Blokovanie ip adresy
Blokovanie ip adresy
Chalani chcel by som sa spitat mam problem. Potreboval by som zablokovat jednu ip adresu a neviem ako. Ip adresu ktoru chcem blokovat viem ale neviem kde ju mam blokovat vraj sa to ma dat aj vo windows fireval ale aj v routri a ten mam asus wl 600g. Vopred dakujem za pomoc sedkym ochotnym ludom.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Blokovanie ip adresy
Da sa to v samotnom windowse..
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
Otvor subor hosts a tam napis danu IPcku vo formate ake su ostatne pisane..
127.0.0.1 *tvoja ipcka*
Ak ovsem chces tymto bloknutim zablokovat pristup k danej IP.
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
Otvor subor hosts a tam napis danu IPcku vo formate ake su ostatne pisane..
127.0.0.1 *tvoja ipcka*
Ak ovsem chces tymto bloknutim zablokovat pristup k danej IP.
no nie chcem aby on namna nemal pristup kumne ale vznikol mi problem. Chcem bloknut ip adrusu hraca ktori sa namna napaja ale neviem ju ako zistit skusal som prikaz netstat v cmd ale tam mi to ukazuje dake ip ale neviem ktora ip je ta jeho.A prikladam fotky z mojho routera a ako je na tych fotkach vidno nebude vadit ked tam zadam len danu ip a neviplnim to sedko.
Ide mi o to ze sa namna napaja jeden otravny chalan a nechce sa mi ho z hry stale kickovat tak ked mu zakazem spojenie somnou tak sa namna nenapoji a nebude ma otravovat. Ale cisto teoreticky ak sa on napaja namna alebo hrame spolu tak musi prechadzat jeho ip do mojho pc tak by sa mala dako zistit.
Ide mi o to ze sa namna napaja jeden otravny chalan a nechce sa mi ho z hry stale kickovat tak ked mu zakazem spojenie somnou tak sa namna nenapoji a nebude ma otravovat. Ale cisto teoreticky ak sa on napaja namna alebo hrame spolu tak musi prechadzat jeho ip do mojho pc tak by sa mala dako zistit.
-
Soviet
Darca
Dost zalezi natom, co za hru hras.. Ak nejakeho CS a podobne, tak v konzole sa to da zistit..sa mi zda, ze status prikaz to bol..
Ale ak ma dynamicku IPcku, tak ti to bloknutie jednej moc nepomoze..
S tymto vsak ja nemam skusenosti, takze hadzem flintu do zita
Nech sa ozve dakto iny..
Ale ak ma dynamicku IPcku, tak ti to bloknutie jednej moc nepomoze..
S tymto vsak ja nemam skusenosti, takze hadzem flintu do zita
ide o COH
-
Thommas
Addict
Ked chces, aby ti na tvoj net nikto nechodil, zakoduj si pristup pretoze nwm akym inym sposobom sa da blokovat dynamicka IP
ja som nepovedal ze ma dinamicku ma staticku asi ale to je ejdno chcem to aspon skusit