BMW X6
-
den333
Professional
- Kontaktovať používateľa:
BMW X6
Co hovorite na toto auticko v kategorii ktoru vymyslelo BMW teda SAC(Sport Activity Coupé)?
Ja osobne tomuto autu vobec neviem prist na chut pretoze to nieje ani toto ani tamto je to preste brutalny mix coupe a SUV co sa mne absolutne nepaci....
A este prikladam predstavenie tohto auta v podani Auto.cz
http://magazin.auto.cz/predstavujeme/bm ... h-suv.html
Ja osobne tomuto autu vobec neviem prist na chut pretoze to nieje ani toto ani tamto je to preste brutalny mix coupe a SUV co sa mne absolutne nepaci....
A este prikladam predstavenie tohto auta v podani Auto.cz
http://magazin.auto.cz/predstavujeme/bm ... h-suv.html
-
The Calvin
Star
Skôr som si myslel ze je to BMW X5 cupe ale potom som sa dozvedel ze je to BMW x6 .
Je to velmi zaujimave auticko ktore je aj pekne aj skarede pretoze je strasne zaujima a ma take podla mna odveci tvary pretoze zadok ma uplne visoko a to sa mne na autach nepaci ale ak je to auto v bielej farbe je very nice
Je to velmi zaujimave auticko ktore je aj pekne aj skarede pretoze je strasne zaujima a ma take podla mna odveci tvary pretoze zadok ma uplne visoko a to sa mne na autach nepaci ale ak je to auto v bielej farbe je very nice
-
Stenky
Professional
mna dako obchadza cela ta SUV mania.
auto je to pekne ale ked auto do mesta tak urcite nie SUV a ked do terenu tak daky poctivy Nissan (patrol, navara) alebo Micubisi (pajero) to istia.
toto je take for the looks (pre zeny bohatych uspesnych podnikatelov, nech maju cim jazdit na nakupy) necudoval by som sa keby to robili iba v cervenej a este cervensej
auto je to pekne ale ked auto do mesta tak urcite nie SUV a ked do terenu tak daky poctivy Nissan (patrol, navara) alebo Micubisi (pajero) to istia.
toto je take for the looks (pre zeny bohatych uspesnych podnikatelov, nech maju cim jazdit na nakupy) necudoval by som sa keby to robili iba v cervenej a este cervensej
dufal som ze X6 bude dizajnovo velmi podobna X5, ktorej novy model sa mi velmi paci... ale toto je ako keby mali auta jedneho znameho spolu sex: X5 a 123d cupé v m-packete...
take nevydarene krizenie, z mojho pohladu
//a SUV-mania? ked podnikas a potrebujes sa rychlo presunut cez cele Slovensko aj po nie najkvalitnejsich cestach, je pomerne lacnejsie kupit si SUVcko, ktore nieco vydrzi, ako nizkeho sportaka, kotry bude musiet byt po takomto presune v servise....
take nevydarene krizenie, z mojho pohladu
//a SUV-mania? ked podnikas a potrebujes sa rychlo presunut cez cele Slovensko aj po nie najkvalitnejsich cestach, je pomerne lacnejsie kupit si SUVcko, ktore nieco vydrzi, ako nizkeho sportaka, kotry bude musiet byt po takomto presune v servise....
-
The Calvin
Star
Point :
v bielej perleti, s cervenou kozou vnutri a velkymi ciernymi kolesami so striebornym limcom by to auto vyzeralo neskutocne
to by fakt vyzeralo neskutocne raz som videl take biele BMW M5 z cervenou kozou no bohovske a ked take X6 ooooo

a ktej X3 - X3 je podla mna najskaredsie auto od BMW ake som kedy videl lebo asi vela BMW som nevidel
ale fakt ten predok blee
v bielej perleti, s cervenou kozou vnutri a velkymi ciernymi kolesami so striebornym limcom by to auto vyzeralo neskutocne
to by fakt vyzeralo neskutocne raz som videl take biele BMW M5 z cervenou kozou no bohovske a ked take X6 ooooo
a ktej X3 - X3 je podla mna najskaredsie auto od BMW ake som kedy videl lebo asi vela BMW som nevidel
-
den333
Professional
Tak myslim si ze vacsina auta v takejto kombinacii by vyzerala neskutocne:DPoint napísal:ale v bielej perleti, s cervenou kozou vnutri a velkymi ciernymi kolesami so striebornym limcom by to auto vyzeralo neskutocne
Tak ked si zoberiem nie davnu historiu tak asi ano je to take male X5 s kopou plastov....ale npohrdol by som ani takymCalvin SFX napísal:a ktej X3 - X3 je podla mna najskaredsie auto od BMW ake som kedy videl lebo asi vela BMW som nevidelale fakt ten predok blee
-
den333
Professional
nie ta najnovsia generacia(inac ta je nenormalnaaaa v kosiciach ich zopar beha ciernych s velkymi kolami tak to je brutaaaal) ale ta predtymjackb napísal:x5 z ktoreho roku?
-
The Calvin
Star
môjho otca kamrat ma to cierne BMW X5 z ciernymi kolamiden333 napísal:nie ta najnovsia generacia(inac ta je nenormalnaaaa v kosiciach ich zopar beha ciernych s velkymi kolami tak to je brutaaaal) ale ta predtym
http://magazin.auto.cz/testy/bmw-x5-3-0 ... -svet.html tato
a je z kosic - barce
-
The Calvin
Star
Pozeral som ho na stranka BMW a je to supa.
Uz som videl aj jedno nazivo jeden kosican si ho kupil.
Cena tam je od 1.900.000,- SK vyssie
Ale ten najlespi naftak je aj najdrahsi cena: 2.200.000,- SK
Hovorime o zakladnej vybave.
Ked tam chces npchat vsetku vybavu co sa len da tak ta to vide nieco okolko 2.400.000,- az 2.600.000,- ako v ktorej predajni.
Samozrejme pocitaj stym ze tuna zaklad je to co vo vyssej strednej triede plnka.... =)
Tie opierky na nohy su uzasne nemozem snich. Vyzdy v kazdom aute som si oieral nohu ako ch*j no plasty a robil som si modriny (ked si denne za volantom 12-16h pochopis o com hovorim) ale tu to krasne vyriesili.
Fakt ta elektronika nema chybu a ten motor skoro 300 koni to je nieco pre mna.
PS:
Myslim si ze ta max. rychlost 250km/h je len obmedzena.
No zaruku som nepochopil ako myslia 5r alebo 100 000km. to je dost na prd. pretoze ja rocne urobim cez 150 tis. km.
Terajsie auto (VW Pasat) malo zaruku 150 tis. km tak som vyuzil aspon na jeden rok zaruku (bol som vdacny ze bola - menili mi hadam vsetko od motora cez prevodouko cerpadlo no vsetko okrem potrubia a karoserie taky to je semejd)
Uz som videl aj jedno nazivo jeden kosican si ho kupil.
Cena tam je od 1.900.000,- SK vyssie
Ale ten najlespi naftak je aj najdrahsi cena: 2.200.000,- SK
Hovorime o zakladnej vybave.
Ked tam chces npchat vsetku vybavu co sa len da tak ta to vide nieco okolko 2.400.000,- az 2.600.000,- ako v ktorej predajni.
Samozrejme pocitaj stym ze tuna zaklad je to co vo vyssej strednej triede plnka.... =)
Tie opierky na nohy su uzasne nemozem snich. Vyzdy v kazdom aute som si oieral nohu ako ch*j no plasty a robil som si modriny (ked si denne za volantom 12-16h pochopis o com hovorim) ale tu to krasne vyriesili.
Fakt ta elektronika nema chybu a ten motor skoro 300 koni to je nieco pre mna.
PS:
Myslim si ze ta max. rychlost 250km/h je len obmedzena.
No zaruku som nepochopil ako myslia 5r alebo 100 000km. to je dost na prd. pretoze ja rocne urobim cez 150 tis. km.
Terajsie auto (VW Pasat) malo zaruku 150 tis. km tak som vyuzil aspon na jeden rok zaruku (bol som vdacny ze bola - menili mi hadam vsetko od motora cez prevodouko cerpadlo no vsetko okrem potrubia a karoserie taky to je semejd)