Bolest hlavy pri hrani hier
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
apsolutne s tebou suvisim, ja obim to iste priblizne... teda teraz ma uz hlava nebolieva VOBEC ale skor bysom povedal ze to bude kazdodennym "treningom" abo jako to nazvat proste ked som mal svoj prvy pc tak som pri tom sedel max. 3 hodky a ptm bolest hlavy tak som isiel von ja nemam rad chemiu a tak radsej sa prevetram ako lieky... ale dneska je to tak ze cez prazky ked neni co robit alebo sa mi nece ist trenovat abo za babami tak som potiahol aj 14hodinovku drtenie a net a vsetlico mozneho tak no ja to prikladam tomu ze moje telo si uz zvyklo na toc celkom... neviem co je na tom pravdy heh...jimmy_xp napísal:moja dobra rada, ist sa von prevetrat a bude po bolesti hlavymna co len kus zacne boliet hlava vypinam pc, nema to zmysel sediet pri tom! a take rady ze dat si IBALGIN, je podla mna uz dost blbe...radsej si date chemiu do seba akoby ste si mali kus oddychnut od PC...
a k tomu crtcku - mate pravdu mna bolievala z crtcka praveze odtedy co mam LCD tak odvtedy som mal bolest hlavy akurat ked som bol chory inac nie... totiz sa priklanam k tomu ze ked je 100hz na crt tak to je v normale a nic ti to nerobi (az na to ziarenie ci co to je) a na LCD mas ako by si sa kukal na stenu kde ti to premieta dataprojektor, cize kukas sa na stenu na ktorej sa cosik hybe - co asi nic nerobi z ocami ani nic podobneho...
a inac asi to mas v genoch ze ta bolieva hlava z niecoho a niecoho nie... pretoze aj kamos to ma take ze ked dlho sedi za PC a hra tak ho boli ale este sa mu nepodarilo nic s tym spravit, tak radsej ide von... najvacsi problem je ze ked je viac ako 6hod (priblizne) vonku tak ho zacina bolet hlava ja tomu nechapem sak jako cerstvy vzduch (no v meste zasa az tak cerstvy ee ale dost hadam ked tu mame kusok les) a jeho boli hlava nio neviem asi to ma v genoch tiez mu pomaha len chemia a len taka ktoru si sam vybere pretoze paralen mu nepomoze ale ibalgin hej... ale to je uz OT...