blokovanie Tmobile

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
BigSnake353

Príspevok od používateľa BigSnake353 »

nekupil teraz niekto v T-mobile SE k750i ??? skuste niekto prosim donho Orange kartu či je blokovaný PLS !!! lebo sa tam chystám!!!
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

BigSnake353 napísal:nekupil teraz niekto v T-mobile SE k750i ??? skuste niekto prosim donho Orange kartu či je blokovaný PLS !!! lebo sa tam chystám!!!
hej kupil a je zablokovany. no co uz s nimi...
BigSnake353

will.i.am napísal:hej kupil a je zablokovany. no co uz s nimi...
a KED TO ODBLOKUJEM TAK ASI MI zaruka padne čo ???
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

jj padne ale mozes dat nahrat novy firmware a zaruka by mala pokracovat ale neviem to isto
BigSnake353

tomasmate napísal:jj padne ale mozes dat nahrat novy firmware a zaruka by mala pokracovat ale neviem to isto
a kolko to asi bude stát?
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

podla znacky ale pohybuje sa to tak 700-2000Sk
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

zaruka ti padne iba ak si ho das odblokovat u tmobile,oni nevedia s istotou povedat ze ked kupujes mobil ci je blokovany,daj si ho odblok.napr.v orange a keby sa nieco stalo a pojdes ho reklamovat tak vsetko v pohode,na beton odskusane
BigSnake353

ale možem si ho dat odblokovat aj niekde inde nie ?? v neako servisw??? :)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

jasne,ja som spravil to iste na nokii 6230i,dokonca som si ju odblokoval sam,potom neskor som mal problem s displejom tak som ho reklamoval a v pohode,daj ho kde kolvek len nie tam kde si ho kupoval
BigSnake353

a service to nezistia že som ho dal oblokovat ked sa mi pokazil?
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

mne to nezistili tak snad nie
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pocul som nieco take, ze odkedy existuje prenositelnost cisla, tak uz nesmu telefony blokovat, ale pri pausaloch to zrejme ostane, kedze sa podpisue viazanost...
K zaruke: Zaruka by sa mala vztahovat na chyby z vyroby a chyby sposobene beznym pouzivanim. V pripade, ze ti prestane fungovat nejaka mechanicka cast, tak by sa v servise nemali preco vyhovarat na zmenu firmware a zaruku by ti mali uplatnit. To je moj nazor.
PaTrIcIuS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PaTrIcIuS »

mozem povedat ze pri reklamacii nekontroluju ci si telefon odblokoval alebo nie. telefon otvoria kuknu pod lupou ci nieje vykupany. ak ano tak zavru a poslu naspat ze telefon sa pokazil vinou uzivatela a za financnu odmenu ho opravia. ked nebol vykupany pichnu na kabel a flashuju novy firmware. ak sa jedna o HW chybu vymenitelneho tipu (display, klavesnica, audio) tak to robia automaticky a nebudu sa zaoberat tym ze ci bol niekde odblokovany alebo nie. si zoberte kolko telefonov tam denne chodi. to by sa nedalo stihat
BigSnake353

to som rad ale blokuju ich kamarat si teraz kupit tiež mobil a bol zablokovaný ide o k750i ktorý idem kupit aj ja
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

idem trosku od temy ale ked sa bavite o zaruke tak co ked si flashnete FW? pada zaruka? myslim teraz nokie pomocou toho nokia programu... :hmm:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

pokial tam hodis nejaky original nokiacky soft, tak podla mna by nemala padat zaruka ... ale ked tam hodis nieco "homemade", tak predpokladam, ze ano :lol:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

BigSnake353 napísal:a KED TO ODBLOKUJEM TAK ASI MI zaruka padne čo ???
nemala by padnut, aspon podla tohto: http://mobil.sme.sk/clanok.asp?cl=2016533
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

no ja som dnes predal samsung x660 kupeny cce pred rokom v t-mobile na pausal a mozem povedat ze blokovany nieje pretoze dve rozne orange karty do neho kludne isli :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

smejo napísal:pokial tam hodis nejaky original nokiacky soft, tak podla mna by nemala padat zaruka ... ale ked tam hodis nieco "homemade", tak predpokladam, ze ano :lol:
zaruka padne, lebo si to flashoval sam a nerobil to profik [skoleny expert, alebo ako to oni radi nazyvaju]. To mas to iste aj v ageme ked sa im nechce zobrat reklamaciu, tak sa Ta spytaju ci danu suciastku montoval typek co ma skolenie/skolu na skladanie pc :)...
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

uplink napísal:zaruka padne, lebo si to flashoval sam a nerobil to profik [skoleny expert, alebo ako to oni radi nazyvaju]. To mas to iste aj v ageme ked sa im nechce zobrat reklamaciu, tak sa Ta spytaju ci danu suciastku montoval typek co ma skolenie/skolu na skladanie pc :)...
tak to teda nemas pravdu on sa pytal ci mu padne zaruka ak si to urobi pomocou progamu od Nokia a aky by to malo asi vyznam ze nokia by urobil program na update firmwareu a dala ho na net ked si to ty nemozes spravit??to nedava zmysel...zaruka ti ostane,ale len ak si to urobis cez www.nokia.sk inac ti padne
a k teme:TM blokue vsetky fony a to,ze jeden neni to je skor nahoda ako pravidlo.ale som sa aspon zasmial na prispevku,ze pausalove neblokuju...a potom ake blokuju ci tie co si kupis za plnu sumu??to by bolo zaujimave :lol:
Napísať odpoveď