Boj o najlepšiu hru - FINÁLE
-
javatar
Hardcore addict
Re: Boj o najlepšiu hru - Male FINALE
tak daj jeden den hlasovat len o MP3 a DN3D a mas vystarano
-
Royalflush
Guru wannabe
Kde je ďalšie hlasovanie?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pridane hlasovanie pre rozstrel medzi MP3 a DN3D. Hlasovanie trva 1 den.
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2013, 0:10)
Pridana posledna patica, mozete hlasovat.
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2013, 0:10)
Pridana posledna patica, mozete hlasovat.
-
lekoklatik
VIP
Tak toto je brutalna 5tica.
Dishonored, Splinter Cell, Mafia a Batman.
To uz horsie ani nemohlo byt -_-
Dishonored, Splinter Cell, Mafia a Batman.
To uz horsie ani nemohlo byt -_-
Dal som Batmanovi ale aj Mafia si určite zaslúži hlas...
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
To sa nedá, všetkých 5 hier je perfektných a nezabudnutelných.
-
hojko
Site Admin
Re: Boj o najlepšiu hru - FINÁLE
Mozete hlasovat vo finale, hlasovanie trva tyzden.
Len tak pre zaujimavost...preco boli nominovane len "strielacky" a par plosinoviek. Ked tam teda boli aj vykopavky vydane pred n rokmi, tak by sa urcite hodili aj nejake fenomenalne strategie
typu warcraft ,settlers (2) a hlavne age of empires (2) atd 
-
hojko
Site Admin
Tie hry nominovane boli, vid. stara tema s celym priebehom a hlasovanim: http://www.hojko.com/boj-o-najlepsiu-hru-t175754.html
-
Royalflush
Guru wannabe
Strašne generické finále
..
tie 4 bohuzial nemaju sancu 
Mafia je skvelá hra ale CSko je classica ale aj tak pre mňa najlepšia hra bola Zaklínač.
-
javatar
Hardcore addict
Tento post pokojne berte ako nezmyselny citovy vylev.
Ono tato anketa nema ziaden vyznam ale ked som pozeral ake hry vypadavali a ake presli tak sa musim zamysliet.
Ako mohol vypadnut Fallout ktory niekolkokrat vyhral ankety o najlepsiu hru vobec? Akoze sa tam nedostal Starcraft pre ktory par gamerov polozilo zivot? Kde je Thief ktory polozil zaklady stealth zanru (naproti tomu jeho slabsi odvar od rovnakych tvorcov Dishonored presiel pohodlne)? Taky Thief 2 ma zijucu a tvoriacu komunitu (nie malu) po 13 rokoch od uvedenia na trh, Deus Ex jednotka ma tiez mrte modov a zijucu komunitu po rovnakom case. Myslite si, ze po 10 rokoch si niekto spomenie na AC2? To si skor opat pusti CS 1.6
A to som spomenul len par hier ktore tam mali byt a nie su.
Nechapte ma zle, hry co su tam su dobre, takisto su tam niektore zasluzene (napr. Half Life) ale vacsina z toho nema potencial stat sa hernymi legendami. Maju na to prilis vysoku mieru linearity a maly "challenge" potencial.
Lebo ludia co hlasovali brali do uvahy predovsetkym svoje cerstvejsie zazitky a hlasovali prevazne mladsi ludia.dudo64 napísal:Len tak pre zaujimavost...preco boli nominovane len "strielacky" a par plosinoviek.
Ono tato anketa nema ziaden vyznam ale ked som pozeral ake hry vypadavali a ake presli tak sa musim zamysliet.
Ako mohol vypadnut Fallout ktory niekolkokrat vyhral ankety o najlepsiu hru vobec? Akoze sa tam nedostal Starcraft pre ktory par gamerov polozilo zivot? Kde je Thief ktory polozil zaklady stealth zanru (naproti tomu jeho slabsi odvar od rovnakych tvorcov Dishonored presiel pohodlne)? Taky Thief 2 ma zijucu a tvoriacu komunitu (nie malu) po 13 rokoch od uvedenia na trh, Deus Ex jednotka ma tiez mrte modov a zijucu komunitu po rovnakom case. Myslite si, ze po 10 rokoch si niekto spomenie na AC2? To si skor opat pusti CS 1.6
A to som spomenul len par hier ktore tam mali byt a nie su.
Nechapte ma zle, hry co su tam su dobre, takisto su tam niektore zasluzene (napr. Half Life) ale vacsina z toho nema potencial stat sa hernymi legendami. Maju na to prilis vysoku mieru linearity a maly "challenge" potencial.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Toto sa skôr zmenilo na najobľubenejšiu hru.
-
Yos
Professional
Nikde na webe nenajdes anketu o najlepsiu hru. Nikto to ani urcit nedokaze, vzdy bude niekto nespokojny, vzdy bude niekto nesuhlasit. Tu ta anketa bola zalozena pre hojkarov a ich nazor. Nikde nemas napisane, ake hry mozu byt vyradene, ake mozu byt nominovane, 100 ludi 100 chuti. Je tu na hojku tema s priemernym vekom uzivatelov. Keby k tejto teme mali pristup iba rocniky 92 a nizsie, tak by priebeh sutaze bol uplne iny.
Javatar to pekne vystihol. Napr. aj z takej Max Payne série sa do finále dostal práve najnovší a podľa mňa najhorší diel. No tak či onak, vybrať najlepšiu hru je veľmi subjektívne, keby bolo po mojom vyhral by to Planescape Torment, z tohto výberu som hlasoval za Mafiu.
-
guess.whoo
Redeemer
je to ale aj o konkurencii. v tych casoch nemal HL alebo CS prakticky konkurenciu vo svojom sektore takisto ako aj Max Payne. Keby v tych casoch vysiel Assassins Creed tak je tiez bezkonkurencny...no dnes je tych hier strasne vela. Niektore si ani nestihnem zahrat napriek tomu, ze by som chcel
a myslim, ze prave novy MP je lepsi ako jeho predchodcovia, takze ano, 100 ludi 100 chuti
a myslim, ze prave novy MP je lepsi ako jeho predchodcovia, takze ano, 100 ludi 100 chuti
-
Yos
Professional
Tak 1. rocnik mame zasebou a s velkym nadskokom vyhrala hra Mafia od 2K Czech (v tom case ako Illusion Softworks)
myslim si ze zasluzene 
z toho co tam bolo, si to myslim tiez