www.exchangeusa.sk
Blogujete?
Môžeš na niečom ako je sme.sk, wordpress.org, blogspot.com - ale ja osobne si píšem cez Wordpress na subdoméne od Key5ers0ze či ako sa píše - mimochodom veľká vďaka, môžem si tam nahádzať rôzne pluginy, rôzne vzhľady, je to proste lepšie. Ale rozhodnutie je na Tebe.
Inak môj "blog" (viac si tam píšem športové porovnania, novinky ak mám čas, lebo ma to baví) nájdete na adrese www.setton.webka.eu Váš názor? Nič svetoborné, len také precvičovanie, mám tam aj pár článkov v rubrike Blog.
Inak môj "blog" (viac si tam píšem športové porovnania, novinky ak mám čas, lebo ma to baví) nájdete na adrese www.setton.webka.eu Váš názor? Nič svetoborné, len také precvičovanie, mám tam aj pár článkov v rubrike Blog.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
blog.sme.sk je dobre riesenie, ak pises normalne mas zarucenu navstevnost a diskusiu. Ak to chces robit len preto, ze chces prioritne pisat je to najlepsie riesenie..
potom tu mas blogspot.com alebo wordpress.com, do riesenia s freehostingom a vlastnym rs by som ja osobne nesiel, to uz jedine na vlastnom hostingu, alebo spytat niekoho subdomenu s niekolkymi mb..
ak mas nejaku specificku temu, ktora by mohla zaujat a budes blogovat primarne o nej, objednaj hosting s minimalne 20mb, kup nejaku vhodnu domenu a bloguj (moj priklad blog o Arsenale gunners.sk
je to len na tebe
potom tu mas blogspot.com alebo wordpress.com, do riesenia s freehostingom a vlastnym rs by som ja osobne nesiel, to uz jedine na vlastnom hostingu, alebo spytat niekoho subdomenu s niekolkymi mb..
ak mas nejaku specificku temu, ktora by mohla zaujat a budes blogovat primarne o nej, objednaj hosting s minimalne 20mb, kup nejaku vhodnu domenu a bloguj (moj priklad blog o Arsenale gunners.sk
je to len na tebe
-
hojko
Site Admin
Clanok o tom, ako sme.sk prezradilo identitu diskutujuceho: Problém v diskusiách 
-
Thrash/Death
Star
-
miki690
Medium Professional
Dnes cca o piatej ráno som si založil blog, na odporúčanie jedného známeho
http://miki690.blogspot.com prvý článok sú povyberané niektoré moje príspevky z tohoto fóra
ak niekto nemá čo robiť tak si môže čítať 
Re: Blogujete?
Hoci aj mám čo povedať, nechávam si to pre seba. 
-
miki690
Medium Professional
Ehm ... na človeka, ktorý má vyše 1400begbeee napísal:Hoci aj mám čo povedať, nechávam si to pre seba.
príspevkov na fóre je to zaujímave tvrdenie
//GothaR: no veď mne je to jasne, že je v tom rozdiel. Aj to že to je v kontexte z blogovanim, ale ak si odmyslím kontext, tak mi to prišlo celkom komické. Nechcel som tým naznačovať, že ide o chybu, ani nič podobné. (to bude tým priblblým ajťáckym myslením
Je rozdiel medzi diskutovanim na fore a vylievanim si srdca na blogu 
-
pryja
Darca
Re:
Skoda, ze neuviedli vysku tej najvyssiej pokuty v historii sme. By ma to celkom zaujimalo.hojko napísal:Clanok o tom, ako sme.sk prezradilo identitu diskutujuceho: Problém v diskusiách
-
hojko
Site Admin
pryja: To si nedovolim odhadnut, ake tam maju platy a ani to, aku pokutu mu mohli udelit. Ale myslim si, ze kludne sa ta pokuta mohla tykat celej vysky jeho platu, pricom ju rozdelili do niekolkych mesiacov.
-
nejakymarko
Addict
od dnes blogujem aj ja. A kde inde ako na hojko.com 
-
Dawn
Medium Star
Blogujem uz nejaku tu dobu. Najprv to bolo skor pre znamych, aby ma nemuseli pri kazdom stretnuti bombardovat otazkami typu "Ako sa mas?", "Co mas nove?", no neskor pocet dennych navstev stupol a zaca som sa tomu venovat aktivne.
http://dawn.je*a.sk/
http://dawn.je*a.sk/