Blue Killer Screen

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Shark_360
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Blue Killer Screen

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Cawte, ked spustam Spore, tak mi vzdy hodi blue killer screen, mam najnovsie ovladace na grafiku. Neviete, kde moze byt chyba? Mam Geforce 8600GT, 2GB RAM, Procesor AMD Athlon X2 Dual 5000+. Neviete ako to opravim? Tat ohra ma chytila. Spustil som ju raz a naposledy, odvtedy pada. Ovladac grafiky mam nainstalovany z guru3d.com najnovsi pre moju grafu
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

je to BSOD BTW, napis co ti to tam pise
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Pise mi len nieco ze: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL a potom nejake cislicove kody. Skusim inu hru a poviem ako to dopadlo

//edit: takze, ine hry mi idu v pohode. Vzpomenul som si, ez som omylom klikol na crack, ked som nahadzoval cd-key a uz vtedy mi nahodilo modru obrazovku. Myslim, ze to bude teda crackom

//autoeditácia príspevku ( 11 Sep 2008, 19:44 )
No, takze uz nejdu ani ine hry. Mam najnovsie ovladace grafiky. Neviete kde moze byt chyba? Neda sa nejak zabranit tomu, aby hra proste rpestala ist, ked vyjde novsi ovladac?
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

1. nahod starsie drivery grafiky co ti pred tym sli.
2. preskenuj PC antivirakom, antispyware a proti rootkitom, maz vsetko podozrive.
3. pozri teploty, CPU by sa malo pohybovat v zatazi tak do 65°C (max). optimum je od 40 do 55. grafika max. do 60-70.
4. spusti memtest86 a nechaj cez noc. potom daj zatazovy test na CPU (sisoft sandra atd).
5. odinstaluj ovladace/programy co si v poslednej dobe instaloval... nejake drivery na siet, "urychlovace" CPU a tak dalej. mne sa stalo ze BSOD mi robil "oreans.sys" co zakerne nainstaloval jeden cheat program (oreans.sys je povodne ako driver na ochranu proti kopirovaniu).
6. pozri chybne sektory
7. format C:
8. skus vymenit maticnu dosku, cpu, ramku, grafiku atd. skus pozret ci nie su nafuknute kondenzatory na doske (aj to moze robit bsod niekedy)
9. vyhod PC von oknom
Napísať odpoveď