bojím sa udriet niekoho
Re: bojím sa udriet niekoho
Tak samozrejme, že nie je "úplne na nič," má svoj zmysel, ale tak ruku na srdce, nie je to proste "definitívny" útok, alebo ako to už nazvať. Sem-tam sa stane, že niekto niekomu rozkope stehno, ale koľkokrát sa stane, že niekto proste dostane KO klasicky potom, ako dostane pár rán rukami ?
Ak kop, definitívny, tak na hlavu v štýle Mirka. Predná zadná a BUM. 
tak to urcite, to sa neda popriet, to je proste stavba tela, low kickom sa nikto nevypne tak ako pri KO, ked ide k zemi tak od bolesti, ale pri vedomi je furt, cize tie ruky su urcite ucinnejsie 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
len low kick je dobry prave na to, aby super klesol a potom ho staci dorazit rukami
Ak ozaj nevies dobre kopnut lowkick a nemas v tom prax, tak to ani neskusaj, nakopnes si holen,pistalu a pod...
Ale nie na ulici, resp. ak nie si naozaj borec a vieš čo robíš. Nevraviac o tom, ako som už písal, v spontánnom súboji ani extra borec určite nebude používať low-kick.guess.whoo napísal:len low kick je dobry prave na to, aby super klesol a potom ho staci dorazit rukami
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
co ja viem, zazil som par bitiek (nie vzdy ako akter) a asi v dvoch alebo troch low-kick pomohol..zrejme je to aj o stasti ako ho trafi a kam. ak je jeden sportovec so silnymi nohami tak sa to moze podarit
Si slabá autorita. Vedia že na teba si môžu dovoliť lebo sa bojíš , ale keby si začal cvičiť alebo prihlásil na karate atď dobré by si urobil.
Pozri si dáke staré Bud Spencerovky a budeš v pohode ....Akože mne to pomohlo