Jozef Koval napísal:
Ok ty génius tak mi ty daj hmotný dôkaz o vzniku vesmíru daj mi hmotný dôkaz ako to všetko vzniklo. Podľa teórie veľkého tresku bol výbuch a za 3 minúty vzniklo 98% všetkej hmoty. Zaujímavé tak mi vysvetli ty génius ako vznikol Big bang z čoho čo to stvorilo alebo vyvolalo ak neexistovalo nič no ukáž sa v tom máte asi také dôkazy ako my o Bohu. Tvrdíte že Boh nie je ale neviete vysvetliť ako to všetko vzniklo tak tu netrep už tie svoje sračky.
Takže v prvom rade, hmotný dôkaz o vzniku vesmíru je ten, že ten vesmír existuje. Sú z neho dáta, sú z neho státisíce fotiek a videí, je z neho niekoľko tisíciek simulácií a to najhlavnejšie, človek v ňom bol a mohol sa dotknúť niečoho, čo v tom vesmíre je. Lenže pri tom tvojom pomyselnom Bohu sa to povedať nedá. Lebo ho nikto nikdy nevidel, neexistuje o ňom jediný zvukový alebo obrazový záznam. Neexistujú absolútne žiadne dáta a ani simulácia, ktorá by potvrdzovala jeho existenciu. A ďalšia vec, nikde som nenapísal, že 98% všetkej hmoty vznikla za 3 minúty. Zem je stará miliardy rokov a kto vie ako dlho trvalo, kým sa vôbec vesmír dal dokopy a kým sa sformoval do takého stavu, v akom je dnes. Nebude to trvať dlho a možno sa toho aj dožijem, keď sa vedcom v CERN-e podarí objasniť, ako a za akých okolností vznikol vesmír a všetko v ňom. Takže jediný kto tu trepe sračky si ty sám.
Jozef Koval napísal:Lebo ja som Boha našiel uveril som v neho našiel som naňho spústu dôkazov a logických vecí ktoré na neho ukazujú pocítil som ho ani neviem koľko krat sa mi dokázal a v biblii nám krásne a obrazne vysvetľuje vznik všetkého.
No že sa s nami podel, kde si toho Boha našiel. Posedával snáď niekde v nejakom parku na lavičke? Kde si na neho našiel "spústu" dôkazov? Ako to, že si tie dôkazy neodovzdal nejakej Vedeckej Inštitúcií alebo radšej priamo Vatikánu, aby sa mali čím oháňať? Aha už viem, však žiadne dôkazy neexistujú.
Jozef Koval napísal:Prečo nepredpokladáš že si vznikol bez toho aby ťa splodili rodičia?
Tak toto je EPIC FAIL.
beardieho asi priniesol jeho rodičom bocián alebo nejaký duch svätý

. Ale ja ti hneď odpoviem, prečo to ani nemusí predpokladať. Lebo každý zdravý človek vie, akým spôsobom sa narodí človek a čo všetko tomu musí predchádzať, aby sa narodiť mohol.
Jozef Koval napísal:To je pravda ale ak by sme to nevytvorili my tak by to neexistovalo. Tu je celkom pekný príklad ktorý sa dá uplatniť aj na nás ľudí a na Boha. My sme vytvorili umelú inteligenciu ktorá ako hovoríš nie je tak celkom závislá od ľudí. Boh stvoril nás ľudí a dal nám rozum a slobodnú vôľu takže na tomto svete tiež nie sme tak celkom závislí od neho opakujem na tomto svete. Dúfam že si pochopil čo ti tým chcem povedať. Dá sa povedať že my sme pre tie stroje Bohmi a pre nás je Boh len jeden v nebi a vyššie už nie je nič. Boh je pán všetkého.
Áno, "Boh stvoril ľudstvo z Adama a Evy". A preto je vypracovaných xyz vedeckých štúdií o evolúcií ľudskej rasy, preto je toľko hmotných dôkazov o evolúcií (vykopávky rôznych fosílií) atď. A preto takémuto niečomu veria iba tí, čo rozum nemajú, alebo ho nevedia používať - týmto ťa pozdravujem. No a nakoniec aby to nebolo len tak, napíšem ti ešte jednu vec. Boh nie je žiadnym pánom všetkého. Pánom všetkého je CTHULHU. Chceš mi to vyvrátiť? Nech sa páči. Chceš dôkazy? Dostaneš také isté plané písmenka, akými sem prispievaš aj ty. Už sa neviem dočkať, čo za bludy tu popíšeš. A prosím, neplač pri tom. Choď sa radšej pomodliť, alebo popros kňaza, nech ti poskytne troška tej
Božej lásky. Však kresťanstvo predsa podľa teba hlása lásku, tak ju kňazi aj s radosťou rozdávajú. Hlavne malým deťom.