Bluetooth reproduktor do 45e
Bluetooth reproduktor do 45e
Ahojte,
Prosim potreboval by som nejaky maly jednoduchy prenosny bluetooth reproduktor, co je take naj v cene do 45e?
Kludne keby bol aj vodeodolny:)
Dakujem pekne
Prosim potreboval by som nejaky maly jednoduchy prenosny bluetooth reproduktor, co je take naj v cene do 45e?
Kludne keby bol aj vodeodolny:)
Dakujem pekne
Re: Bluetooth reproduktor do 45e
Ja osobne by som bez rozmýšľania išiel do JBL GO 2. Už jednotka hrala parádne. Je vodotesný, takže ti môže aj spadnúť do vody.
https://www.alza.sk/jbl-go-2-r38576.htm
https://www.alza.sk/jbl-go-2-r38576.htm
-
mirak2
Hardcore addict
frajerka ma JBL GO 1, ja mam Creative MuVo 2c, oba maju super zvuk, rozumnu cenu, Muvo je aj vodotesne
Na ten JBL GO 2 som pozeral, len napr tento SONY ma 15h vydrz a jblgo2 len 5h https://www.alza.sk/sony-srs-xb10-cierna-d4846703.htm
Ale kazdopadne ten JBL GO 2 sa mi pozdava hlavne koli spratnosti
Creative MuVo2c vyzera tiez prijemne
Ale kazdopadne ten JBL GO 2 sa mi pozdava hlavne koli spratnosti
Creative MuVo2c vyzera tiez prijemne
Ak by si sa rozhodol pre JBL, tak kupuj len z overených e-shopov. Zvyknú sa predávať fejky, ktoré majú ďaleko od originálu, hlavne zvukom.
a co Anker Soundcore?
za tu cenu je to najlepsie hrajuci reprak siroko daleko.
za tu cenu je to najlepsie hrajuci reprak siroko daleko.
ja mam jbl go 1ku a som s nim spokojny akurat skoda ze tam nieje radio...
nato kamos kupil https://www.alza.sk/lamax-beat-street-s ... 54.htm?o=6 (vtedy vraj za 20e tak neviem ci aliexpres) ktory hraje silnejsie tak som lutoval...
cize zalezi na tebe naco ho chces ja som v praci mal trocha vecsi hluk a jbl neslo az tak dobre pocut jak ten lamax
keby ze kupujem reprak teraz urcite lamax
nato kamos kupil https://www.alza.sk/lamax-beat-street-s ... 54.htm?o=6 (vtedy vraj za 20e tak neviem ci aliexpres) ktory hraje silnejsie tak som lutoval...
cize zalezi na tebe naco ho chces ja som v praci mal trocha vecsi hluk a jbl neslo az tak dobre pocut jak ten lamax
keby ze kupujem reprak teraz urcite lamax
Creative Muvo 2 je podľa mňa top. Od toho sa oplatí kúpiť už len vyššiu triedu niekde okolo 70€.
mam aktualne creative muvo mini (staria verzia nez muvo 2 ale dost podobne) a ked sme s kolegom porovnavali s tym ankerom a tak som ozaj rozmyslal ze muvo mini zahodim a objednam anker, je to ozaj o kategoriu vyssie.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mam xiaomi reprak tu 2. generaciu ten celokovovy ma tusim 2x3W. A dost ste ma tu navnadili na ten anker. Asi vezmem ten soundcore 2 
-
mirak2
Hardcore addict
Xiaomi reprak som mal, mam viacero veci od Xiaomi, od telefonu cez powerbank az po kameru, ale reprak ma sklamal, strasne lacne prevedenie, po tom co som zistil, ze ho neviem nabijat , lebo ani jedna nabijacka ani jeden kabel co mam doma nepasovala do slotu, tak som ho vratil a kupil si uz spominany Creative Muvo. Ten ma aj zvuk ovela lepsi ako malo to Xiaomi. Mam ale pocit, ze to bola starsia generacia.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja mám MUVO 1C a som maximálne spokojný 
-
Arkaz
Addict
Mirak2 - a ktory reprak mas ? Ja som mal aj ten obdlznikovy prvu gen a teraz tu druhu a nieje to nic extra ale da sa. Za tie prachy to bolo OK
-
mirak2
Hardcore addict
mal som tento: https://www.amazon.de/gp/product/B017IN ... UTF8&psc=1
ako som vyssie napisal, tak som ho poslal naspat.
ako som vyssie napisal, tak som ho poslal naspat.
-
Arkaz
Addict
Jaj no to je ta prva generacia. Ja vela tychto reprakov nemam odskusanych kulil som len tieto xiaomi a zatial mi to stacilo ale ten anker ma slusnu vydrz aj vykon tak asi ho skusim. Pripadne ten creative.
-
Arkaz
Addict
No tak dnes som bol pre ten soundcore 2. Cakal som sice od toho viac ale potom som si uvedomil ako je to male takze to hraje relativne ok. Aspon ta vydrz na baterku bude snad ovela lepsia 
treba skusit porovnat s niecim inym, potom uvidis 
uprimne nemam pocit ze by to hralo az tak o moc horsie nez bose soundlink mini a ten stoji 200 eur.
uprimne nemam pocit ze by to hralo az tak o moc horsie nez bose soundlink mini a ten stoji 200 eur.
-
Arkaz
Addict
Sused ma beoplay p2 tak skusim porovnat. Je to mozne ako vravim reprakov nemam vela napocuvanych a ak by aj hral daky lepsie pravdepodobne bude o dost vacsi s mensou vydrzou.
Čo hovoríte na tie JBL ? Veľa ľudí si to pochvaľuje, alebo je to len hype tej značky ?
JBL GO 2 (35€) resp. JBL Clip 3 (59€)
JBL GO 2 (35€) resp. JBL Clip 3 (59€)
ja som pocul jbl clip 2 a hra to celkom dobre na to aka mala hracka to je. ale moc nechapem zmysel toho, v com je tento "privesok" lepsi nez klasicky kockaty reprak ktory mozes polozit kam chces.
ale myslim ze je to tak ako s vacsinou elektroniky, ked pojdes do nay, tak ten jbl bude asi to najlepsie co tam maju za tu cenu, ked ale pobehas internet a najdes nejaku menej znamu znacku ktora robi kvalitne veci, tak kupis urcite lepsie.
ale myslim ze je to tak ako s vacsinou elektroniky, ked pojdes do nay, tak ten jbl bude asi to najlepsie co tam maju za tu cenu, ked ale pobehas internet a najdes nejaku menej znamu znacku ktora robi kvalitne veci, tak kupis urcite lepsie.