blizzard potvrdil warcraft IV!
Ale no... hral som W1, W2, keď potom prišlo W3 tak som to musel hneď mať a hrával som iba to
. Ale som skôr skalný fanúšik Warcraftu- všetky knihy tiež prečítané- tak preto ma toto potešilo viac než je zdravé
. Dotu nehrávam nejak, mne sa hlavne páči ten absolútne výborný príbeh s vlastným svetom, postavami a históriou. Proste výborná séria. A neviem, Blizzard zatiaľ nič čo som hral nepokazil. 
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
môj spolužiak on je fakt drbnutý a keď som sa ho pýtal ci presiel WoW-ko (len tak zo srandyfilip102 napísal:Blizzard robí vždy kvalitné hry, všetko od nich som dohral do konca.. až na WoW. A myslel som že bude W4, už len preto že príbeh stále nie je ukončený, Arthas predsa ovládol Northrend takže predpokladám že to bude mať niečo s tím spoločné.
edit: máš pravdu Royalflush ale zase mi nemáme NASA počítače
ale možno to niekomu potiahne aj so súčastnou zostavou, kto vie ešte veľa rokov sa načakáme
-
Royalflush
Guru wannabe
A já si myslim ze Blizzard neni EA a neurobi hru ktora bude lagovat na NASA počítačochGeogomeogo napísal:môj spolužiak on je fakt drbnutý a keď som sa ho pýtal ci presiel WoW-ko (len tak zo srandy) poedal že ho prešiel toto bolo trosku OT ale teraz späť k téme myslím že keby višiel W4 tak by to prerazilo do sveta ale všetci by sme si museli upgradnut PC a v tom asi bude pre niekoho trošku problém
![]()
-
lekoklatik
VIP
Nerozumiem precó sa všetci idete posrať z požiadaviek. To je dnes už fakt pravidlo, že čo je nove, musí vyzerať ako obrázok? Uznávam že je to pekné. Ale ak tým mám stratiť na hrateľnosti kvôli FPS, alebo si tú grafiku neužiť a mať tam nedotiahnutý textúry, alebo kvoli tomu upgradovať PC, tak sa z tej hry neposeriem. Ak kcem vidieť niečo pekné, pozriem si nejakú peknú animovanú rozprávku.
Ja osobne som za to aby sa tam pouzila nieaka tak grafika ako je momentalne vo wow: wotlk:) stale to vyzera uzasne "warcraftovsky" ale ma to uz co to do seba s prichodom wotlku, vyborne spravene tieny, detaily a nepotrebujes na to ziadnu masinu z NASA, slape to aj na niekolko rokov starom PC... osobne nechcem nic prehnane, sice mam rad hry kde si to mozem vymaxovat a mam zazitok ako z kina ale urcite nie pri warcrafte
-
lekoklatik
VIP
a odkial vies, ze robia na W4??? Od startu WoW na W4 ani prstom nepohli co sa vyvoja hry tyka. Vsetko boli iba aprilove zarty a kacice.SchYzo napísal:pardon, myslel som W4 pravdaze,ale sak je to trocha nefer od nich takto dlho zadrziavat oficialne informacie, ked uz je kazdemu jasne ze na tom robia, takze bud sa hraju na velkych tajnostkarov alebo snad za ten rok ci kolko ,odkedy to preniklo na povrch, urobili velke hovno?
W4 bude o tom neni pochyb a velmi sa tesim, ale vsimnite si ako dlho je SC1 na scene a kedy sa dockal nastupcu? Az teraz. A s W4 to bude podobne.
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: blizzard potvrdil warcraft IV!
Neviete o tom nejaké info ? Už dlho som o tom nepočul a oznamili to už dávno...
Ziadne info. Oficialne to ani nebolo potvrdene.
Re:
aktualne uz Arthas nie je Lich King, takze s Arthasom to uz asi nic nebude (ak vobec bude)Gizmof napísal:Blizzard robí vždy kvalitné hry, všetko od nich som dohral do konca.. až na WoW. A myslel som že bude W4, už len preto že príbeh stále nie je ukončený, Arthas predsa ovládol Northrend takže predpokladám že to bude mať niečo s tím spoločné.
Jednotku som nehral, dvojka ma nijak extra nezaujala ale na trojku pamätám ako na hru roka, a to nepočítam Frozen Throne. Single player úžasný, všetky rasy prepracované, k tomu super hudba a videá. Len jedna vec ma tam nesmierne štvala - optiažnosť multiplayeru (proti compu). Vždy ma to porazilo, hlavne že hru som prešiel bez problémov