Bluetooth

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
prudent.wolf
Novice
Novice

Bluetooth

Príspevok od používateľa prudent.wolf »

Cawte. mám msi cx500dx a nijakovsky na ňom neviem zapnúť bluetooth. V papieroch je uvedené, že bluetooth podporuje, mám aj kontrolku s piktogramom bluetooth. Treba mi k tomu stiahnut nejaký ovládač? Ak hej tak aký? Jeden som už skúsila a nič. :nono:
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Bluetooth

Príspevok od používateľa Denco »

Nemáš po stranách notebooku, nejaké tlačidlo na zapnutie bezdrôtovej komunikácie? Prípadne kombináciou Fn + F1, F2 ... (na tej klávese by mal byť obrázok antény alebo niečo podobné).
Pozri sa do Správcu zariadení, či ti nechýba nejaký ovládač (klik pravým na Počítač » Spravovať » Správca zariadení). Dole pri hodinách nemáš ikonu bluetooth? Aký OS?
prudent.wolf
Novice
Novice

Žiadne tlačítko. Len na zapnutie Wifi, ale bluetooth sa pri tom automaticky nezapne. Nikde v počítači som nenašla ani zmienku o bluetooth, nikde ikonka ani nič podobné.
A mám windovs 7
Denco
King
King

http://www.msi.com/product/nb/CX500DX.h ... =Win7%2032 - Vyber verziu OS (32bit / 64bit), stiahni a nainštaluj ten ovládač na bluetooth, ktorý tam je.
prudent.wolf
Novice
Novice

Stiahla som. Ale pri sťahovaní Bluetooth driver mi vyskakuje okno prosím zapojde bluetooth zariadenie. Čo s tým?
Inak vďaka za snahu pomôcť.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Tvoj notebook pravdepodobne nie je vybavený bluetoothom - v špecifikácii pre tento model je bluetooth označený ako optional a čo som videl 2 modely v e-shopoch (637CZ, 638SK), tak ho nemali...
Denco
King
King

Ako hovorí konyk87, pravdepodobne tam ten bluetooth nemáš. Čítal som to aj ja vo špecifikácii, no chcel som najprv dať šancu tomu driveru.
Inak to tlačidlo na zap / vyp WiFi, nezapne sa Bluetooth, ak ho stlačíš viac krát? Alebo to len zapne / vypne WiFi?
prudent.wolf
Novice
Novice

No myslela som si, že tam ten bluetooth asi nebude. To tlačítko len zapne alebo vypne wifi, nič iné sa nedeje.
ďakujem za odpovede
Napísať odpoveď