Bojovat, alebo sa na nu vykaslat?
-
nejakymarko
Addict
Bojovat, alebo sa na nu vykaslat?
Poznam jednu holku uz dlhsie! Chvilu sme spolu aj "chodili" ale neda sa to nazvat chodenim.... Ale teraz mam o nu vazny zaujem, ale newiem ci aj ona!
Vie ze mam zaujem, ale hlavne ked si piseme sms/icq taq sa stale nejak vyhyba stretku a taq! Ked ju stretnem (chodi na jazykovu skolu a ma hodiny taq ako ja len v inej ucebni) taq sa stihneme mozno pozdravit! Hodime nejaky ten usmev, ale nic viac. Ale co posuva vsetko du uplne inej roviny je to ze je velmi naladova! Niekedy hovori ze jasne ze preco nie nieco viac...inokedy ze NEVIEM... a je uplne taka cudna..ako keby ta ani nebola ona!
Myslite ze to my vyznam skusat dalej?
Vie ze mam zaujem, ale hlavne ked si piseme sms/icq taq sa stale nejak vyhyba stretku a taq! Ked ju stretnem (chodi na jazykovu skolu a ma hodiny taq ako ja len v inej ucebni) taq sa stihneme mozno pozdravit! Hodime nejaky ten usmev, ale nic viac. Ale co posuva vsetko du uplne inej roviny je to ze je velmi naladova! Niekedy hovori ze jasne ze preco nie nieco viac...inokedy ze NEVIEM... a je uplne taka cudna..ako keby ta ani nebola ona!
Myslite ze to my vyznam skusat dalej?
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ak je ona ta spravna jamka (ty si akoze gulicka a chodis po svete a hladas jamky) a vazne si myslis, ze by z toho mohlo nieco byt, bojuj...ak nevies, ci z toho nieco bude, bojuj
a ak vies, ze z toho nic nebude...bojuj ajtak, mozno z toho nieco bude
... skus ju stihnut v dobrej nalade, pozvi na cajicek, kavicku, pizzu a taaaak...
(to z tou gulickou...spytaj sa eritrocita alebo kukni http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=65 ... E8ka+jamka ...)
(to z tou gulickou...spytaj sa eritrocita alebo kukni http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=65 ... E8ka+jamka ...)
-
Martin44
Professional
Lolz naladovosti u zien sa tiez hovori Kramy!!!ETieNne napísal:Ak máš zaujem, daj jej to najavo, a uvidíš čo bude, aspoň budeš mať jasno, za skúšku nič nedáš, lepšie ako na to potom myslieť a búchať si hlavu.
Tá náladovosť môže mať rôzne príčiny, preto by som to nebral ako nejaký hlavný dôvod, prečo ju odpísať.
Skús a uvidíš.
A k teme: vyskusaj ak to nepojde kaslat na nu....ale osobne som hlasoval za to ze nex sa na nu vykasles...
-
krupica_dnb
Medium Professional
Presne tak- skús, uvidíš. Dopracuj sa k dákej debate a potom prednes: No vieš, si ťa všímam už dlho, a som zistil že si strašne vpohode, tak či by sme nešli dnes niekam na kofču, zájdeme do kina, niekam sa najesť a potom sa niekam prejsť a porozprávať sa....
Podľa jej reakcií odhadneš, či má záujem či nie.... Ak nie, neva- za pár dní natrafíš na ďalšiu takú čo z nej budeš mimo a postupuj tak isto
Podľa jej reakcií odhadneš, či má záujem či nie.... Ak nie, neva- za pár dní natrafíš na ďalšiu takú čo z nej budeš mimo a postupuj tak isto
-
last_knight
Light Professional
-
Traktorista
Guru
Su 3 moznosti . 1va - Chce ta len namotat .
2ha - Vyjadruje ti city cez sms a icq , z dovodu ze sa boji ze by nieco pokaslala .
3tia - Nechce si s tebou nic zacat , lebo si mysli ze by sa vsetko co mate medzi sebou pokazilo a chce aby to bolo ako doteraz ... takzvany vztah cez mobil ....
PS: hlavne neurob jedinu chybu ... nevyznavaj jej lasku cez icq / sms .
2ha - Vyjadruje ti city cez sms a icq , z dovodu ze sa boji ze by nieco pokaslala .
3tia - Nechce si s tebou nic zacat , lebo si mysli ze by sa vsetko co mate medzi sebou pokazilo a chce aby to bolo ako doteraz ... takzvany vztah cez mobil ....
PS: hlavne neurob jedinu chybu ... nevyznavaj jej lasku cez icq / sms .
-
nejakymarko
Addict
OKAY mozte locknut
Snazil som sa bojovat, ale moje usilie vyslo (alebo to taq vyzeralo) nazmar! Nemam chud sa dalej snazit, ked asi aj taq chce ineho (aj ked sa tvarila ze som to ja)
Kaslem na to, najdem si inu...saq nie je sama na svete
Niekedy som mal pocit ze ma az ignoruje, a to skratka neznesiem! Co uz! Ludia sa stretavaju a rozchadzaju, taky je zivot.
Dik za postrehy
Snazil som sa bojovat, ale moje usilie vyslo (alebo to taq vyzeralo) nazmar! Nemam chud sa dalej snazit, ked asi aj taq chce ineho (aj ked sa tvarila ze som to ja)
Kaslem na to, najdem si inu...saq nie je sama na svete
Niekedy som mal pocit ze ma az ignoruje, a to skratka neznesiem! Co uz! Ludia sa stretavaju a rozchadzaju, taky je zivot.
Dik za postrehy
-
Reli.C
Medium Star
na to čo si kar
? ... to po tom čo si sa snažil JEDEN deň tak to chceš nechať tak?! kámo nevzdávaj to. keď sa ti páči, a máš o ňu veľký záujem, tak to chceš nechať iba tak?! hm? načo si tam dal to hlasovanie? veď sám vidíš, že ti radíme aby si to nevzdával, a snažil sa. ako tu niekto písal: nemáš čo stratiť. JEDEN deň imho zatim neznamená nič. 
/ja sa napr. snažím už niečo asi viac ako 1,5 roka a nevzdávam sa (áno stalé to isté dievča)
verím si. tak si VER AJ TY!
edit/to KAR je iba tak.
nič si nemysli.
/ja sa napr. snažím už niečo asi viac ako 1,5 roka a nevzdávam sa (áno stalé to isté dievča)
edit/to KAR je iba tak.
-
nejakymarko
Addict