blokovanie Tmobile
-
BigSnake353
-
BigSnake353
-
BigSnake353
-
peterkozel
Medium Professional
-
peterkozel
Medium Professional
-
peterkozel
Medium Professional
Pocul som nieco take, ze odkedy existuje prenositelnost cisla, tak uz nesmu telefony blokovat, ale pri pausaloch to zrejme ostane, kedze sa podpisue viazanost...
K zaruke: Zaruka by sa mala vztahovat na chyby z vyroby a chyby sposobene beznym pouzivanim. V pripade, ze ti prestane fungovat nejaka mechanicka cast, tak by sa v servise nemali preco vyhovarat na zmenu firmware a zaruku by ti mali uplatnit. To je moj nazor.
K zaruke: Zaruka by sa mala vztahovat na chyby z vyroby a chyby sposobene beznym pouzivanim. V pripade, ze ti prestane fungovat nejaka mechanicka cast, tak by sa v servise nemali preco vyhovarat na zmenu firmware a zaruku by ti mali uplatnit. To je moj nazor.
mozem povedat ze pri reklamacii nekontroluju ci si telefon odblokoval alebo nie. telefon otvoria kuknu pod lupou ci nieje vykupany. ak ano tak zavru a poslu naspat ze telefon sa pokazil vinou uzivatela a za financnu odmenu ho opravia. ked nebol vykupany pichnu na kabel a flashuju novy firmware. ak sa jedna o HW chybu vymenitelneho tipu (display, klavesnica, audio) tak to robia automaticky a nebudu sa zaoberat tym ze ci bol niekde odblokovany alebo nie. si zoberte kolko telefonov tam denne chodi. to by sa nedalo stihat
-
BigSnake353
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nemala by padnut, aspon podla tohto: http://mobil.sme.sk/clanok.asp?cl=2016533BigSnake353 napísal:a KED TO ODBLOKUJEM TAK ASI MI zaruka padne čo ???
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
zaruka padne, lebo si to flashoval sam a nerobil to profik [skoleny expert, alebo ako to oni radi nazyvaju]. To mas to iste aj v ageme ked sa im nechce zobrat reklamaciu, tak sa Ta spytaju ci danu suciastku montoval typek co ma skolenie/skolu na skladanie pcsmejo napísal:pokial tam hodis nejaky original nokiacky soft, tak podla mna by nemala padat zaruka ... ale ked tam hodis nieco "homemade", tak predpokladam, ze ano
tak to teda nemas pravdu on sa pytal ci mu padne zaruka ak si to urobi pomocou progamu od Nokia a aky by to malo asi vyznam ze nokia by urobil program na update firmwareu a dala ho na net ked si to ty nemozes spravit??to nedava zmysel...zaruka ti ostane,ale len ak si to urobis cez www.nokia.sk inac ti padneuplink napísal:zaruka padne, lebo si to flashoval sam a nerobil to profik [skoleny expert, alebo ako to oni radi nazyvaju]. To mas to iste aj v ageme ked sa im nechce zobrat reklamaciu, tak sa Ta spytaju ci danu suciastku montoval typek co ma skolenie/skolu na skladanie pc...
a k teme:TM blokue vsetky fony a to,ze jeden neni to je skor nahoda ako pravidlo.ale som sa aspon zasmial na prispevku,ze pausalove neblokuju...a potom ake blokuju ci tie co si kupis za plnu sumu??to by bolo zaujimave