Blizzard ent.

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
dwayne
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Blizzard ent.

Príspevok od používateľa dwayne »

Co poviete na politiku blizzardu?
Podla mna je dost dobre prepracovana, ze nemaju kopec titulov len par hier a tie inovuju a vzdy to ma uspech lebo vseci cakaju na pokracovanie...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

pre mna najlepsia firma... co hra to megauspech...akurat su chamtivy, ze to az pekne nie je.
dwayne
Amateur
Amateur

kukiak napísal:pre mna najlepsia firma... co hra to megauspech...akurat su chamtivy, ze to az pekne nie je.
hej len najhorsie je to ze ich nemusia trapit nazory ludi koz aj tak vzdy zarobia stamiliony a myslim ze Starcraft2 bude jedna z najpredavanejsich hier..cize zase budu mat love jak svina ale treba uznat ze vsetko co urobia je max kvalitka
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nazory ludi ich nemusia trapit??? Na to si ako prisiel??? Co hovoris na tolko patchov napriklad pre W3, ktore upravovali vela nastaveni v hre, ci si myslis, ze to nebolo preto, ze ich trapil nazor hraca???
dwayne
Amateur
Amateur

hojko napísal:Nazory ludi ich nemusia trapit??? Na to si ako prisiel??? Co hovoris na tolko patchov napriklad pre W3, ktore upravovali vela nastaveni v hre, ci si myslis, ze to nebolo preto, ze ich trapil nazor hraca???
myslel som to na ten vyrok ze su chamtivy, ako som povedal vsetka cest ich praci, milujem ich hry hlavne SC a Diablo ze nemusi ich trapit ked dakto hovori ze je od nich daco drahe alebo vela sa plati... nato nie na ich robotu
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

a ktora firma nieje chamtiva? EA games a Microsoft su este chamtivejsi.
na Blizzardakoch sa mi paci ich ludsky pristup k hracom....a ich hry :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Stenky: Ludsky pristup k hracom je aky??? Mas na mysli ten, ze ich hry sa daju hrat len cez battle.net a dlhodobo sa nedali cez nic ine, az neskorsie prisli rozne cracknute servre, ktory nie je vela a popularne Hamachi, cez ktore mozu ludia hravat W3. To je podla teba ludsky pristup??? Podla mna nie!!!
K|OZZY
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K|OZZY »

battlenet bol uz od dob starcraftu nie? :), ved vtedy sme ani poriadny internet ani na slovensku nemali... iked W3 ide aj cez dialup :lol:
Napísať odpoveď