Velmi mi tento serial sadol a uz sa neviem dockat septembra
Boardwalk Empire
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Boardwalk Empire
Popravde aj som rad, ze je to finalna seria, aj ked by som urcite pozrel aj viacej. Len by to podla mna stracalo na kvalite, ako u viacerych serialoch a radsej uprednostnim kvalitne zakoncenie super serialu, ako nutene pokracovanie, az neviem kam.
-
Old Dirty Bastard
Guru
ja mám práveže iný problém.. ako správny no lifer mám napozeraných a rozpozeraných seriálov habadej, toto je asi jediný, ktorý je čím ďalej, tým lepší/napínavejší
škoda, že táto séria bude posledná
zatiaľ vyzerá veľmi dobre, aktuálna epizóda, Al.. čistý psychopat.. Van Alden “I think I soiled myself” 
Posledna cast bola asi najlepsia zatial, skoda, ze uz je to v polke serie.
-
Yos
Professional
Velmi ma pri tomto seriali tesi, ze nezaostava za kvalitou. Prave naopak, kazdou dalsou seriou ma ten serial viac bavi. Len skoda, ze je toto uz posledna seria
Inac kazda seria je zobrazenim jednej osobnosti, ci to bol Rothstein, Gyp Rosetti, v predoslej zas Chucky White spolu s Dr. Narcissom, posledna seria patri Al Caponemu a to bude velke vyvrcholenie z talianmi, teda aspon podla mojho usudku.
Kazdopadne, mame sa este na co tesit
Inac kazda seria je zobrazenim jednej osobnosti, ci to bol Rothstein, Gyp Rosetti, v predoslej zas Chucky White spolu s Dr. Narcissom, posledna seria patri Al Caponemu a to bude velke vyvrcholenie z talianmi, teda aspon podla mojho usudku.
Kazdopadne, mame sa este na co tesit
No ak bude dostávať viac priestoru Capone, tak to je super. Jeho cholerické scény stoja za to.
Oh shit. Minula aj tato cast
uz len 1. Preco to museli tak rychlo ukoncit, ziadny podobny serial neni teraz. Ti mlady herci su inac perfektny, ci uz Gillian, Nucky, uplne to sedi.
Spoiler
Minule Chalky aj Van Alden a teraz Doyle. Oh. Dufam, ze Gillian ostane kde je, teraz je to trochu pochopitelnejsie, ale stale narobila dost veci.
-
Yos
Professional
Ktori ste videli posledny diel:
Spoiler
Preco Nucky reagoval pri stretnuti s Lucianom, tak ako reagoval? Nechal si pozabijat 2 blizkych ludi len tak a este musel vybavit Maranzana, aby dostal svojho synovca. Ako, v tomto to moc nevyhral. Alebo to ma vsetko premyslene a uvidime vsetko v poslednom diely?
Spoiler
Mal nejaku inu moznost? Mal som pocit, ze uz mal toho Nucky celkom dost. No uvidime v poslednej casti.
Aaaa je koniec
Spoiler
Nuckyho mi bolo luto, prekvapenie to moc nebolom, vsetci o tom uz dlhsie pisali, ze to je Darmody. Aspon, ze Margaret skoncila dobre.
-
Old Dirty Bastard
Guru
ja som si ani neuvedomil, ze je to posledna cast
az pocas kukania a tonu v akom sa niesla.. vsetky predosle serie mali po 12 casti.
ach jo, asi nejaky cas potrva, kym dorazi podobna pecka.. urcite bude ale opatovne z dielne hbo.
ach jo, asi nejaky cas potrva, kym dorazi podobna pecka.. urcite bude ale opatovne z dielne hbo.
jop super serial, skoda ze uz je koniec, ale asi je to tak lepsie, ako by to mali roztahat na X serii ako Walking Dead
Spoiler
mna ten koniec prekvapil, necakal som ze to bol Tommy Darmody takze o to lepsi zazitok 
Yos: myslim ze chcel za kazdu cenu zachranit svojho synovca aj napriek tomu ze strati cely majetok, v poslednej casti sme sa ale dozvedeli ze nestratil vsetko kedze zarobil na tom obchode s Margaret
Inak ja som nepochopil uplne to s Gillian, co za operaciu to na nej spravili ze si nic nepamata, a preco je vlastne Nucky na nu taky nasraty
Yos: myslim ze chcel za kazdu cenu zachranit svojho synovca aj napriek tomu ze strati cely majetok, v poslednej casti sme sa ale dozvedeli ze nestratil vsetko kedze zarobil na tom obchode s Margaret
Inak ja som nepochopil uplne to s Gillian, co za operaciu to na nej spravili ze si nic nepamata, a preco je vlastne Nucky na nu taky nasraty
Markoff napísal:jop super serial, skoda ze uz je koniec, ale asi je to tak lepsie, ako by to mali roztahat na X serii ako Walking Dead
Spoiler
mna ten koniec prekvapil, necakal som ze to bol Tommy Darmody takze o to lepsi zazitok
Spoiler
Je to viac menej podla realu aspon teda ten doktor http://en.wikipedia.org/wiki/Henry_Cott ... doctor), vyrazaval ludom casti organov, lebo si myslel, ze su zdrojom ich sialenosti.
A bol Nucky na nu nasraty? Asi bol skor len otraveny, ze co ho otravuje, a ze nemamu mu pisat listy uz.
A Richardova srt minulu seriu bola vlastne zbytocna, kedze Tommy tak ci tak skoncil tak ako skoncil.
A bol Nucky na nu nasraty? Asi bol skor len otraveny, ze co ho otravuje, a ze nemamu mu pisat listy uz.
A Richardova srt minulu seriu bola vlastne zbytocna, kedze Tommy tak ci tak skoncil tak ako skoncil.
-
Old Dirty Bastard
Guru
Spoiler
inak tá nuckyho smrť bola aká poetická, si vlastne kúpil zbraň, ktorá ho zabila
(tommymu dal prachy)
aj keď.. tak trochu vtipné zároveň.. už sa chystal preč.. to ako keby na neho nenarazil pri prechádzke, prípadne by zmeškal ten telefonát v klube, kt. len tak náhodou zachytil... tak prežije?
a na úplny záver.. spravili to skvelo.. lebo sme videli, že keby ho nedostal tommy, tak aj tak mal na rováši, lebo tam bolo pripravené duo nejakých agentov, kt. na neho čakali. zrejme ten obchod nebol až taký čistý
čítal som si aj o skutočnej postave luciana, ten sa nakoniec stal najväčším gangsterom ameriky tých čias. a tá jazva a oko mu teda na hrôze extra nepridali.. mne neprišiel ako niekto, kto by vedel budiť strach/rešpekt, za to taký al capone.. ten herec bol skvelý.
aj keď.. tak trochu vtipné zároveň.. už sa chystal preč.. to ako keby na neho nenarazil pri prechádzke, prípadne by zmeškal ten telefonát v klube, kt. len tak náhodou zachytil... tak prežije?
a na úplny záver.. spravili to skvelo.. lebo sme videli, že keby ho nedostal tommy, tak aj tak mal na rováši, lebo tam bolo pripravené duo nejakých agentov, kt. na neho čakali. zrejme ten obchod nebol až taký čistý
čítal som si aj o skutočnej postave luciana, ten sa nakoniec stal najväčším gangsterom ameriky tých čias. a tá jazva a oko mu teda na hrôze extra nepridali.. mne neprišiel ako niekto, kto by vedel budiť strach/rešpekt, za to taký al capone.. ten herec bol skvelý.
Spoiler
veru smutny koniec pre nuckyho jak ho darmody jr vybavi do palice
Realneho Nuckyho zavreli za danove uniky, preto ti dvaja na konci. A zomrel v 1968. Co som cital, tak bol trochu slabsi ako Thompson. Nevie sa o tom, zeby niekoho zabil alebo dal zabit atd.
-
Yos
Professional
Tak poslednu cast mam za sebou a musim povedat, ze sa tento serial radi medzi moje top serialy vobec.
Serial by som dokazal sledovat aj dalej, no ako sa vravi, v najlepsom treba skoncit.
Spoiler
Od pondelka som sa vyhybal roznym foram a clankom, aby som dopredu netusil, ako by to mohlo skoncit a skoncilo to prekvapivo. Popravde som mal vela alternativ, ako by to mohlo skoncit, ano, bola tam aj alternativa Nuckyho smrti, co som ale nechcel..zial. A ze to bol prave Darmody, tak to bola facka pre mna. Vobec som necakal, ze to bude prave on. Az v poslednej casti, som mal take male tusenie. Je mi Nuckyho aj luto, ako som uz pisal, nechapal som jeho rozhodnutie so stretnutim s Lucianom, no teraz uz viem, preco tak reagoval. Zabezpecil svojej rodine slobodu a istotu, ci to bolo oslobodenie synovca, zabezpecenie svojho brata, ci Margarete. Cakal som aj nejaky koniec s Al Caponem, ale ten si to zrejme odsedi, tak ci onak. Velke plus je smrt Dr. Narcisa, ktoreho postava ma strasne iritovala:D.
-
R1k1nko
Darca
hej mohli spravit este nejake dve casti o tom ako skoncil Al capone alebo aky boss bol Luciano ...teraz si musim na nete precitat ze ako to bolo ...
super serial vzdy som pockal na celu seriu a kukol za par dni ... len tuto poslednu som pozeral cast za castou a cakal ako to skonci ...
Spoiler
smrt Nuckyho :
ach jaj cely cas som dufal ze si odide s dva a pol miliona dolarov niekam.... a to ho zabil ten maly sopliak na ktoreho som aj zabudol