Bojovat, alebo sa na nu vykaslat?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Mam este bojovat?

Áno bojuj!
21
68%
Kasli na nu!
10
32%

Celkom hlasov: 31

nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Bojovat, alebo sa na nu vykaslat?

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Poznam jednu holku uz dlhsie! Chvilu sme spolu aj "chodili" ale neda sa to nazvat chodenim.... Ale teraz mam o nu vazny zaujem, ale newiem ci aj ona!
Vie ze mam zaujem, ale hlavne ked si piseme sms/icq taq sa stale nejak vyhyba stretku a taq! Ked ju stretnem (chodi na jazykovu skolu a ma hodiny taq ako ja len v inej ucebni) taq sa stihneme mozno pozdravit! Hodime nejaky ten usmev, ale nic viac. Ale co posuva vsetko du uplne inej roviny je to ze je velmi naladova! Niekedy hovori ze jasne ze preco nie nieco viac...inokedy ze NEVIEM... a je uplne taka cudna..ako keby ta ani nebola ona!

Myslite ze to my vyznam skusat dalej?
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

no skus sa jej spitat ako ta berie, co k tebe citi ci by si stebou vedela predstavit vztah.. zalezi od okolnosti co sa jej spytas... v skole alebo niekde nebude sa ti vyhybat stale ... snad... :? ak sa ti bude vyhybat tak potom to nema cenu.... :smt006
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

je to relativne 50 na 50 skus co s tym stratis nic . ale nie pohoda ak bude chciet budes stastny a ak nie tak to prezijes neboj ta prava niekde caka len ju musis najst alebo najde ona teba :) vela stasia :wink:
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

ak je ona ta spravna jamka (ty si akoze gulicka a chodis po svete a hladas jamky) a vazne si myslis, ze by z toho mohlo nieco byt, bojuj...ak nevies, ci z toho nieco bude, bojuj :) a ak vies, ze z toho nic nebude...bojuj ajtak, mozno z toho nieco bude :)... skus ju stihnut v dobrej nalade, pozvi na cajicek, kavicku, pizzu a taaaak... :)

(to z tou gulickou...spytaj sa eritrocita alebo kukni http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=65 ... E8ka+jamka ...)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

z vlastnej skusenosti ti mozem poradit: kasli na nu! bojovat totiz nema zmysel, zbytocne minas psychicke a fyzike sily... najdi si inu! :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ak máš zaujem, daj jej to najavo, a uvidíš čo bude, aspoň budeš mať jasno, za skúšku nič nedáš, lepšie ako na to potom myslieť a búchať si hlavu.

Tá náladovosť môže mať rôzne príčiny, preto by som to nebral ako nejaký hlavný dôvod, prečo ju odpísať.

Skús a uvidíš. :)
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Keďže ona vie, že máš o ňu záujem, tak by si mal bojovať... ona len chce vidieť čo je v tebe, tvoju bojovnosť... to je na tom najťažšie... vymysli niečo čím ju očaríš... :wink:
btw.: tiež mám teraz podobný problém a zatial mi to nevychádza :cry:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

ETieNne napísal:Ak máš zaujem, daj jej to najavo, a uvidíš čo bude, aspoň budeš mať jasno, za skúšku nič nedáš, lepšie ako na to potom myslieť a búchať si hlavu.

Tá náladovosť môže mať rôzne príčiny, preto by som to nebral ako nejaký hlavný dôvod, prečo ju odpísať.

Skús a uvidíš. :)
Lolz naladovosti u zien sa tiez hovori Kramy!!!

A k teme: vyskusaj ak to nepojde kaslat na nu....ale osobne som hlasoval za to ze nex sa na nu vykasles...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Martin44, no áno, mám skúsenosti, že muži sú menej náladoví, naozaj je to tak, tak nemusí to byť spôsobené len "krámami" ale keď má žena "krámy" tak je naozaj náladová.

To je fakt.

Takže preto vravím, že by to veľmi nemal brať do úvahy. :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Presne tak- skús, uvidíš. Dopracuj sa k dákej debate a potom prednes: No vieš, si ťa všímam už dlho, a som zistil že si strašne vpohode, tak či by sme nešli dnes niekam na kofču, zájdeme do kina, niekam sa najesť a potom sa niekam prejsť a porozprávať sa....
Podľa jej reakcií odhadneš, či má záujem či nie.... Ak nie, neva- za pár dní natrafíš na ďalšiu takú čo z nej budeš mimo a postupuj tak isto :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ja nechápem, prečo sa vždy každý zaoberá takýmito malichernosťami. Proste jej rovno do očí povedz, čo chceš (alebo by si chcel) a basta. Máš to vyriešené. Načo si zbytočne ničiť nervy.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Mr.Henky napísal:Ja nechápem, prečo sa vždy každý zaoberá takýmito malichernosťami. Proste jej rovno do očí povedz, čo chceš (alebo by si chcel) a basta. Máš to vyriešené. Načo si zbytočne ničiť nervy.
Aha hrdina sa ozval... no že zrovna ty. Už vidím ako to ty takto riešiš!
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

tomu sa nehovori naladova ale nerozhodna... to je u mladych dievcat bezne, na to si musis zvyknut, ony z toho vyrastu... vela z nich nevie co chce... a to hovorim z vlastnej skusenosti...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

ak mas o nu fakt zaujem, tak by si to mal skusit, inac sa nedozvies na com si. a co sa tyka naladovosti, neber to ako hlavnu prekazku.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Te-wei napísal:Aha hrdina sa ozval... no že zrovna ty. Už vidím ako to ty takto riešiš!
Mať príležitosť, urobím to. Ostatne, raz som to už urobil a u dievčaťa som zabodoval. 8)
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

zaklad je, aby si sa ty nesnazil jak kon a ona nic,..
proste vztah je medzi dvoma,...
skus to este trosku potiahnut, ale uz na takej ceste ze mas o nu seriozny zaujem,.. pokial neprejavi aj ona tak na nu kasli,...
Hellb0Y
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellb0Y »

Su 3 moznosti . 1va - Chce ta len namotat .
2ha - Vyjadruje ti city cez sms a icq , z dovodu ze sa boji ze by nieco pokaslala .
3tia - Nechce si s tebou nic zacat , lebo si mysli ze by sa vsetko co mate medzi sebou pokazilo a chce aby to bolo ako doteraz ... takzvany vztah cez mobil ....

PS: hlavne neurob jedinu chybu ... nevyznavaj jej lasku cez icq / sms .
nejakymarko
Addict
Addict

OKAY mozte locknut :lock:

Snazil som sa bojovat, ale moje usilie vyslo (alebo to taq vyzeralo) nazmar! Nemam chud sa dalej snazit, ked asi aj taq chce ineho (aj ked sa tvarila ze som to ja)
Kaslem na to, najdem si inu...saq nie je sama na svete :D
Niekedy som mal pocit ze ma az ignoruje, a to skratka neznesiem! Co uz! Ludia sa stretavaju a rozchadzaju, taky je zivot. :?

Dik za postrehy
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

na to čo si kar :)? ... to po tom čo si sa snažil JEDEN deň tak to chceš nechať tak?! kámo nevzdávaj to. keď sa ti páči, a máš o ňu veľký záujem, tak to chceš nechať iba tak?! hm? načo si tam dal to hlasovanie? veď sám vidíš, že ti radíme aby si to nevzdával, a snažil sa. ako tu niekto písal: nemáš čo stratiť. JEDEN deň imho zatim neznamená nič. :wink:

/ja sa napr. snažím už niečo asi viac ako 1,5 roka a nevzdávam sa (áno stalé to isté dievča) :wink: verím si. tak si VER AJ TY!

edit/to KAR je iba tak. :wink: nič si nemysli.
nejakymarko
Addict
Addict

ako ja sa isto nesnazim len jeden den....temu som dal pre to, lebo som uz fakt newedel ci pokracovat alebo co! a vidim ze to asi necham taq....saq zivot sa pre to nezruti! moznooo si raz ona uvedomi ze mi mohla dat sancu, ale to ja uz nezmenim
//na požiadanie autora témy zamknuté. Zamkol eritrocit
Zamknuté