Booomparty

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
turtlak69
Guru
Guru

Booomparty

Príspevok od používateľa turtlak69 »

kto ide? ak by niekto chcel, tak mozno by som vedel zohnat trosku lacnejsie listky, ale to este nie je iste :) o tyzden budem vediet
zlate piesky
20.7

http://www.booomparty.sk/
bocian
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Boomparty

Príspevok od používateľa bocian »

turtlak69 napísal:kto ide? ak by niekto chcel, tak mozno by som vedel zohnat trosku lacnejsie listky, ale to este nie je iste :) o tyzden budem vediet
zlate piesky
27.7

http://www.booomparty.sk/
nato ake mas nazory,nick a "fotku" sa dost cudujem ze sa o taketo party zaujimas :lol: :arrow:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

bocian napísal:nato ake mas nazory,nick a "fotku" sa dost cudujem ze sa o taketo party zaujimas :lol: :arrow:
Nechapem co je na nicku turtlak69 , a ked niekto ocuva Oi neznamena ze nemoze mat rád rap :wink:
turtlak69
Guru
Guru

bocian napísal:nato ake mas nazory,nick a "fotku" sa dost cudujem ze sa o taketo party zaujimas :lol: :arrow:
no aby som pravdu povedal, tak neviem preco by som sa tam nemohol objavit ;) pisal som niekde, ze nikdy nepojdem na ziadnu gangsta party? nemyslim ;) ale to ina tema. mozno sa objavim. vela znamych tam pojde, tak preco nie? navyse zdenka predna je velmi pocuvatelna :oops:
btw keby som nemal vstupne zadara, tak by som tam veru nesiel v tom mas pravdu ;)

keby som mohol poprosit, tak radsej prispevky k teme (preco ano alebo preco nie a ktore skupiny kto chce vidiet a tak). tato tema nie je o mne a mojich nazoroch. tie mozes vidiet vsade inde alebo ak chces, tak kludne cez sukromne spravy :) ziadny problem

//edit hlavne pre bociana: velakrat som bol na koncerte, kde som nesiel kvoli hudbe, ale kvoli kamaratom ;)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ja idem knam na VIncov les ....
bombastic
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bombastic »

20. 07. 2007 Zlate Piesky - tak tam budem aj s kamosmi..vsade naokolo obrovske siltovky :D ale aj tak sa tam tesim..najvac asi na Mikyho a na Ega :)
turtlak69
Guru
Guru

ja osobne na zdenku prednu :D asi budem jediny co sa najviac tesi na nu :D jo a este od mikyho "akcia jasna" chcem pocut.
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

turtlak69 napísal:ja osobne na zdenku prednu :D asi budem jediny co sa najviac tesi na nu :D jo a este od mikyho "akcia jasna" chcem pocut.
risko ty si si cital ten tahak? zdenka tam nebude... ale lenka tam chce ist takze to vidim tak ze budes muset ist... A inak idem len keby tam nebol Riťmus a Kontrafuckt... :( A dátum si oprav v tom úprvom príspevku 20.07.2007 btw. haluz datum... :)
turtlak69
Guru
Guru

zuzuzu napísal:risko ty si si cital ten tahak? zdenka tam nebude... ale lenka tam chce ist takze to vidim tak ze budes muset ist... A inak idem len keby tam nebol Riťmus a Kontrafuckt... :( A dátum si oprav v tom úprvom príspevku 20.07.2007 btw. haluz datum... :)
to neeeeee. ved som videl ten letak (asi 500krat :D ) a bola tam napisana a na tom tahaku mozno neboli vsetky kapely (ani ty si snad nepises vsetko na tahak ;) ). no jedine co ma tam fakt zaujalo bola ta zdenka predna :) ale kvoli lenke tam pojdem aj keby tam mal juden mord hrat (no to zas nie) :D takze tak ci onak tam pojdem :) jo a datum opravim. mierne som sa sekol. pardon :) takze vidime sa na booomparty
ano, ano viem pouzit tlacitko uprav, ale chcem posunut tuto temu na zaciatok...

ak ma niekto zaujem kupit listky na booomparty (3x), tak dajte vediet ;)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

turtlak69 napísal:ano, ano viem pouzit tlacitko uprav, ale chcem posunut tuto temu na zaciatok...

ak ma niekto zaujem kupit listky na booomparty (3x), tak dajte vediet ;)
moje som kupil za 200sk mas lacnejsie ?
este dobre ze u nas nebude rytmus aspom tam nebudu 11r dievcata :wink:
turtlak69
Guru
Guru

ja bych to kludne predal za 150/kus. ale ako vidim, tak zatial nie je zaujem. takze asi to vyriesim rovno na mieste :) neverim, ze vsetci si kupili v predpredaji :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ja mam za 170 sk :P
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »