blbne mi grafika
blbne mi grafika
Nejde my grafika tak ako má v hrach blbbne to podobne ako ked je pretaktovaná take rôzne ciary atd skusal som teraz zahrat skyrim a uplne blbo reinstaloval som windows pred tym us dvakrat na vistu a s visti na 7 ultimate predtim som este menil dosku co sa nepodarilo takze som to prehodil naspet naformatoval c a vista ... za pravopis sa ospravedlnujem ale zrovna cas na to si najst neviem dakujem za akukolvek radu / ces prehadzovanie som zadrel chladic o kabel tak nvm ci to ma daco s tym spolocné./
-
lekoklatik
VIP
Re: blbne my grafika
Docital som po "pred tym us" a dalej to citat nemienim, pokial nie si schopny vety oddelovat.
Mimochodom
my = mnozne cislo
mi = jednotne cislo
Mimochodom
my = mnozne cislo
mi = jednotne cislo
pomohol by screen viac ako tisic tvoji slov... ja som mal problem s grafikou ze mi hadzal ciary a rozhodil obraz na lichobeznik, necitatelny display a aj neuplne textury v hre.. resp boli tam pixle ktore neboli spravne zobrazovane ale v monitore to nebolo...
vymenil som grafiku na druhy slot na doske a zatial drzi, tak neviem, skus mozno pomoze
a p.s. vetu ze na gramatiku teraz nemas cas ani radsej nevypustaj z ust... leto to je cista demencia, neviem ako inak to nazvat! co si robil v skole ked nemas cas na to zaklane a to je ovlata ako tak materinsky jazyk? nehovorim ze kazdy musi vediet pravopis na jednotku ale tie tvoje chyby rezu oci!
vymenil som grafiku na druhy slot na doske a zatial drzi, tak neviem, skus mozno pomoze
a p.s. vetu ze na gramatiku teraz nemas cas ani radsej nevypustaj z ust... leto to je cista demencia, neviem ako inak to nazvat! co si robil v skole ked nemas cas na to zaklane a to je ovlata ako tak materinsky jazyk? nehovorim ze kazdy musi vediet pravopis na jednotku ale tie tvoje chyby rezu oci!
njn (no jo no= hrám s Čechmi to preto) Ach jáj študenti zakomplexovaní, písal som to tam preto pretože som si chcel ušetriť čas a vyriešiť problém s mojim PC (ktorý vyriešený není) ale pochopenie ste nemali asi to bude tým že ste taký vyspelí takže za každú radu som vďačný. (neskôr priložím screen /teraz ma čaká LoL((League of Legends))/)
-
uNreal_saTch^
Professional
mimochodom...pleties hrusky s jablkami ;)
//edit:
Kód: Vybrať všetko
Vaša karma bola znížená.
Preco? Tu chybu ma aj v nazve temy. Bolo to uplne k veci ziadne jablka nepletie Re: blbne my grafika
och dakujem ze si mi vysvetlil skratku "njn" nebyt teba dodnes si zufalo kusem nechty nad vyznamom tychto pismen...
zakomplexovany nemam pocit ze by som bol a dokonca ani student nie som a nemam ani vysoku ale aspon zakladnu znalost materinskeho jazyka a pravopisu povazujem za povinnost, nehovorim ze sa clovek nemoze mylit, ja tiez robim plno gramatickych chyb ale snazim sa tomu vyvarovat a nerobit ich naschval... to je dementne!
a co sa tyka tej grafiky hod screen mozno mas podobny ak nie rovnaky problem, a skus prehodit grafiku na druhy slot na mobo, mozno to pomoze, ako som pisal mne to pomohlo...
keby si svoj komplex nezameral na gramatiku ale to co som pisal nemusel by som sa teraz opakovat...
taktiez skus posledny update grafiky ci nahodov nebude aj tam chyba, ale asi nie kedze si nahadzoval novy system pravdepodobne si ju vypytal sam, no preverit to mozes... popripade pozri teploty ci to nahodov nebude v tom...
p.s. ja by som sa vratil k win 7ke, mensie naroky na pamate
zakomplexovany nemam pocit ze by som bol a dokonca ani student nie som a nemam ani vysoku ale aspon zakladnu znalost materinskeho jazyka a pravopisu povazujem za povinnost, nehovorim ze sa clovek nemoze mylit, ja tiez robim plno gramatickych chyb ale snazim sa tomu vyvarovat a nerobit ich naschval... to je dementne!
a co sa tyka tej grafiky hod screen mozno mas podobny ak nie rovnaky problem, a skus prehodit grafiku na druhy slot na mobo, mozno to pomoze, ako som pisal mne to pomohlo...
keby si svoj komplex nezameral na gramatiku ale to co som pisal nemusel by som sa teraz opakovat...
taktiez skus posledny update grafiky ci nahodov nebude aj tam chyba, ale asi nie kedze si nahadzoval novy system pravdepodobne si ju vypytal sam, no preverit to mozes... popripade pozri teploty ci to nahodov nebude v tom...
p.s. ja by som sa vratil k win 7ke, mensie naroky na pamate
-
arnysimilar
Light Expert
To že nevieš písať slovensky je jedna vec, druhá vec je, že si to dal do zlej témy. Tu je debata o grafike (ako tvorba grafiky vo Photoshope, videa v After Effects a pod.) a Tvoja téma patrí do Hardware.