Reinstaloval som windowsXP na novo a totalne sa rozblbli usb porty. Dlhsiu dobu este pocas stareho winu blbli tak som to pripisoval winu.
Znamena to nasledovne:
2rocny PC, doska INTEL 945 PVS, vzadu 4 usb, vpredu 2.
preinstaloval som windows na novo, je legalny, su tam vsetky aktualizacie. na doske je nova baterka, BIOS flashnuty na najnovsi.
Na zadnych portoch je klavesnica a mys cez usb, monitor cez usb a usb HUB - 7 portovy.
Klavesnica a mys funguju bez problemov,tiez pripojenie na monitor.
Avsak problem nastava pri pripojeni toho USB hubu - ak ho zapojim, system ho nainstaluje v pohode, ked donho pichnem kluc alebo daco ine proste nejde - nic sa nedeje. Skusal som vymenit kabel vzadu v portoch, skusal som druhy HUB nic nejde. hub mi na ntb ide, to som vylucil. teda ked do toho hubu pripojim akekolvek zariadenie nic sa nedeje.
Druhy problem je aj s prednymi portami.
V jednom je laserova tlaciaren, v druhom wifi kluc. Obidva funguju ok pokial jedno z nich nevytiahnem - automaticky sa odpoji aj ten druhy usb port a teda wifi hned vypadne. Musim ho vytiahnut a pripojit znova.
Neviete mi pomoct ? neviem si rady, nikdy sa to na tomto pc nedialo, teraz po prvy krat
PS: pripominam ze USB kable pouzivam kvalitne, ked napr. dozadu pripojim citacku kariet pc vypise ze aby pracovala rychlejsie mam ju pripojit do vysokorychl usb 2 portu...
...co je blbost lebo je v takom porte.
diky