Bola som podvedená, poradťe mi prosím.

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Bola som podvedená, poradťe mi prosím.

Príspevok od používateľa Hensym »

Bohužiaľ musím sem napísať. Už som predal x-desiatok balíkov, najmä mobilov. Posielam aj 2. aj 1. triedou, a nikdy to netrvalo dlhšie ako 3 prac. dni. Takže ak to odoslala v Utorok, v Piatok ti to muselo prísť. Ak to odoslala v Stredu, môže to prísť aj v Pondelok. Každopádne, na posta.sk sa dá podľa podacieho čísla sledovať zásielka, už aj na listy. Ak ti odmieta dať podacie číslo, je to jasný podvod, a už by som ďalej nečakal. Cez políciu nič nevyriešiš, obzvlášť ak to bolo pod 266€, odporúčam ti zobrať si väčšieho kamaráta (len pre istotu), a navštíviť Pani na adrese ktorú máš. Ak je tá adresá pravá, tak tých pár eur na benzín ťa neomrzí. Na mieste ti buď dá podacie číslo, mobil, alebo hotovosť, to už je na tebe. Toto smrdí podvodom.

audiotrack napísal:keď máš v inzeráte na auto napísané: NEBÚRANÉ V TOP STAVE tak je zaručene nabúrané
keď máš v inzeráte na televízor: AKO NOVÝ tak zaručene s ním niečo bude zle
keď máš v inzeráte napísané: NEMÁM ZÁUJEM OKLAMAŤ tak to hádaj čím smrdí
3 - súhlasím
1-2 - strašný bullshit. Keď mám nebúrané auto v super stave, tak asi to v inzeráte spomeniem, nech sa pochválim, že moja ponuka je lepšia ako iné. To isté televízor, ak je ako nový, tak to asi nezabudnem spomenúť, nie? Aj tak si kupujúci vypýta (ak nie sú) podrobné fotky, a opýta sa na stav.
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Bola som podvedená, poradťe mi prosím.

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Tak dopredu by som ja peniaze neposlal nikdy. Maximálne tak tu na fóre niekomu, kto tu spravil xyz predajov a všetky boli bezproblémové. Taktiež sa aj dobierke vyhýbam, lebo nikdy nevieš čo v tom balíku bude. Ak už niečo takto beriem, tak vždy len osobne aby som si mohol tovar prezrieť, vyskúšať a rozhodnúť sa. Ak dáš toto na políciu, tak ti to nič nepomôže. Ak by si platila cez internet banking, tak by si mohla požiadať o vrátenie tej sumy v tvojej banke. Do mesiaca by ti tie peniaze prišli naspäť ale s tým, že niečo z toho by si banka nechala. Ja som takýto prípad riešil asi rok a pol dozadu v tatrabanke. Cez internet banking som posielal peniaze a zabudol som zadať aj pred číslo. Kto vie, komu som na účet poslal peniaze. Zbehol som do banky, vypísal žiadosť a čakal som. Vyskúšaj to aj ty. Je tu dosť veľká pravdepodobnosť, že sa ti peniaze vrátia.
Napísať odpoveď