi fešná, pôsobí milo,hanblivo,vie si urobiť aj karieru.
Druhá eva perkausová mala starých pracháčov a ked niekto mladší tak tiež pri peniazoch. Momentálne vydatá za bohateho alfa samca pozrite foto, ziaden chudý trtko ako to qwerty písal vo svojej "teorii alfa s" v uvodných príspevkoch.Toto je prototyp baby na peniaze a alpha male.
https://www.radaronline.cz/ceske-celebr ... ho-pritele
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

suhlas s gogom, to kedy kto zacne so sexom je silno individualna zalezitost, ktora toho az tak moc nenapovie. zivotne cesty su rozne, niektore zenske sa proste kurv****, niektore nemusia mat dlho sex, tak po niekom vystartuju, to nie je predsa nic zle, ak sa to nedeje casto, niektora moze prave pri jednom chlapovi citit nieco extra, chemia funguje a da mu aj ked to robit nezvykne.. v okoli mam mnozstvo vztahov, ktore zacali vselijako, vselijako sa aj vyvijali, je to celkom komplexna zalezitost a kazdy z nich je jedinecny.

a hlavne, to ako pristupuje zena na zaciatku vztahu nemusi znamenat az tolko ako si myslite. kym si nemate ako preklepnut jej historiu, nikdy neviete co presne mate doma. preto je dolezite sa zameriavat na pritomnost a buducnost. dam zopar prikladov z okolia.

1. zena pred 30tkou, dobra kariera, velmi prijemny a inteligentny seriozny clovek v dlhodobom vztahu, ktory sa zacal postupnym spoznavanim. avsak, ked bola pocas vs na brigade v zahranici, tak sa riadne odviazala a za 4 tyzdne mala sex so 4mi roznymi chlapmi, poskusala si vsetky polohy, rozne praktiky..jednoducho jeden velky experiment v anonymnom prostredi. chceli by ste taku zenu? asi nie a asi by nad nou vahal aj jej priatel. ale nikdy sa to nedozvie, takze..
2. 25 rokov, dievca ako z filmu. taky roztomily introvertny nerd vecne s knizkou v ruke. vela chalanov na nu slo jemne, kedze posobila krehko, snazili sa ju pomaly dobijat a malokedy uspesne. ale mala aj druhu tvar, ked sa nahodou objavila na akcii, tak na nu stacilo ist priamociaro, trocha sa jej povenovat a kludne sa dala poriesit aj v tmavom rohu za podnikom. nestavalo sa to extra casto, ale stavalo. ak ste ju spoznali online a nie na akcii, o tomto by ste sa nikdy nedozvedeli.
3. taka ceresnicka. kamarat dlhsi cas flirtoval s jednou barmankou, lebo vedel, ze nema problem so sexom, dokonca v minulosti par krat vyfajcila zopar vtakov za 20e. ona ale o sexe ani nechcela pocut, lebo sa donho zamilovala a chcela aby to tentoraz bolo ine. chodenie vonka, spolocne vecere a pekne vyustenie do vztahu. keby sa do jej sparov dostal zakaznik baru neznaly pomerov, tak si na krk uviaze prakticky byvalu prostitutku a este je rad ako pekne to vsetko zacalo :D

sorry za dlhsi post, nezvycajne som sa rozpisal :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príklady z reálneho života, síce chvalabohu nestali sa priamo tebe ale tvojim známim a na tom sa dá niečo naučiť. To sú skúsenosti ktorému niekomu bud nevadí alebo vadia(mne by vadili). Baba z 1.príkladu to sama chcela,vedela co chcela.Teraz robí tajnosti, za mesiac 4 chlapov vymeniť, takže 4 x sa to u niektorej dá stihnut nielen do pol roka ale aj do mesiaca. Vtedy bola slobodná ked bola na VS a vyskušala za mesiac 4 chlapov?
Baba z 2.príkladu zrejme tam ten alkohol zauradoval, tiez som mohol takto stiahnuť pár báb ked už boli prichystané ako na pekáči,mohol ale neurobil.Spomínané v mojom prvom spoilerovom poste, 7.bod. Aj tak zaujimavé, že slečna sa nechce nenechávať dobýjať chlapmi ktorích už pozná, ale niekde na podujatí sa nechá zviesť niekym cudzím a idú spolu mimo podnik.
Baba z 3. príkladu- no vidíš profesionálka, vedela čo od koho chcela, a dotyčný co snou teraz chodí o tom vie, ked mu to nevadí okej.
Tieto slečny určite musia byť zamilované do každého ským idú hned na vec. Takže určite "platí" že žena musí k chlapovi niečo viac cítiť aby snim šla do postele :wink:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Blastbit podla mna by si mal seriozne zapracovat na svojich vedomostiach ohladom statistiky.
nikto z nas tu nema dostatok skusenosti aby mohlo sudit generalne vsetky zeny na svete alebo co i len na slovensku.
tvoje skusenosti su minimalne, si zober ze ked chce firma spravit prieskum koho by volili obcania tak oslovia 1000 ludi. aj potom je vysledok prieskumu velmi nepresny. a to neoslovia 1000 ludi co maju na FB v kamaratoch, to je starostlivo vybrany prierez vekom, bydliskom, urovnou...

ty by si vedel spocitat svoje vztahy na jednej ruke, k tomu si si vypisoval s "desiatkami zien" (na pokeci, nie?) a na zaklade toho ides sudit velmi pocetnu skupinu.
teraz sa nezacni zase hned stavat do defenzivy a pytat sa ma ake mam skusenosti ja, o to nejde, ja si velmi rad priznam ze nemam dostatocne skusenosti aby som mohol generalizovat a preto nesudim nikoho pokial nemam dost faktov.
tebe to problem nerobi, ty si precitas o zene par viet tu na podanych jednou osobou ktoru nepoznas, spojis to so svojimi negativnymi skusenostami a vysledok je ze zenu ktoru si nikdy ani nevidel, nemal si moznost pocut jej pohlad na vec ani viac menej nevies ci je skutocna zacnes nazyvat nadavkami a urazkami.

to je tvoj problem, sudis ludi bez dokazov.

dalej k statistike, na fore je mozno zaregistrovanych 55 tisic uzivatelov, ale 99% z nich je neaktivnych, tych teda nemozes ratat do statistiky. ratat mozes len tych co vyjadrili nazor na teba. v tejto teme tu snad neni jeden clovek co by s tebou suhlasil. sice si pisal ze ti ludia pisu do sukromnych sprav, ale uprimne, preco to nenapisu sem?

niekto tu uz pisal ze mozno nikto z nas tu nema viac skusenosti nez ty, ale vela z tych co ti radia maju na rozdiel teba aj nejake uspechy.
ty by si sa mal zamysliet ci si chces nechat radit od tych co nemaju problem ziskat a udrzat si vztah alebo radsej o tych co s tebou suhlasia.
chapes, lebo pokial sa obklopis ludmi ako je Terepin, ze budete cele dni doma vysedavat a pisat si navzajom o tom ake su zeny zle a spolocnost skazena, tak nikdy nic nevyriesite. zase pokial ti to bude postacovat, pokial ti vztah so zenou nechyba a staci ti pocit ze niekam patris a nie s v tom sam, tak aj to je riesenie.
beardie
Redeemer
Redeemer

aacid napísal: 20 júl 2022, 16:46ludia pisu do sukromnych sprav, ale uprimne, preco to nenapisu sem?
toto sa inak stalo parkrat aj mne kvoli istej teme a istemu cloveku v nej
nemali potrebu zapajat sa, lebo vedeli, ze to nema zmysel, danu osobu by nepresvedcili a vyjadrili iba sukromne nechut a odpor

viem si predstavit, ze sa nieco podobne mohlo stat aj OPovi
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

aacid - myslel som si že ti odpíšem a ku kazdemu odseku sa vyjadrím ale opäť to by bol príspevok dlhší než dal M142 dneska.
Prečitaj si to viackrát skrátka od hora az dole a nechaj si to ustát v hlave.A to tie príspevky ktoré sa nezhodujú stýmto tvojim postom.Negeneralizujem,štatistika skoro pri 1000 ke žien z toho desiatky vytiahnuté vonku.Plodný rok 2013, najslabšie roky 2020-2022,vztahov málo,zárezov mohlo byt viacej,ale pripité baby som neriešil do postele. "niekto tu uz pisal ze mozno nikto z nas tu nema viac skusenosti nez ty, ale vela z tych co ti radia maju na rozdiel teba aj nejake uspechy." - ved ktoré sú to uspechy? ja som ich vymenoval co to premna znamená. Skusenosti znamenaju aj nerobiť to na čom sa druhý popálili.
beardie- napriklad kompi sa tu vyjadril že nech sa nadalej vyjadrujem inak by sme zavreli sekciu LVP. Další ked nechcu nechcu najmä flame.
Moj nick je Blastbit a nie Opovi..mám predstavu ze sa jedná o jackba a temu koronavirus.
Napísať odpoveď