Blue screen , reštart
Blue screen , reštart
Ahojte,
6x za den niekdy menej mi naskočí modrá obrazovka a napíše Blue screen: 'Page Fault in Non Paged Area
alebo aj iné .
Po reštarte mi napíše windows to čo je na obrázkoch v prílohe .
Neviete čo je zle ?
zdroj : 500W
6x za den niekdy menej mi naskočí modrá obrazovka a napíše Blue screen: 'Page Fault in Non Paged Area
alebo aj iné .
Po reštarte mi napíše windows to čo je na obrázkoch v prílohe .
Neviete čo je zle ?
zdroj : 500W
-
vikko78
Medium Professional
Re: Blue screen , reštart
najprv si skontroluj teploty, odsleduj kedy ti najviac skáče BSOD (či pri hre, alebo len pri práci vo wine), poprípade otestuj ramky memtestom, hdd cez hd tune a grafu napr. cez 3D mark vantage....BSOD može mať veľa príčin. Či už chyba v hardware, alebo sa ti bijú len niektoré ovladače..
No ved práve tá teplota Cpu pri zapnutí pc po 10h odpočinku hned 63 stupnov a hore do 80 To je zle . Chladič je tam originálny a čistil som ho, bez prachu. A teplovodivá pasta tam je týždeň .
//autoeditácia príspevku (12 Sep 2011, 15:57)
Po 10 minútach 73 a to mám iba net zapnutý.
//autoeditácia príspevku (12 Sep 2011, 15:57)
Po 10 minútach 73 a to mám iba net zapnutý.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak si ho nedotlačil/nedosadil dobre.
skúšal som aj 3 krát vytiahol a dal naspäť teplota po zapnutí 40 Stupnou a v biose a ked sa načíta windows tak 70 to je moc a zle to teda nemerá ked to kovové čo je medzi Cpu a chladičom je horké na dotyk . Ledva sa to dá vytiahnuť.
-
Thommas
Addict
To je ešte pomerne OK. Vetrák sa točí poriadne?
Na plné obrátky ale tá teplota ma znepokojuje , lebo zapnem hru a desať sekúnd a už neodpovedá a cpu 80 stupňov.
-
vikko78
Medium Professional
Kámoš mal tiež problem s týmto istým cpu, tak dokúpil noctuu a je po problémoch. Preto som sa pýtal na teploty
čo je to noccta ?
prepáč lebo neviem
prepáč lebo neviem
-
Thommas
Addict
Výrobca chladičov: http://www.alza.sk/SearchAdvanced.asp?EXPS=noctua
Max teplota pre ten CPU s BOX chladičom je 55 - 63 °C.
Teraz zapnem pc a hned teplota v biose 70 , 75 , 85 , 90 105 a pc sa raštartne v biose .
Dal som dole chladič a chytil som sa cpu a skoro som sa opálil fakt tých 105 stupnou.
Je tam tá pasta ale na niektorých miestach už chýba a na ostatných je velmi tenká.
Ináč neviete aké sú teploty bez pasty ? že by bola zle ,som na ten cpu skúšal dať aj taký iný chladič miesto obyčajného čo tam bol som tam dal medený . Ale aj tak sekúnd stúpne na na 105.
Dík
Dal som dole chladič a chytil som sa cpu a skoro som sa opálil fakt tých 105 stupnou.
Je tam tá pasta ale na niektorých miestach už chýba a na ostatných je velmi tenká.
Ináč neviete aké sú teploty bez pasty ? že by bola zle ,som na ten cpu skúšal dať aj taký iný chladič miesto obyčajného čo tam bol som tam dal medený . Ale aj tak sekúnd stúpne na na 105.
Dík
-
vikko78
Medium Professional
bez pasty to neskúšaj a čo sa týka chladiča na cpu, tak neviem, aký medený si tam dal...chcelo by to foto a ako som spomínal, na tento cpu kvalitný chladič...napr. minimalne: http://www.alza.sk/arctic-freezer-13-d200569.htm , na ktorom je samozrejme pasta už nanesená...