boot dvd windows
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
boot dvd windows
mam windows (v ISO) a xcel by som k nemu pridat nejake subory... ISO by som xcel vypalit ako normal DVD a nie ako image.. a k nemu prida tie subory...
ale potrebujem to ako boot DVD... ako by som to mohol spravit ??
viem ze ked ten image vypalim priamo cez alcohol tak nabootuje.. ale potrebujem tam dat tie subory...
mam ist cez NERO a Vytvorit bootovaci disk ?
dikes
ale potrebujem to ako boot DVD... ako by som to mohol spravit ??
viem ze ked ten image vypalim priamo cez alcohol tak nabootuje.. ale potrebujem tam dat tie subory...
mam ist cez NERO a Vytvorit bootovaci disk ?
dikes
-
Šu-Do
Redeemer
mam magic ISO.. aj ultra.. ale to nemam instalnute.. a predpokladam ze magicISO urobi tu istu robotu..krija napísal:na to je dobry ultraISO. otvoris v nom image *.iso. pridas subory or adresare, ktore chces a vysledny image ulozis. image zostane bootovaci.
takze ked si otvorim ten image v magic ISO pridam si tam tie veci.. a potom ulozim AKO ISO a potom vypalim cez alcohol na DVD tak to bude bootovatelne ??
-
Šu-Do
Redeemer
dobre krija.. potom napisem.. pretoze ece to taham.. ide to kua pomaly..krija napísal:ak magic iso vie to co som pisal o ultraISO tak ano. ale v pripade pochybnosti napal na RW a vyskusaj
a dakujem
EDIT:
cez magic ISO to nenabootovalo..
EDIT 2:
KRIJA... uz to ide.. cez ultraISO v pohode...pekne nabootovalo.. dakujem
ece stastie ze mam RW
-
krija
VIP
s tym ultraISOm som si bol istý. tiež som robil upravu instalacky windowsu XP na dvd. nechal som rozbalit vsetky subory v adresary I386. velkosť narastla na cca 900 MB. ale pocas instalacie sa subory uz len kopiruju, a nie rozbaluju a kopiruju, co znatelne skracuje celkovu dobu instalacie aj o niekolko minut.
btw:nemas za co
btw:nemas za co
-
R1k1nko
Darca
neviem spravit bootovacie CD s win dark edison je to ISO subor a cez program ULTRA ISO ked to dam otvorit ten ISO tak nic ... mam to spravit tak ze cez DEAMON SI TEN ISO otvorim ? a nakopcim subory do ULTRA ISO ( prog,.) ale kedze nemam win listu ani ikonu Tento pocitac ( vid v sekcii POMOC ) tak potrebujem nejaky dobry win ale kedze mi to nejde nabootovat som v p.... 
Ja som stiahol win xp pro sp 2 + 3 ale potrebujem spravit ISO subor no neviem cez aky program .. Asi ako som cital tak to pojde cez Ultra ISO.. Noo neviem ci to spravi..
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2009, 21:41 )
Cez Ultra iso to jde.. Ale ako som cital da sa do windowsu pridavat aj programi.. no cez NLite mi to nejde.. A tak ak som dobre pochopil,daju sa do windowsu pridat aj subory nainstalovaneho programu. Len teraz neviem ci ich pridat do priecinku i380 alebo spravit novy priecinok.. poradi niekto ??
//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2009, 11:53 )
halooo.. nikto mi nepomoze ??
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2009, 21:41 )
Cez Ultra iso to jde.. Ale ako som cital da sa do windowsu pridavat aj programi.. no cez NLite mi to nejde.. A tak ak som dobre pochopil,daju sa do windowsu pridat aj subory nainstalovaneho programu. Len teraz neviem ci ich pridat do priecinku i380 alebo spravit novy priecinok.. poradi niekto ??
//autoeditácia príspevku ( 16 Jul 2009, 11:53 )
halooo.. nikto mi nepomoze ??